[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

2020 május 19.cit_logo

 

Tisztelt Ügyfelünk!

A rendkívüli korlátozások feloldásával márkakereskedéseink és –szervizeink újra a megszokott nyitva tartással dolgoznak. A Citroën, amely 1919 óta kíséri ügyfeleit jó és rossz időkben egyaránt, azon dolgozik, hogy a lehető legmagasabb szintű, legbiztonságosabb szolgáltatást nyújtsa Önnek. Természetesen a legfontosabb számunkra ügyfeleink és dolgozóink egészsége, ami most fokozott odafigyelést igényel mindannyiunktól.

Óvintézkedéseinket, tanácsainkat az oldal alján találja.

A Citroën hálózat a higiéniai és jogszabályi előírások legszigorúbb betartása mellett, bár szűkített nyitva tartással, de dolgozik és szívesen áll rendelkezésére. Ha nem kíván, vagy nem tud személyesen kapcsolatba lépni velünk, úgy kollégáinkat online vagy telefonon is elérheti.

A biztonságos újrainduláshoz válasszon gépjárműbiztonsági & fertőtlenítés szervizcsomagjaink közül. Bővebb információt itt talál.

Non-stop Assistance szolgáltatásunk természetesen elérhető a nap 24 órájában, készen arra, hogy segítségére siessen: +36-80-200-880.

Bővebb információ a Citroën Assistance szolgálatról:
https://www.citroen.hu/szolgaltatasok/assistance/citroen-assistance.html

Ha mindannyian betartjuk a higiéniai előírásokat és figyelünk egymásra, akkor egészségünk megőrzése mellett végre járhatunk munkába és kirándulni.

Maradjunk kapcsolatban!

Hajdu Nóra
marketingigazgató

 

Ajánlott higiéniai óvintézkedések, praktikus tanácsok a márkakereskedések és –szervizek ügyfélváróiban:

bulletJavasolt az egyéni utazás. Ne használjon közösségi közlekedést.

bulletMunkatársaink maszkban és kesztyűben dolgoznak mindannyiunk védelmében.

bulletMinden ügyfelet megkérünk, hogy mosson kezet érkezéskor. Munkatársainkat is kézmosásra szólítjuk fel minden ügyfél érkezésekor és távozásakor.

bulletKellően szétválasztjuk a találkozókat, hogy ügyfeleink ne kerülhessenek kapcsolatba egymással.

bulletMinden közösen használt területet használat után fertőtleníteni javasolunk;

bulletÜgyfeleinket arra kérjük, hozzanak magukkal tollat, ezzel is csökkentve a fertőzés kockázatát. Tárgyak cseréje és kölcsönadása nem javasolt.

bulletÜgyfeleink kulcsait, iratait egy erre a célra felcímkézett tasakban, csomagban, vagy kosárban ajánlott elhelyezni;

bulletÜgyfeleink autóját a szervizben a beavatkozás előtt munkafelvevő kollégánk ellátja a szükséges fizikai védelemmel, azaz fóliával bevonja a kezelő szerveket (pl.: kormány, váltókar, kézifék…) és az ülést, valamint papírszőnyeggel borítja a padlót.

bulletAzon ajtók, amelyek nyitva maradhatnak, maradjanak nyitva, hogy elkerüljük azokkal a felesleges érintkezést.

bulletMinden munkatársunknak ellenőriznie kell a testhőmérsékletét mielőtt munkába megy. 37.5°C felett otthon kell maradniuk.

bulletMielőtt megbeszélt találkozóra kerülne sor ügyfelünkkel, rákérdezünk, hogy vannak-e tünetei, amennyiben IGEN, elhalasztjuk a találkozót mindannyiunk védelmében.

A fenti ajánlások nem teljeskörűek, nem kötelezik a C Automobil Import Kft-t, és a helyzettől függően változhatnak. 

Top