Megtekintés
KARÁCSONYI AJÁNDÉK A CITROËNTŐL: 
2023-BAN MEGKEZDŐDIK A „MY AMI BUGGY” SZÉRIA ÚJ KIADÁSÁNAK ÉRTÉKESÍTÉSE

_Az első sorozat sikerén felbuzdulva 2023 első negyedévének végén a Citroën új 1000 darabos limitált szériát kínál a My Ami Buggy modellből. Az egyes járműveket az Amit forgalmazó országok között osztják majd el.
 

_A „My ami Buggy” világméretű forgalmazása az Ami sikerének egyenes következménye. Az elektromos jármű az alapjául szolgáló koncepciónak és széles körű elérhetőségének köszönhetően forradalmasította a helyi közlekedést, és 2020 végén történő bevezetése óta 9 országban több mint 30 000 darabot adtak el belőle.

_Az Ami térhódítása 2023-ban is folytatódik: Svájc és Málta mellett a márka a modell forgalmazását Franciaország tengeren túli megyéire is ki szeretné terjeszteni. A lista korántsem teljes, várhatóan további országokkal bővül.

_Ez év októberében az Ami akkumulátorán kisebb változtatások történtek, amelyek révén hideg időben is hatékony használatot sikerült biztosítani. Ezzel javult az ügyfélélmény, és további lehetséges célországok előtt nyílt meg az út.

 


Poissy, Franciaország, 2022. december 22. – 2023 első negyedévének végén újabb 1000 „My Ami Buggy” kíván értékesíteni a Citroën. Örömhír ez azok számára, akiknek nem sikerült elcsípniük az első változatból készült 50 jármű valamelyikét, hiszen június 21-én mindössze 18 perc alatt elfogyott a teljes széria.

Ne feledje, aki kapja, marja. Ha érdekli a My Ami Buggy, jobb, ha készen áll, és azonnal lecsap rá, amint 2023 első negyedévének végén megnyílik a rendelés. Ehhez az alábbi linken keresztül kell regisztrálni: https://www.citroen.fr/ami#my_ami_buggy

Az első szállításokra várhatóan a nyár végén kerül sor.

Az újabb változat nem sokban tér el az eredetitől, de azért tartogat néhány meglepetést, melyekről még a tavasz előtt értesülhetünk. A karakteres, egyszerre robusztus és trendi modellel játszva kikerülhetjük a városi dzsungel csapdáit, és a szabadban – például a tengerparton – is másfajta élet vár ránk. A tengerrel már az Ami sztenderd változata is különleges kapcsolatot ápolt. Komoly szerepet vállalt az energetikai átállásban Görögországban, Halki szigetén, ahol a rendőrség és a parti őrség autóflottáját gyarapította. De ugyanez történt az olaszországi Maddalena szigetén is, ahol a kibocsátásmentes közlekedés jegyében 7 Ami szolgálja a rendőrséget és a kikötői hatóságokat.

Az Ami vezetői között 14-től 94 éves korig – a függetlenedni vágyó kamaszoktól az egyszerű, biztonságos és kényelmes közlekedési eszközre vágyó időskorúakig – minden korcsoport megtalálható. A megnyerő külsejű jármű a városi, elővárosi, sőt vidéki tájakat is meghódította. Praktikus kialakítása révén kétszemélyes vagy My ami Cargo névre hallgató haszonjármű-változatában a legkülönbözőbb igényeket is képes kielégíteni. Csak néhány példa: az olaszországi Sappadában található Bladen Hotel az Amit választotta a festői Dolomitokban tett kisebb kirándulásokhoz, a szállóvendégeknek a felhőtlenül nyugodt, csendes és környezetbarát közlekedés teljesen új élményét nyújtva ezzel. Franciaországban a Somme–Sud-Ouest-beli települések közössége (CC2SO) 13 Amival bővítette az autóparkját, amelyet megbízottjai a rászorulóknak nyújtott otthoni ápolási szolgáltatásokhoz használnak. Belgiumban az idénymunka-vállalókat közvetítő AGO Jobs & HR divatos és fenntartható reklámautóként, illetve a jogosítvánnyal nem rendelkező munkavállalók körében környezetbarát mobilitási megoldásként használja az Amit.

Ezzel a karácsonyi ajándékkal kíván boldog ünnepeket egy meglepetésekben gazdag új év küszöbén a Citroën.