A rendkívüli korlátozások feloldásával márkakereskedéseink és –szervizeink újra a megszokott nyitva tartással dolgoznak.

További információ:

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

A CITROËN négy és ötajtós modelljeiben hétköznapokon és hosszabb utak alkalmával is első osztályon utazhat. Klasszikus sziluettek, plasztikus formák, igényes belterek, modern technológiák és páratlan vezetési élmény várja. Fedezze fel a CITROËN elegáns és kifinomult négy és ötajtósait, melyek biztonság és vezetési élmény tekintetében sem ismernek megalkuvást!

C4 CACTUS

A Citroën C4 Cactus a Citroën Advanced Comfort® program szempontjából is mérföldkőnek számít. Európában ugyanis az új C4 Cactuson találkozhatunk először a progresszív hidraulikával ellátott komfortfutóművel (Progressive Hydraulic Cushions® - PHC) és a világpremiernek számító Advanced Comfort párnázott ülésekkel. Az eredmény a Citroëntől megszokott egyedülálló menetkényelem. Könnyű és stresszmentes vezetést és utazást biztosít a 12 vezetéssegítő rendszer* és a fejlett csatlakoztatási technológia is. * Verziótól függően.
Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue
voiture-berline-citroen-c-elysee

CITROËN C-Elysée

A CITROËN C-Elysée büszke megújult külsejére: a modellfrissítést követően még kifinomultabb és igényesebb lett. A tervezők az utastér legapróbb részleteire is nagy gondot fordítottak, elég ha csak az egyszínű vezérlőfelületre, az új műszerfalelemre, vagy az új 7” érintőképernyőre gondolunk. A felhasznált anyagok egytől egyig elegánsak, tartósak és könnyen karbantarthatók. A CITROËN C-ELYSÉE kényelem, innovatív design és hasznos technológia tekintetében is a márka szaktudásának legjavát képviseli. Csúcstechnológiás, kreatív megoldásaival már most méltó választ ad a holnap kihívásaira, rendkívül kedvező áron.
Top