[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]
Citroen-Cactus-M

KREATIVITÁS, KÉNYELEM, TECHNOLÓGIA

A CITROËN a rá jellemző merészséggel és kreativitásával 95 éve folyamatosan képes kellemes meglepetésekkel előállni: korszerű, egyéni stílusú, kényelmes és felhasználóbarát autóival rendre felülírja a megszokott autós normákat. Az autózás e sajátos szemlélete a forgalmazott termékeken kívül a zökkenőmentes és nyugodt ügyintézés érdekében a kínált szolgáltatásokra és a hálózati munkára is kiterjed. A CITROËN továbbra is ezt az egyedülálló filozófiát követi.

Ahogyan azt a túraautó-világbajnokságon aratott sikerei is bizonyítják, a CITROËN minden fronton teljes erőbedobással küzd. A Frankfurti Nemzetközi Autószalon pedig remek alkalom arra, hogy legújabb törekvéseiről is hírt adjon a világnak.

     MERÉSZ ÉS KREATÍV TANULMÁNYAUTÓK

A Frankfurti Autószalonon a CITROËN két karakteres tanulmányautóval mutatja be, hogy mit gondol az autózásról:
-    Világpremier: a CACTUS M koncepcióautóval a CITROËN a C4 Cactus frissességtől és energiától duzzadó újraértelmezését kínálja. Az egyedi dizájnú és karakterű modell most egy optimizmustól sugárzó, outdoor tevékenységekhez tervezett szabadidő-tanulmány képét ölti magára, mely a CITROËN-nél megszokott értékekkel összhangban a legendás Méhari örökségét viszi tovább.
-    Európai premier: AIRCROSS koncepcióautó, avagy SUV CITROËN módra. Az Európában első ízben bemutatott modell már a márka felső kategóriás pozicionálásának lehetőségeit példázza.
CITROEN-AIRCROSS
A CITROËN továbbra is őrzi egyedi karakterét és kifogyhatatlan kreativitását, amely újra és újra meglepetést okoz.

     MEGÚJULT KÍNÁLAT: MÉG VONZÓBB MODELLEK

Korszerűbb választék
Az elmúlt hónapokban a CITROËN a márka jellegzetes értékeit felmutató modellek egész sorát piacra dobta. Elsőként új stílusú crossoverét, a C4 Cactus-t, mely egy szokatlan technológiai megoldásokat felvonultató,  kényelmes autó – igazi egyéniség a városi forgatagban. A modell eddig több mint 35 díjat nyert, április 2-án New Yorkban neki ítélték többek között a rangos „World Design Car of the Year” (Az Év Legszebb Autója) címet. A Frankfurti Autószalonra a C4 Cactus új felszerelésekkel (pl. 2:1 arányban osztott hátsó üléspad), egy új motorral (BlueHDi 100 S&S ETG6) és egy új karosszériaárnyalattal (Jelly Red) érkezik. A CITROËN C1 karakterét is új felszerelések (Active City Brake, AFIL) és színkombinációk (Blue Lagoon) gazdagítják.

Megújult kedvencek
Az autómustrán látható lesz két nemrégiben frissített kedvenc is. A saját kategóriájában biztos értéket képviselő új Berlingo Multispace és a C4 új kínálata mostantól még inkább megfelel az ügyfelek elvárásainak.
Citroen-Berlingo-Multispace
A kényelem mint közös nevező
E korszerű modellválaszték közös jellemzője a kényelem. A CITROËN által tervezett autók mindenben egyformán megnyilvánuló általános kényelmükről híresek. Ez a kényelem újfajta felfogását tükrözi, mely a legújabb elvárásokat és az autózás újfajta élményét is szem előtt tartja.
Citroen-C4
     HASZNOS TECHNOLÓGIÁK

Még hatékonyabb motorok
A CITROËN technológia tekintetében is a legjobbat igyekszik nyújtani ügyfeleinek. Ez többek között olyan legújabb generációs motorokat jelent, mint a jelenleg a CITROËN C5 kínálatában szereplő BlueHDi 150 S&S és a BlueHDi 180 S&S EAT6 dízelmotorok vagy a PureTech benzinmotorok. Az utóbbi családba tartozik a C3, C3 Picasso, C4 Cactus, C4, C4 Picasso és Grand C4 Picasso motorpalettáján megtalálható háromhengeres PureTech turbómotor, mely az „Engine of the Year” (Év motorja) címet is elnyerte.
 
Internetes szolgáltatások
A márka a napi autóhasználat még zavartalanabbá és egyszerűbbé tétele érdekében CITROËN CONNECT néven az online szolgáltatások teljes palettáját kínálja. A kínálat mostantól a CITROËN CONNECT PACK csomagokkal bővül (országtól függően).

     MINDENRE KITERJEDŐ TÖRŐDÉS

A CITROËN arra törekszik, hogy az átláthatóságra és bizalomra épülő kapcsolat, a zavartalan és stresszmentes ügyintézés révén biztosítsa ügyfelei általános megelégedettségét, és ezáltal elérje, hogy a CITROËN legyen az ügyfelek által leggyakrabban ajánlott autómárka. Ez a hozzáállás nemcsak a forgalmazott termékekben, hanem az autós életet egyszerűbbé tevő szolgáltatásokban is megnyilvánul. Ilyen például a CITROËN Service Racing, mellyel a gépkocsi karbantartása mindössze 1 órát vesz igénybe, és felárat sem kell fizetni érte. Az említett cél érdekében a hálózat a CITROËN ÉS ÖN konstrukció keretében komoly kötelezettségeket vállal az ügyfelek felé. Ezek közül is példaértékű a CITROËN ADVISOR weboldal, amely – az autómárkák történetében egyedülálló módon – interaktív online véleménynyilvánításra ad lehetőséget.

Top