[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]
uj DS 4

ÚJ DS 4 ÉS DS 4 CROSSBACK

Egy modell, két különböző karosszériaváltozat és egy megújult orr-rész. A DS stílusra jellemző határozott és jól felismerhető stílusjegyek szerint kialakított, egyedi stílus. Még több csúcstechnológia alkalmazása, és még kifinomultabb, a legapróbb részletekig kidolgozott kialakítás… megérkezett az új DS 4 és a DS 4 Crossback!

A DS 4, melyből a piaci bevezetése óta 115.000 darabot adtak el, a sportos és elegáns megjelenésű új DS 4, valamint az új, nagyobb hasmagassággal és elegáns szabadidő-autó külsővel rendelkező DS 4 Crossback érkezésével most új lendületet vesz.

A DS márka ezzel a kettős ajánlattal kíván megfelelni a prémium kategóriás kompakt gépkocsik iránt érdeklődő ügyfelek elvárásainak. A karakteres egyéniségű, új modellek megjelenésével tovább bővül a szegmens kínálata. Jelenleg a crossoverek a prémium kategóriás kompakt limuzinok piacának 30 %-át képviselik.

A DS az avantgárd szellemiség megtestesítője. A DS 4 esetében ez a szellemiség a kétféle karosszériaváltozatot kínáló ajánlatunkban jut kifejezésre: egy új, alacsonyabb építésű prémium kompakt és egy elegáns, szabadidő-autós megjelenésű DS 4 Crossback. Az egymást kiegészítő modellek kínálata jól mutatja a DS márka azon törekvését, hogy még jobban megfeleljen az ügyfelek elvárásainak” – nyilatkozta Yves Bonnefont, a DS vezérigazgatója.

Letisztult, dinamikus és elegáns vonalak, a karosszériát díszítő krómozott elemek, nagy teljesítményű, hatékony motorok… az új DS 4 a prémium kompaktok összes jellemzőjével rendelkezik. Ezeken kívül azonban, a saját szegmensében egyedülálló, kéttónusú karosszéria/tető kínálatával személyre szabottabb lehetőségeket is kínál. Kifinomult, exkluzív és egyéni igény szerint kialakítható belső terével az új DS 4 a DS-hagyomány méltó örököse, mely avantgárd szellemiségével, határozott egyéniségével, kifinomultságával és az általa felvonultatott csúcstechnológiákkal erősíti a márkát. Az új DS 4 jelenleg és a jövőben is egyedülálló és figyelemre méltó ajánlatnak számít a prémium kompaktok szegmensében.

A DS 4 Crossback egy igazi sokoldalú gépkocsi. A megemelt hasmagasság, a nagyméretű fekete kerekek, valamint a kerékjárati ívek szegélyei és a tetőcsomagtartó sínek még jobban hangsúlyozzák a modell elegáns szabadidő-autó jellegét.

Az új DS 4 és a DS 4 Crossback modellek a DS autók tökéletes megtestesítői:

  • határozott egyéniség, melyet az új orr-rész még jobban kiemel (közvetlenül a Numéro 9 nevű tanulmányautótól átvett DS Wings hűtőrács és az új DS LED VISION fényszórók),
  • csúcstechnológiájú kapcsolódási lehetőségeket kínáló DS CONNECT ajánlat, amely az új DS 4 és a DS 4 Crossback modelleken bevezetett CarPlay® kommunikációs protokollt is tartalmazza,
  • akár 210 lóerős, nagy teljesítményű motorok, 97–138 g/km közötti CO2-kibocsátással,
  • és végül a nappabőr borítású műszerfal és ajtóbetétek, valamint az ülések fém óraszíjra emlékeztető „Bracelet” mintázatú, fél-anilin bőr borításának kifinomultsága, melyek mind a DS márka exkluzív stílusjegyei közé tartoznak.

A 2015. évi Frankfurti Autószalonon világpremierként bemutatott modellek értékesítését 2015 novemberétől kezdik meg Európában.

Top