[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]
Uj-Citroen_C3

ÚJ C3: A CITROËN ÚJ OFFENZÍVÁJA

A Citroën ma bemutatja az új C3-at, megújítva legnépszerűbb modelljét, amelyből 2002 óta több mint 3,5 millió példányt értékesített. Színes személyiségével, életteli, optimista megjelenésével fittyet hány az elcsépelt megoldásokra. Egyedi formájával messze kitűnik társai közül. A merész stílushoz gazdag személyre szabási lehetőségek társulnak. Az utastérben a kényelemé a főszerep: az új C3 fedélzetén az utazás kikapcsolódás is egyben. Természetesen a korszerű internetalapú technológiák sem hiányozhatnak: világpremiernek számít a ConnectedCAM Citroën™ beépített HD kamera, mellyel villámgyorsan megoszthatjuk a fényképeinket és videofelvételeinket.

Értesüljön első kézből az új Citroën C3 modellel kapcsolatos hírekről, érdekességekről' Csatlakozzon az új C3 közösségéhez: https://www.facebook.com/uj.citroen.c3/

Uj-Citroen_C3

Az új C3 érkezése felpezsdíti az autópiacot. A sztereotípiáktól mentes sokoldalú kisautó eleven, színes és lebilincselő egyéniségével emelkedik ki a versenytársak közül.  

Az összes jellegzetes Citroën-stílusjeggyel rendelkező új C3 fantasztikus ütőkártya, amely új lendületet ad a márkának. Hatalmas lehetőség ez a népszerű modell számára, amelynek az európai Citroën eladások közel egyötöde köszönhető. Határozott egyéniségével és rendkívüli kényelmével a C3 számos új ügyfél meghódítására és egyben a márkaimázs megújítására is alkalmas.”

Linda JACKSON, a CITROËN vezérigazgatója

Az új Citroën C3 is a Citroën hagyományos értékeire épít:

 OPTIMISTA, merész dizájn jellemzi. A magas kialakítású, karizmatikus orr-rész és az erősen ívelt oldalvonalak erőteljes és energikus megjelenést kölcsönöznek az autónak. A letisztult formák, a jellegzetes grafikai elemek és a színek összjátéka korszerű, trendi autót eredményezett. Az egyedi karaktert tovább erősíti a számtalan személyre szabási lehetőség. Íme egy elérhető modell, amely sokak számára lehetővé teszi, hogy a saját személyiségét tükröző, karakteres autója legyen. Az új C3 két karosszériaszínt kombinál: a háromféle tetőszín a ködfényszórókon, a tükörházakon, a hátsó háromszögablakon és az Airbump® védőelemeken is visszaköszön. Ami az utasteret illeti, egyéni ízlésünktől függően négyféle belső kivitel közül választhatunk. A speciális kialakítású ülések és a vízszintes tagolású, letisztult műszerfal is hozzájárulnak a fantasztikus térérzethez.

  • EMBERKÖZELI, ezért páratlanul jó közérzetet biztosít. A Citroën Advanced Comfort® programot követve a tervezők újragondolták és korszerűsítették a kényelmi megoldásokat. A már ránézésre is kényelmes ülések, a kivételes fényviszonyokat biztosító panoráma üvegtető, az ötletes tárolóhelyek és a hívogató, tágas terek az első pillanattól kimondottan kellemes érzéssel töltik el az embert. A pozitív benyomást tovább erősíti a színek és a felhasznált anyagok összhatása. A C3 enteriőrje a lakberendezés és az utazás világából merít ihletet, és olyan életteret nyújt, melyben mindenki garantáltan otthon érzi magát. Az új C3 amolyan védőburkot von az utasok köré, mely hatékonyan kiszűri a külvilág zajait. A C3 használatát nagyban megkönnyíti a valamennyi funkciót magában foglaló 7” érintőképernyő és a szabad kezes nyitó- és indítórendszer. Az új C3 öt ajtóval rendelkezik, így visszafogott hosszmérete (3,99 m) ellenére praktikus autó.   

  • INTELLIGENS, hiszen a legkorszerűbb technológiákkal büszkélkedhet. Világpremier a tökéletesen integrált, csatlakoztatott HD kamera, a ConnectedCAM Citroën™. A nagy látószögű kamerával pillanatfelvételek és videók készíthetők, melyeket tetszés szerint megőrizhetünk, vagy a közösségi oldalakon azonnal megoszthatunk. Az új C3-at a vezető életét megkönnyítő berendezésekkel is gazdagon elláttál: hangvezérléssel működő, valós idejű 3D navigáció, tolatókamera, véletlen sávelhagyásra figyelmeztető jelzés, holttér-figyelő rendszer. Kiváló hatékonyság jellemzi az új C3 motorkínálatát is: a nagy teljesítményű, remek hatásfokú PureTech benzinmotorokhoz és BlueHDi dízelmotorokhoz legújabb generációs EAT6 automata sebességváltó is kérhető.

„Egyedi formavilágával, gazdag személyre szabási lehetőségeivel és telekommunikációs szolgáltatásaival az új C3 hihetetlenül életvidám, merész és korszerű autó. Kiválóan illusztrálja, hogyan működik a Citroën termékoffenzívája.”  Xavier PEUGEOT, a CITROËN termékigazgatója

 

Top