[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

VEZETÉSI STÍLUSUNK MEGHATÁROZÓJA
CSAKNEM 100 ÉVE :
A KÉNYELEM !

1919-es megalapítása óta a CITROËN neve egybeforrott az autózás kényelmével. A márka jelmondatatát, "Be different, feel good",az innovatív CITROËN ADVANCED COMFORT® 4 alappillére is magában foglalja: igények folyamatos elemzése, az utazás megkönnyítése, a használat egyszerűsítése és az ellazulás megkönnyítése.
Tranche-5.jpg
597x597.jpg

MEGKÖNNYÍTI A VEZETÉST

Egy hosszú nap után mindannyiunknak szüksége van egy kis feltöltődésre!

Mivel rengeteg időt töltünk az autóban, a Citroën az utazást megpróbálja a lehető legkényelmesebbé tenni: tágas, felszabadult utastér, könnyed tárolás a számos rakodóhelynek köszönhetően!

Csukja be a szemét és érezze magát otthon!

Mit is jelent ez konkrétabban?

Töltse meg a Citroën C4 Cactus méretes Top Box kesztyűtartóját vagy használja ki a Citroën Berlingo Modutopjának számos ötletes rakodóhelyét, és minden fontos dolog a keze ügyében lesz úgy, hogy nem kell telepakolnia az utasteret.

AZ IGÉNYEK FOLYAMATOS ELEMZÉSESzereti a kényelmes és nyugodt utakat? A CITROËN ADVANCED COMFORT® gondoskodik Önről utazása során, hiszen egy meghitt, nyugalmas és funkcionális teret teremt, hála a kiváló felfüggesztésnek, melynek köszönhetően kevésbé érezhetőek az úthibák, a kényelmes üléseknek, a tökéletes hangszigetelésnek, mely csendessé és barátságossá teszi az utasteret, megszűrve a külvilág zaját. Egy igazi wellness buborék azoknak, akiknek kihívást jelent reggel kikelni az ágyból, és azoknak, akik relaxálni szeretnének este!

Mit is jelent ez konkrétan?

Világosság, modularitás, és körülölelő kényelem a Lounge csomagnak és az egyedi felfüggesztésnek köszönhetően : az új Citroën C4 Picasso a CITROËN ADVANCED COMFORT® megtestesítője.597x597.jpg
597x597_Page_CAC.jpg

KÖNNYED HASZNÁLATNincsenek többé kapcsolódási problémák és telefonálás leállva az út mellett…A segítőkész technológiának, valamint a személyes eszközökhöz való fokozott kapcsolódásnak köszönhetően Ön és az autója között folyamatos a kapcsolat.

Még több kényelem, még egyszerűbb használat és még több biztonság, mindennap.

ENGEDJE EL MAGÁT!

Egy hosszú nap után mindannyiunknak szüksége van egy kis feltöltődésre!

A CITROËN ADVANCED COMFORT® negyedik pillére az, hogy segít kikapcsolni, felfrissíteni a megfáradt elmét. Az Ön autója úgy járul ehhez hozzá, hogy nyugalmat áraszt, egyedi és relaxáló fényekkel van ellátva, puha és kényelmes anyagokkal kényezteti használóját, és kiváló levegő minőséget biztosít.

Mit szólna hozzá, ha az autója belseje a jó közérzet és a nyugalom forrása lenne?

Tegyen egy próbát!
597x597_1.jpg
Top