[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

A CITROËN négy és ötajtós modelljeiben hétköznapokon és hosszabb utak alkalmával is első osztályon utazhat. Klasszikus sziluettek, plasztikus formák, igényes belterek, modern technológiák és páratlan vezetési élmény várja. Fedezze fel a CITROËN elegáns és kifinomult négy és ötajtósait, melyek biztonság és vezetési élmény tekintetében sem ismernek megalkuvást!

CITROËN C4 ÉS Ë-C4

A tisztán elektromos Ë-C4 ËLECTRIC és a C4 a Citroën formavilágának legújabb fejezetét nyitják meg, kiemelkedő fedélzeti kényelemmel és az erőforrás megválasztásának teljes szabadságával: a modell 100%-ban elektromos, benzin- és dízelmotorral egyaránt kapható.
UJ CITROEN_C4
C5X

ÚJ CITROËN C5 X

Az új Citroën C5 X eredeti, a szedánok és a kombik szintéziseként leírható vonalvezetésével megújítja a felső-közép kategóriás autók világát; az úttörő megoldás ráadásul hű marad a nagy Citroën modellek hagyományaihoz. A C5 X-ben mutatkozik be a világújdonságnak számító Citroën Advanced Comfort aktív futómű, amely valóban azt az érzetet kelti, hogy repülőszőnyegen utazunk. A mindennapok egyszerűsítése érdekében az új Citroën C5 X számos élvonalbeli technológiát kínál a félautonóm vezetéshez, valamint egy új kommunikációs felületet egy 12" HD érintőképernyőt, mely hangfelismeréssel is működik. Az új Citroën C5 X plug-in hibrid és benzines változatban is elérhető. Ön választ!
Top