[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

EAT6 ÉS EAT8 SEBESSÉGVÁLTÓK

18ZZ3_C3AEAT6_747X400

EAT6 automata váltó

Az EAT6 automata sebességváltó (6 sebességes váltó - Efficient Automatic Transmission) a legújabb generációs átalakítóval rendelkezik biztosítva a fokozatos és gyors átkapcsolásokat. Használata kényelmes és rugalmas, mellyel még kellemesebbé teheti mindennapjait. Az EAT6 váltót kényelmes vezetésre tervezték, a csökkentett belső surlódásnak és az újratervezett nyomatékváltónak köszönhetően sokkal finomabb működésű. Az üzemválasztó karral elérhető a "Sport" program, mely a dinamikus stílusú vezetést segíti, és a "Snow" program, amely megkönnyíti az indításokat amikor a nagyobb tapadás szükséges.

18P17_C5AEAT8_747X400

EAT8 automata váltó

Az EAT8 automata sebességváltó legújabb generációja 8 sebességgel rendelkezik, a Shift & Park by wire elektronikus vezérlésű váltó, még hatékonyabb és élményszerűbb vezetést biztosít:
- A 2 további sebességfokozatnak köszönhetően az EAT6-hoz képest akár 7%-kal alacsonyabb az üzemanyag-fogyasztása, megnövekedett hatékonyság jellemzi a Stop & Start funkciót, amely 20 km/h alatt  automatikusan lekapcsolja a motort, valamint a váltó könnyebb súlya is szerepet játszik (2 kg-mal alacsonyabb súlyú az EAT6-hoz képest) a kedvező fogyasztás biztosításához.
- Az új EAT8 váltó páratlanul kényelmes használatot tesz lehetővé a motor és a sebességváltó közötti optimális nyomatékcseréknek köszönhetően, a 2 további fokozattal sokkal puhábbá válik a váltás a kisebb fokozati különbségekkel, így nyújtva igazi vezetési élményt.

Top