Jelenleg kereskedéseink hétköznapokon 15 óráig, szervizeink pedig legalább 14 óra 30-ig fogadják az ügyfeleket. A szombati nyitva tartás változó.

További információ:

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

2020 április 3.cit_logo

 

Tisztelt Ügyfelünk!

Felelősségünknek érezzük, hogy továbbra is biztosítsuk azok mobilitását, akik a 2020. március 28-tól bevezetett kijárási korlátozás alatt is kénytelenek közlekedni, különös tekintettel az egészségügyi dolgozókra, közszolgálatot ellátókra, vagy azon ügyfeleinkre, akiknek szükségük van a gépjárműre a munkájukhoz, halaszthatatlan bevásárláshoz vagy gyógykezeléshez.

A Citroën, amely 1919 óta kíséri ügyfeleit jó és rossz időkben egyaránt, a jelenlegi helyzetben is azon dolgozik, hogy a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsa Önnek. Természetesen a legfontosabb számunkra ügyfeleink és dolgozóink egészsége, ami fokozott odafigyelést igényel mindannyiunktól. Bár a #maradjotthon a legfontosabb óvintézkedés, előfordulhat, hogy a jelenlegi helyzet ellenére is fel kell keresnie márkakereskedéseink vagy szervizeink egyikét. Óvintézkedéseinket, tanácsainkat az oldal alján találja.

A Citroën hálózat a higiéniai és jogszabályi előírások legszigorúbb betartása mellett, bár szűkített nyitva tartással, de dolgozik és szívesen áll rendelkezésére. Ha nem kíván, vagy nem tud személyesen kapcsolatba lépni velünk, úgy kollégáinkat online vagy telefonon is elérheti.

Márkaszervizeink az alábbi nyitvatartási időben fogadják Önt:

Mivel a kijárási korlátozásról szóló Kormányrendelet[1] a gépjárműszervizek látogatását kifejezetten olyan „alapos oknak” minősíti, amelyre a kijárási korlátozás nem vonatkozik, és a nyitva tartásukra sincs új szabályozás a kijárási korlátozásra tekintettel, ezért márkaszervizeink jelenleg is nyitva tarthatnak 15.00 óra után is és fogadhatnak ügyfeleket.

Hétköznap minden szervizünk nyitva tart, az ügyfélfogadás vége változó, néhány telephely kisebb létszámmal üzemel, szűkebb nyitva tartással, ezért személyes látogatás előtt kérjük, érdeklődjön telefonon.

Ne feledje, non-stop Assistance szolgáltatásunk a jelenlegi helyzetben is elérhető a nap 24 órájában, készen arra, hogy segítségére siessen: +36-80-200-880.

Bővebbinformáció a Citroën Assistance szolgálatról: https://www.citroen.hu/szolgaltatasok/assistance/citroen-assistance.html

Márkakereskedéseink az alábbi nyitvatartási időben fogadják Önt:

A Citroën márkakereskedések a kijárási korlátozással összefüggő újabb/módosított tiltó rendelkezés hiányában továbbra is nyitva tarthatnak 15.00 óráig, de az ügyfelek a Kormányrendelet alapján csak akkor járnak el jogszerűen, ha a kereskedésbe csak a „legszükségesebb, személyes megjelenést igénylő ügyintézés” érdekében mennek, mivel a Kormányrendelet 3. § és 4. § (1) r) szakaszai alapján ez minősülhet olyan „alapos oknak”, amely a kijárási korlátozás alól kivételt képez. A körülményektől függően megfelelhet ennek a kritériumnak a már megrendelt új gépjármű átvétele, hiszen amennyiben például Ön a gépjármű átvétele nélkül tömegközlekedéssel lenne kénytelen közlekedni, úgy járványügyi szempontból is előnyös átvenni a gépkocsit, másrészt további szempont, hogy az átvétel személyes ügyintézés nélkül nem megoldható.[2]

Ha mindannyian betartjuk a higiéniai előírásokat és figyelünk egymásra, akkor egészségünk megőrzése mellett folytathatjuk a munkát vagy járhatunk majd munkába és kirándulni, ha a veszélyhelyzet elmúlt.

#együttsikerül

Maradjunk kapcsolatban!

Hajdu Nóra
marketingigazgató

 

[1]71/2020. (III. 27.) kormányrendelet 4. § (1) p) szakasza

[2]A Kormányrendelet megfogalmazása nem teljesen pontos, és nem is kellően részletes, esetről esetre dőlhet el, hogy ez a kritérium teljesül-e. Tájékoztatjuk Önt, hogy a Kormányrendelet alapján a fenti kritériumoknak való megfelelés ügyfeleink felelőssége, tekintettel arra, hogy a fenti követelmények teljesítése az ügyfelek egyedi körülményeitől függ, amit a C Automobil Import Kft.-nek és a márkakereskedéseinknek nem áll módjában vizsgálni. A C Automobil Import Kft. és márkakereskedéseink a hatóságok fentiektől eltérő esetleges jogértelmezéséért nem tudnak felelősséget vállalni.)

 

Ajánlott higiéniai óvintézkedések, praktikus tanácsok a márkakereskedések és –szervizek ügyfélváróiban:

bulletJavasolt az egyéni utazás. Ne használjon közösségi közlekedést.

bulletKollégáink maszkban és kesztyűben dolgoznak mindannyiunk védelmében.

bulletMinden ügyfelet megkérünk, hogy mosson kezet érkezéskor. Kollégáinkat is kézmosásra szólítjuk fel minden ügyfél érkezésekor és távozásakor.

bulletKellően szétválasztjuk a találkozókat, hogy ügyfeleink ne kerülhessenek kapcsolatba egymással.

bulletMinden közösen használt területet használat után fertőtleníteni javasolunk;

bulletÜgyfeleinket arra kérjük, hozzanak magukkal tollat, ezzel is csökkentve a fertőzés kockázatát. Tárgyak cseréje és kölcsönadása nem javasolt.

bulletÜgyfeleink kulcsait, iratait egy erre a célra felcímkézett tasakban, csomagban, vagy kosárban ajánlott elhelyezni;

bulletÜgyfeleink autóját a szervizben a beavatkozás előtt munkafelvevő kollégánk ellátja a szükséges fizikai védelemmel, azaz fóliával bevonja a kezelő szerveket (pl.: kormány, váltókar, kézifék…) és az ülést, valamint papírszőnyeggel borítja a padlót.

bulletAzon ajtók, amelyek nyitva maradhatnak, maradjanak nyitva, hogy elkerüljük azokkal a felesleges érintkezést.

bulletMinden kollégánknak ellenőriznie kell a testhőmérsékletét mielőtt munkába megy. 37.5°C felett otthon kell maradniuk.

bulletMielőtt megbeszélt találkozóra kerülne sor ügyfelünkkel, rákérdezünk, hogy vannak-e tünetei, amennyiben IGEN, elhalasztjuk a találkozót mindannyiunk védelmében.

A fenti ajánlások nem teljeskörűek, nem kötelezik a C Automobil Import Kft-t, és a helyzettől függően változhatnak. 

Top