[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

SPECIÁLIS HASZONGÉPJÁRMŰ FELÉPÍTMÉNYEK

ALAKÍTSA IGÉNYEI SZERINT!

CIT_AT_Berlingo_1440x300

A Citroën kishaszonjárművek széles modellpalettáját utólagos felépítmények egészítik ki, így szélesebb körben tudják kielégíteni a különféle szakmai igényeket. A felépítmények minőségét nagy múltú, hazai felépítménygyártó partnerek garantálják.

Ez a kiegészítő szolgáltatás számos előnnyel jár:

- a demo felépítmények megtekinthetők a Business Centerekben,

- szektorspecifikus ajánlatokat és kedvező finanszírozást kínálunk,

- ügyfeleink profitálhatnak a Citroën márka és felépítményező partnereinek szakértelméből,

- egyedi, személyre szabott igények megvalósítása.

FELÉPÍTMÉNY TÍPUSOK, PARTNEREINK:

 • platós felépítmény
 • dobozos felépítmény
 • szigetelt és hűtős felépítmény
 • burkolatok
 • duplakabinos furgon
 • partnereink

PLATÓS FELÉPÍTMÉNY

Citroën Jumper szimpla vagy dupla-kabinos alvázra építhető alumínium nyitott plató, billenő plató és plató- ponyvás felépítményeket kínálunk, építőpiari, mezőgazdasági és számos más szektorban tevékenykedő vállalkozásnak.
A plató oldalfalai lenyithatóak a könnyebb rakodás érdekében. Igény szerint készülhetnek osztott kivitelben is. Billenő plató esetén a rakfelület 3 oldalra billenthető.
A plató-ponyva felépítmény igény esetén elhúzható ponyvával is kérhető.

Átalakító partnerünk a Steel-Truck Kft.


A kis képre kattintva tekintse meg galériánkat.

DOBOZOS FELÉPÍTMÉNY

Citroen_felepitmenyek

Az alvázakra épülő dobozos megoldások jól kiegészítik a gyári furgonok kínálatát, így szélesebb körben elégíthetőek ki az ügyféligények, legyen szó nagy volumenű árú szállításáról vagy vegyes használatú haszonjárművekről.

Mindkettőre kínálunk megoldást:

- Zárt, áruszállító doboz: akár 10 raklapos kivitel, igény esetén oldalajtóval

- R-BOX vegyes használatú haszonjármű: 7 személyes duplakabinos alváz, 4,8 m3 üvegszál dobozzal. Furgon megjelenés, visszaigényelhető ÁFA.

Átalakító partnereink az Aircon Kft és a Steel-Truck Kft.

A kis képre kattintva tekintse meg galériánkat.

    

SZIGETELT ÉS HŰTŐS FELÉPÍTMÉNY

A  A szigetelt és vagy  romlékony és hűtést igénylő áruk szállítására is tudunk megoldást kínálni.

 • Szigetelt, hűtős furgon

Szigetelés 0-5 °C fokra: 80 mm vastag Styrofoam szigetelés, mosható poliészter burkolat, a hátsó ajtó és kerékdob profilok kialakítása a legjobb hőszigetelés és a legkedvezőbb raktérméretet biztosítják.

 • Alvázra épített hűtős felépítmények

Átalakító partnereink az Aircon Kft és a Steel-Truck Kft.

A kis képre kattintva tekintse meg galériánkat.

BURKOLATOK

Citroen_felepitmenyek

A Berlingo, Jumpy és Jumper rakterének tökéletes védelméről belső padló és oldalburkolat gondoskodik, amely védi a sérülékeny lemezfelületeket.

Átalakító partnerünk az Aircon Kft.

A kis képre kattintva tekintse meg galériánkat.

DUPLAKABINOS FURGON

Citroen_duplakabinos furgon

A duplakabinos furgonok alternatívát kínálnak  az áru és/vagy szerszámok és akár 7 személy egyidőben történő szállítására. Az utasok biztonságáról és kényelméről a 3 pontos biztonsági övek, merev kabinelválasztás és ergonomikus ülések gondoskodnak.
Modelltől függően a kialakítás lehet fix vagy moduláris.
A duplakabinos változatok VTSZ8703 besorolásúak, ÁFA- és regisztrációs adó kötelesek. Részletekről érdeklődjön a Citroën-márkakereskedésekben.

 

PARTNEREINK

AIRCON_KFT

AIRCON KFT

Bemutatkozás:

 • Az Air-Con Gépjárműtechnika Kft. 100%-ig Magyar tulajdonú cégként közel 20 éve egyre meghatározóbb szereplője a magyarországi 3,5 tonna alatti haszongépjármű felépítménygyártói üzletágnak. 
 • Számos terméket és műszaki megoldást kínálunk magánszemélyek, vállalkozások, állami szervezetek  fuvarfeladatainak ellátásához, legyen szó zárt furgonok vagy járóképes alvázak átalakításáról. 
 • Fontosnak tartjuk a flotta átalakítások mellett az egyedi ügyféligények kielégítését. Sikerünk egyik titka a haszongépjármű márkakereskedésekkel való szoros együttműködés. 
 • Célunk az ország egész területén sikeresen működő vállalkozásokkal megismertetni termékeinket.
STEEL_TRUCK_KFT

STEEL TRUCK KFT.

Bemutatkozás:

 • A Steel-Truck Kft. egy 50-50%-ban magyar-olasz tulajdonú, dinamikusan fejlődő felépítménygyártó és haszongépjármű kereskedő cég. Telephelyünk Székesfehérváron található.
 • Fő profilunk a standard (plató, ponyvás plató, billenő plató, zárt dobozfelépítmény, hűtős felépítmény, alumínium dobozfelépítmény, stb.) és egyedi igényeket kielégítő haszongépjármű-felépítmények gyártása, felépítmények javítása és haszongépjármű kereskedelem.
 • A cégünk fő célja a különböző szállítási feladatok ellátásához szükséges fuvareszközök tervezése, gyártása, a fuvartevékenységhez szükséges haszongépjárművek biztosítása raktárról vagy rövid szállítási határidővel.
 • Fő feladatunk, hogy segítséget adjunk ügyfeleinknek a piaci igényeknek és az aktuális közúti előírásoknak megfelelő felépítmények kiválasztásában és tervezésében.
 • Fontos szerepet vállalunk ügyfeleink kérésére a felépítményekhez és a fuvarfeladatokhoz megfelelő alvázak kiválasztásában is.
Top