[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]
CITROEN C3 AIRCROSS

CITROËN C3 AIRCROSS, AZ ÚJ KOMPAKT SUV

A C5 Aircross bemutatása után az SUV-piacon indított nemzetközi offenzíva következő lépését most az új C3 Aircross jelenti a Citroën számára. 

Az új generációs kompakt szabadidő-autó markáns küllemével és tekintélyes belméretével erőt és frissességet sugároz. Az egyedi kialakítást számtalan személyre szabási opció segíti, köztük összesen kilencvenféle külső színkombináció és ötféle belső hangulat. Az ügyfelek elvárásait maradéktalanul szem előtt tartó, emberközpontú (people minded) SUV-t kivételes helykínálat és variálhatóság jellemzi. A Citroën Advanced Comfort® program jegyében fogant C3 Aircross nem mindennapi fedélzeti kényelmet és vezetési élményt kínál. Városban és országúton egyaránt otthonosan mozog, és a lejtmenet-szabályozó funkcióval kiegészülő Grip Control® rendszernek hála a nehezebb terepek sem jelentenek számára akadályt. A legmodernebb technológiákkal büszkélkedhet: kínálatában 12 vezetéssegítő funkció (pl. head-up display) és 4 csatlakoztatási technológia (köztük vezeték nélküli okostelefon-töltés) szerepel. Az új C3 Aircross 2017 második felében először Európában kerül forgalmazásra, majd nemzetközi értékesítése is megkezdődik. 

Az új C kategóriás SUV, a C5 Aircross áprilisi sanghaji bemutatkozását követően a Citroën 2017-ben felpörgeti nemzetközi szinten indított SUV-offenzíváját. A márka az új Citroën C3 Aircross kompakt SUV-val egy olyan szegmens meghódítására készül, mely 2012 és 2016 között Európában és világszinten is az ötszörösére bővült. Olyan „emberközpontú” SUV modelleket kíván létrehozni, melyek már a tervezés stádiumától fokozottan szem előtt tartják az ügyfelek elvárásait és autós szokásait. Ezek a modellek a szabadidő-autók egy új generációt képviselik, a biztonságérzetet nyújtó külsőhöz szokatlan, energikus és vonzó egyéniséget társítanak, és kényelem, használat és praktikum tekintetében új viszonyítási pontként szolgálnak. Legyen szó dizájnról, helykínálatról vagy jó közérzetről, ezek az SUV-k a márka szaktudásának a legjavát képviselik.

A 2017-es Genfi Autószalonon bemutatott C-Aircross tanulmányt alapul vevő, jellegzetes Citroën-stílusjegyeket felvonultató új C3 Aircross valósággal felpezsdíti a kompakt SUV-k piacát. Külsőre karakteres megjelenést biztosító egyedi formavilágával és kivételesen gazdag személyre szabási lehetőségeivel tűnik ki a többi autó közül. Belül a Citroën Advanced Comfort® programtól vezérelve, a Citroën modellek védjegyének számító kényelem területén hoz újat, különösen, ami a helykínálatot, a variálhatóságot és a fényviszonyokat illeti. Az új C3 Aircross a csatlakoztatott technológiákban is élen kíván járni, ezért kínálatában a városi, illetve a városon kívüli közlekedést és a mindennapi életet megkönnyítő valamennyi technológiai megoldás megtalálható. Az új kompakt SUV a stílus, a kényelem és az utazás szerelmeseinek is új élményeket tartogat.
Ami a Citroën C3 Aircrosst megkülönbözteti a többi szabadidő-autótól:

SZEMÉLYRE SZABHATÓ, KARAKTERES SZABADIDŐ-AUTÓ

Az új Citroën C3 Aircross egy 4,15 m hosszú kompakt SUV, mely erőt, eredetiséget és frissességet sugárzó fellépésével hívja fel magára a figyelmet. Az új Citroën modellekre jellemző egyedi felépítés fémjelzi, és a biztonságérzetet nyújtó, masszív SUV-k valamennyi attribútumával rendelkezik: megemelt hasmagasság és vezetési pozíció, hangsúlyos első és hátsó lökhárítóbetétek, nagyméretű kerekek és sárvédő-szélesítések. Erőtől duzzadó idomait erőteljes grafikus elemek – pl. a tetőrudakon alkalmazott kontrasztszín, a hátsó oldalablak vonalkázása – teszik még hangsúlyosabbá. A C3 Aircross rendkívül gazdag személyre szabási kínálatával is kitűnik: összesen kilencvenféle külső kombináció (köztük a kéttónusú változatokhoz kínált négyféle tetőszín, valamint 4 színcsomag) és öt jól megkülönböztethető belső hangulat közül választhatunk. A gépkocsi belsejében a vízszintes tagolású formaterv tágas, ugyanakkor védelmező tér benyomását kelti. A C3 Aircross SUV jellege és kiváló menettulajdonságai a volánnál is megmutatkoznak. Kompakt méreteinek köszönhetően városban rendkívül mozgékony, a lejtmenet-szabályozó funkcióval kiegészülő Grip Control® rendszer jóvoltából pedig a kalandosabb utaktól sem riad vissza. Erőforrásai között számos kiváló hatásfokú, gazdaságos benzin- és dízelmotor található.

A SZEGMENS LEGTÁGASABB ÉS LEGJOBBAN VARIÁLHATÓ KOMPAKT SUV-JA

Az új generációs kompakt SUV praktikus tulajdonságait és tágas belterét a testi-lelki jó közérzetre egyaránt nagy hangsúlyt fektető Citroën Advanced Comfort® program diktálta. Az ötletes felépítésnek köszönhetően az új C3 Aircross a mindennapi használat során könnyen kezelhető kompakt szabadidő-autónak bizonyul, mely a kényelem és a funkcionalitás terén semmilyen kompromisszumot nem ismer. Az utasokat nagyméretű, kényelmes ülések, kivételes helykínálat (legnagyobb tető alatt mért magasság, tágas lábtér), rendkívüli variálhatóság (két részben csúsztatható üléspad, az első utasülés asztalka helyzetbe állítását követően 2,40 m hosszú rakodófelület) és rekordméretű csomagtartó (410–520 l) várja. A jó közérzethez a fényben fürdő utastér is hozzátartozik – erről a nagyméretű panoráma napfénytető gondoskodik. A kor igényeinek megfelelően a C3 Aircross ötletes tárolóhelyeket kínál (ilyen például a középkonzolban elhelyezett vezeték nélküli okostelefon-töltő), és számtalan vezetéssegítő funkcióval, illetve hasznos technológiai megoldással van felszerelve: head-up display, Active Safety Brake, adaptív fényszóró, sebességkorlátozás-felismerő rendszer sebességajánlással, Park Assist, CITROËN Connect Nav stb.

Top