[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]
Citroen_Spacetourer

2017-ES GENFI AUTÓSZALON: LENDÜLETBEN A CITROËN

A 2017-es Genfi Autószalonon a Citroën újabb bizonyítékát adja eredetiségének és dinamizmusának: a látogatókat a jövendő Citroën márkakereskedéseket előrevetítő, otthonos standon várja.

A 2017-es Genfi Autószalonon a Citroën újabb bizonyítékát adja eredetiségének és dinamizmusának: a látogatókat a jövendő Citroën márkakereskedéseket előrevetítő, otthonos standon várja.

A nemzetközi mustra egyben a márka által elindított offenzíva újabb irányvonalait is kijelöli:
-    az SUV szegmensben két teljesen egyedi karakterrel bíró tanulmányautót mutat be a Citroën;
-    további stratégiai területek a Citroën Advanced Comfort® program keretében a C4 Picassókon és a SpaceToureren már elérhető vezetéstámogató rendszerek, az „önjáró” autókat pedig a Grand C4 Picasso autonóm változatának prototípusa képviseli;
-    a rali-világbajnokságra való visszatérést a C3 WRC versenyváltozata fémjelzi.
 A bemutatott gépjárművek és technológiák az új mobilitási szolgáltatásokkal karöltve mind egy életerős, saját utat járó, különleges márka megnyilvánulásai.


A Citroën genfi bemutatkozása 2017-ben is izgalmas autós élményt ígér:

-    Két új tanulmányautó premierjére is sor kerül, melyek hűen közvetítik a márka szellemiségét:
    C-Aircross Concept: az új C3 örökségét tovább vivő karakteres és színes egyéniségű koncepcióautó azt jelzi, hogy a Citroën minden szegmensben képes egyedit alkotni. A tanulmány egyben a kompakt SUV-k piacán indítandó Citroën-offenzíva előhírnöke is.
Citroen_C_Aircross

Kattintson ide bővebb információért a tanulmányautóról


    SpaceTourer 4X4 Ë Concept: a 2016-os párizsi autókiállításon bevezetett, Lifestyle termékeket tömörítő „Ë” kollekció autós megfelelője. A négykerék-meghajtású tanulmány kalandor külsejével stílusosan csábít világot látni.  
Citroen_Spacetourer

Kattintson ide bővebb információért a tanulmányautóról

-    A monte-carlói, illetve svéd ralin debütált C3 WRC is bemutatkozik.
C3WRC520x293_3

Kattintson ide bővebb információért a C3 WRC-ről

-    A Citroën Advanced Comfort® program Genfben a mentális terhelés csökkentésére szolgáló új vezetéssegítő technológiák képében mutatkozik be. A Citroën már most olyan hasznos és biztonságérzetet nyújtó vezetéstámogató rendszereket kínál az ügyfeleinek, mint a Park Assist, a 360°-os kamera, az Active Safety Brake, a Stop funkcióval rendelkező adaptív sebességszabályozó vagy a sebességkorlátozás-felismerő rendszer. Ezek a rendszerek az első lépést jelentik az önjáró autó felé vezető úton, melyet a kiállításon az autonóm Grand C4 Picasso egyik prototípusa képvisel. A kényelem szempontjából forradalmi változást hozó autók a PSA autonóm technológiák fejlesztésére irányuló programjának keretében már több mint 120 000 kilométert tettek meg önjáró üzemmódban az európai utakon.


-    A korszerű alapkínálat arról árulkodik, hogy a Citroën merész és karakteres dizájnú, optimizmust sugárzó modelljeivel képes felpezsdíteni az autópiacot. Ennek az új lendületnek a szimbóluma a 2016 végén forgalomba hozott új C3, melynek sikerét jól jelzi, hogy máris 65 000 megrendelés érkezett rá. Ugyanezt a szellemiséget hordozza az új EAT6 automata sebességváltóval is elérhető C4 Cactus, az új C4 Picasso modellek, a SpaceTourer és a teljesen elektromos meghajtású, trendi kabrió, az E-MEHARI is. A modellek mindegyike a dizájnra és – a hasznos technológiákon keresztül – a kényelemre helyezi a hangsúlyt.


-    Az élenjáró szolgáltatások jelentősen megkönnyítik az autósok életét és a közlekedést. Egyedülálló kezdeményezés a Citroën Advisor online véleménynyilvánító oldal, ahol az ügyfelek megoszthatják a Citroën kereskedésekkel és termékekkel kapcsolatos tapasztalataikat. Az ügyfelek érdekeit szolgálják az olyan új mobilitási szolgáltatások is, mint a Citroën gépjárművek kölcsönzéséért felelős Citroën Rent&Smile vagy a Citroën Earn&Drive, ahol az ügyfelek saját gépkocsijuk bérbe adásával tehetnek szert bevételre.


-    A látogatókat a Citroën fényárban úszó, színes, meleg hangulatú standja várja. Egy igazi élettér, ahol kézzelfogható módon valósul meg a márka Be Different, Feel Good jelmondatában foglalt ígéret. A jövő Citroën márkakereskedéseit előrevetítő Maison Citroën mellett érdemes még felkeresni a C-Aircross koncepciónak szentelt bemutatóteret, a látványos 3D animációival az autósport világába kalauzoló WRC szekciót és a Citroën Origins interaktív múzeumot, ahol a márka mitikus modelljeivel ismerkedhetünk meg.

Top