[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

TISZTÁN ELEKTROMOS MODELLKÍNÁLAT

Válassza a felelős autózást – válassza a Citroën elektromos modelljeit.

Városi kisautó, ötajtós, egyterű, kishaszongépjármű... a Citroën tisztán minden modelljéhez ajánl 100%-ban elektromos változatot. Ismerje meg az elektromos autók előnyeit: csendes és sima haladás, azonnal elérhető nyomaték, zéró CO2-kibocsátás, szabad behajtás a korlátozott forgalmú zónákba, gyors töltés stb. A csúcstechnológia kvintesszenciája, amely a felhasználási módok többségéhez alkalmazkodik, így már ma választ ad a holnap kihívásaira.

ELŐNYÖK

elektromos_auto_palyazat

100%-ban elektromos meghajtás

Élvezze a tisztán elektromos meghajtásnak köszönhető egyedülálló vezetési komfortot. Autója csendes, könnyedén manőverezhető, városban csakúgy, mint országúton. Az Ön elektromos autója simán siklik a városi forgalomban éppúgy, mint hosszabb utakon – erre az elektromos hatótáv ad lehetőséget, amely a WLTP szabvány szerint egyes modelleknél akár 350 km is lehet.

villanyauto_palyazat

Változatos töltési megoldások

Az Ön elektromos Citroënje mindenhol könnyen tölthető. Otthon vagy a munkahelyen, szabványos hálózati csatlakozón vagy Wall Boxon, nyilvános töltőponton, parkolókban vagy az autópályákon. A töltés időtartama autótípustól és a töltési megoldástól függően változik.

villanyauto_tamogatas

Egyedi elektromos szolgáltatások

Egyszerűsítse mindennapjait: válassza elektromos szolgáltatásainkat (modelltől függően).
A My Citroën alkalmazásban bármikor ellenőrizheti a rendelkezésre álló hatótávot, időzítheti a töltés megkezdését és az utastér hőmérsékletének beállítását.

A CITROËN TISZTÁN ELEKTROMOS SZEMÉLYGÉPJÁRMŰVEI

                                                  

elektromos_auto_kedvezmeny

Citroën ë-C4 Electric

A Citroën ë-C4 Electric tisztán elektromos meghajtással használható a mindennapokban is. Puha fészekként ölel körbe, tökéletesen elszigetelve az utasokat az út és a környezet külső zajaitól és egyéb zavaró tényezőitől. Csendes működés, sima mozgás, kellemes vezetési élmény, finomra hangolt futómű, az Advanced Comfort ülések puhasága, rázkódásmentes haladás, könnyen használható, ergonomikus fedélzeti szolgáltatások – minden az utasok kényelmét szolgálja.

Citroën ë-Berlingo Electric

A Citroën 1996 óta a kompakt családi egyterűek kategóriájának úttörője. Most ismét újdonságot mutat be a márka: a sokoldalúan alakítható és rendkívüli tárolási kapacitással rendelkező családi egyterű, a Berlingo elektromos változatát.
Az új Citroën ë-Berlingo Electric tökéletes partnere mindazoknak, akik kedvelik az aktív életet, de tekintettel vannak környezetünkre is. A praktikus, sokoldalú modellel életkori korlát nélkül mindenki kedvére áldozhat hobbijainak.

villanyauto_kedvezmeny
elektromos_auto_allami_tamogatas

Citroën ë-SpaceTourer Electric

'A Citroën ë-SpaceTourer Electric városban és országúton egyaránt magabiztosan szállítja a családot vagy az ügyfeleket. Ugyanazt a variálhatóságot, tágas utasteret, teherbíró képességet és ugyanazokat a vezetést segítő rendszereket kínálja, mint a belsőégésű motorral szerelt változat. A Citroën ë-SpaceTourer háromféle hosszúságban készül, és szabadon behajthat az egyre elterjedtebb, korlátozott forgalmú belvárosi zónákba is.

A CITROËN TISZTÁN ELEKTROMOS HASZONGÉPJÁRMŰVEI

villanyauto_allami_tamogatas

Citroën
ë-Berlingo furgon Electric

Az új Citroën ë-Berlingo Van Electric optimális megoldás kisvállalkozások, kereskedők, futárcégek számára, nemcsak a korlátozott forgalmú belvárosi zónákban, de a városon kívül is. A rendkívüli komfort mellett mérsékelt használati költségeket kínál.

Citroën
ë-Jumpy Electric

Az új Citroën ë-Jumpy Electric kiemelkedő hatótávja és 30 perc alatt 80%-ra tölthető akkumulátora minden profi felhasználó számára ideális megoldás városi és országúti használatban egyaránt. A hasznos szolgáltatások és felszereltségek tekintetében nem adja alább, miközben az „ë-confort” vezetési élmény és az elektromos maghajtást használatát megkönnyítő szolgáltatások révén plusz előnyöket is kínál.

elektromos_auto_allami_tamogatas
Új Citroën ë-Jumpy hidrogénnel

Új Citroën
ë-Jumpy hidrogénnel

A Citroën Ë-JUMPY hidrogén révén a márka még szélesebb elektromos modellpalettát kínál, hogy megfeleljen a vállalkozók újonnan felmerült igényeinek. A Citroën szinte teljes kishaszonjármű-sorozatát elektromosítja 2021-re , az ë-Jumpy már rendelhető, a My Ami Cargo, ë-Berlingo Van, ë-Jumpy Hydrogen és ë-Jumper a közeljövőben lesz elérhető.

Az elektromos furgon üzemanyagcellával és újratölthető akkumulátorokkal ellátott ë-Jumpy Hydrogen az első Citroën, amelyet ilyen típusú energia hajt. Noha új technológiát alkalmaz, megtartja hasznos teherbírását.

A praktikus új modell hatótávolsága meghaladja a 400 km*-t, és három 700 bar nyomással is terhelhető szénszálas hidrogéntartálya, amely az első ülések alatt, az akkumulátor mellett kapott helyet, mindössze három perc alatt feltölthető. A zéró CO2-kibocsátás mellett az egyéni vállalkozók és kereskedők továbbra is teljes szabadsággal használhatják az utakat a környezetvédelmi okból korlátozott városi területeken.

* A WLTP vizsgálati eljárás módszertana szerint meghatározott hatótávolság (715/2007/EK rendelet, (EU) 2017/1151 rendelet)
Top