Megtekintés

SZOLGÁLTATÁSOK CÉGES ÜGYFELEK SZÁMÁRA

A Citroën Business valamennyi szakmai ügyfelének a közelben elérhető, személyre szabott megoldásokat kínál. Business Centereink és kizárólag vállalati ügyfelekkel foglalkozó, speciálisan képzett értékesítőink az Ön üzleti igényeihez igazított termékek és szolgáltatások gazdag választékával várják.

KIEMELT PARTNEREK

Az ön autója, az ön cégére

A Citroën Business Centerekben egy kijelölt munkatárs foglalkozik a kiemelt partnerekkel. Az ő segítségével garantáltan sikerül valóban személyre szabott megoldást találni.

MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK

Az ön autója, az ön irodája

Kisiparosok, kereskedők, szabadfoglalkozásúak, kis- és középvállalkozók...  Minden szakmának megvannak a sajátos mobilitási igényei. A Citroën Business Centerekben a legváltozatosabb igényeket kielégítő, céges használatra szánt járművek széles választéka várja.

 

SZOLGÁLTATÁSOK A-TÓL Z-IG


SPECIÁLIS IGÉNYEK
A CITROËN vállalati ügyfeleknek szánt kínálatával – személygépjárművek, haszongépjárművek, átalakított vagy speciális rendeltetésű járművek – széles választék áll rendelkezésére, hogy megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő autót. 
SZEMÉLYRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁSOK
Az ügyfelek igényeihez igazított szolgáltatáskínálatával a CITROËN SERVICE mindent megtesz azért, hogy hosszú távon is nagy teljesítményű, megbízható és biztonságos járműve legyen. Nélkülözhetetlen munkaeszközét bízza a CITROËN szakembereire! 
SZEMÉLYRE SZABOTT FINANSZÍROZÁSI KONSTRUKCIÓK
A hagyományos finanszírozási formákon (hitel, lízing, tartós bérlet) felül a Citroën olyan teljes körű, személyre szóló megoldásokat is kínál, melyek a finanszírozást és egyéb testre szabott szolgáltatásokat (karbantartás, gépjármű-biztosítás, üzemanyagkártya) is magukban foglalnak.