[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]
Citroen_Frankfurt

A CITROËN A 2017-ES FRANKFURTI AUTÓSZALONON

A 2017-es Frankfurti Autószalonon a Citroën a szabadidő-autók piacán indított offenzívájának konkrét lépéseként bemutatja az ÚJ C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV-t: az újdonság az egyterűekre jellemző helykínálattal és variálhatósággal, kivételes kényelemmel és a legújabb csatlakoztatási technológiákkal büszkélkedhet.

A kalandvágyók számára két további újdonsággal készül a márka:
- SPACETOURER RIP CURL CONCEPT a korlátlan szabadság jegyében született, különleges 4x4-es kisbusztanulmány a normád életmód kedvelőinek;
- ÚJ E-MEHARI STYLED BY COURRÈGES: két ikonikus francia márka kreatív együttműködésének gyümölcse egy limitált széria, amely előrevetíti az E-MEHARI második generációját.

A három modell három különböző felfogást és autós élményt képvisel, bizonyítva, hogy a Citroën jó érzékkel merít a különböző életstílusokból, és korszerű, karakteres válaszokat képes adni korunk kihívásaira. A márka alapfilozófiája a CITROËN ADVANCED COMFORT® program keretében fogant, utánozhatatlanul kényelmes és merész modellein keresztül minden piaci szegmensben, a világ minden régiójában érvényesül. A márka a sikeres új termékek mellett (a C3-ból már170 000 db fogyott) hálózatát és mobilitási szolgáltatásait is folyamatosan fejleszti, hogy egyedülálló, különleges autós élményben részesítse ügyfeleit.

A Citroën a Frankfurti Autószalonra a következő újdonságokkal készül:

  •  ÚJ C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV. A június 12-én leleplezett különleges SUV egyedi felépítésével, valamint erőt és frissességet sugárzó fellépésével hívja fel magára a figyelmet. A személyre szabási lehetőségek gazdagságának illusztrálásaként az autószalonon több karosszériaszín és belső hangulatvilág kombinációja is megtekinthető. Az utastér a helykínálat, a variálhatóság és a fényviszonyok tekintetében a márka szaktudásának legjavát hozza, és igazi hivatkozási pontnak számít a szegmensben. A modell tágas, kényelmes utasteret, 12 korszerű vezetéssegítő rendszert, valamint 4 csatlakoztatási technológiát tudhat magáénak. A C3 Aircross városban és országúton egyaránt otthon van, SUV karaktere, valamint a lejtmenet-szabályozóval kiegészülő Grip Control jóvoltából pedig kalandosabb utaktól sem riad vissza. Kényelem és használati érték vonatkozásában új mércét állít az SUV-k elé.
  • SPACETOURER RIP CURL CONCEPT. A Citroën és a Rip Curl együttműködésük folytatása mellett döntött, és a szabadságvágy igazi megtestesítőjeként egy nem mindennapi járművet hozott létre. A SpaceTourer egy különleges kiadásáról van szó, mely a kültéri sportok szerelmeseinek készült. Az Automobiles Dangel fejlesztésében megvalósult összkerékhajtásnak köszönhetően a kisbusz számára a nehezen megközelíthető helyek sem okozhatnak többé problémát. A kötöttségektől való teljes megszabadulást pedig a Pössl által létrehozott kompakt kempingváltozat jelenti. A SpaceToureren tehát már kétféle átalakítás is igényelhető. A dizájnos, ugyanakkor rendkívül funkcionális lakóautót a választott színkombinációk és anyagok tekintetében kívül-belül különleges, eredeti megoldások jellemzik. A természetközeli, outdoor programok kedvelői számára egy robusztus, a mindennapokban is jól kezelhető, élhető kempingbusz született. A tanulmányban fokozottan élvezhetjük a SpaceTourer előnyös tulajdonságait: a variálhatóságot, az egyszerű használatot, a kényelmet és a hasznos technológiákat. A Rip Curl szörfcsapata is a SpaceTourer Rip Curl tanulmány fedélzetén indul el következő körútjára (Rip Curl Tour by Citroën), melyre 2017. október és 2018. január között kerül sor.
  •  E-MEHARI STYLED BY COURRÈGES. A karakteres külsejű, 100%-ban elektromos négyszemélyes kabrió igazi szabad szellem az autók között. Az új változat hard top tetővel, központi zárral és légzsákokkal gazdagodott. Teljesen újragondolt belterében a jellegzetes Citroën stílusjegyek köszönnek vissza. Az E-MEHARI új generációjának első képviselője egy a Courrèges divatházzal közösen tervezett, limitált kiadású, exkluzív változat. A továbbra is a fenntartható mobilitás és az elegancia jegyében folytatott együttműködés keretében a két ikonikus márka most egy kívülről teljesen feketébe öltözött változatot hozott létre (a tetőíveket is beleértve), ahol a karosszéria színével élénk kontrasztot képez a Courrèges jellegzetes színvilágának megfelelő vakítóan fehér belső.
  • C3 WRC: A bevezetése óta több mint 170 000 példányban elkelt szériamodell mellett a C3 WRC változata is megtekinthető a Citroën standján.

 

Szeretettel várjuk a Citroën standján szeptember 14. és 24. között. 

Top