Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy márkakereskedéseinkben és szervizeinkben újra teljeskörű nyitvatartással várjuk Önöket.

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

TISZTÁN ELEKTROMOS MODELLKÍNÁLAT

Válassza a felelős autózást – válassza a Citroën elektromos modelljeit.

Városi kisautó, ötajtós, egyterű, kishaszongépjármű... a Citroën tisztán minden modelljéhez ajánl 100%-ban elektromos változatot. Ismerje meg az elektromos autók előnyeit: Csendes és sima haladás, azonnal elérhető nyomaték, zéró CO2-kibocsátás, szabad behajtás a korlátozott forgalmú zónákba, gyors töltés stb. A csúcstechnológia kvintesszenciája, amely a felhasználási módok többségéhez alkalmazkodik, így már ma választ ad a holnap kihívásaira.

ELŐNYÖK

eLogo

100%-ban elektromos meghajtás

Élvezze a tisztán elektromos meghajtásnak köszönhető egyedülálló vezetési komfortot. Autója csendes, könnyedén manőverezhető, városban csakúgy, mint országúton. Az Ön elektromos autója simán siklik a városi forgalomban éppúgy, mint hosszabb utakon – erre az elektromos hatótáv ad lehetőséget, amely a WLTP szabvány szerint egyes modelleknél akár 350 km is lehet.

eC4-Trappe-Charge

Változatos töltési megoldások

Az Ön elektromos Citroënje mindenhol könnyen tölthető. Otthon vagy a munkahelyen, szabványos hálózati csatlakozón vagy Wall Boxon, nyilvános töltőponton, parkolókban vagy az autópályákon. A töltés időtartama autótípustól és a töltési megoldástól függően változik.

eSpaceTourer-Services

Egyedi elektromos szolgáltatások

Egyszerűsítse mindennapjait: válassza elektromos szolgáltatásainkat (modelltől függően).
A My Citroën alkalmazásban bármikor ellenőrizheti a rendelkezésre álló hatótávot, időzítheti a töltés megkezdését és az utastér hőmérsékletének beállítását.

A CITROËN 100%-BAN ELEKTROMOS SZEMÉLYGÉPJÁRMŰVEI

                                                  

Új Citroën ë-C4 100% ëlectric

A tisztán elektromos új Citroën ë-C4 100%-ban elektromos meghajtással használható a mindennapokban is. Puha fészekként ölel körbe, tökéletesen elszigetelve az utasokat az út és a környezet külső zajaitól és egyéb zavaró tényezőitől. Csendes működés, sima mozgás, kellemes vezetési élmény, finomra hangolt futómű, az Advanced Comfort ülések puhasága, rázkódásmentes haladás, könnyen használható, ergonomikus fedélzeti szolgáltatások – minden az utasok kényelmét szolgálja.

Az új Citroën ë-C4 100% ëlectric már rendelhető.
eC4
635x300-eBerlingo-RoadTrip

Új Citroën ë-Berlingo 100% ëlectric

A Citroën 1996 óta a kompakt családi egyterűek kategóriájának úttörője. Most ismét újdonságot mutat be a márka: a sokoldalúan alakítható és rendkívüli tárolási kapacitással rendelkező családi egyterű, a Berlingo elektromos változatát.
Az új Citroën ë-Berlingo 100% ëlectric tökéletes partnere mindazoknak, akik kedvelik az aktív életet, de tekintettel vannak környezetünkre is. A praktikus, sokoldalú modellel életkori korlát nélkül mindenki kedvére áldozhat hobbijainak.

Előreláthatólag 2021 második félévétől rendelhető.

Új Citroën ë-SpaceTourer 100 % ëlectric

Nouveau Citroën ë-SpaceTourer 100 % ëlectric est aussi à l'aise en ville que sur les routes pour transporter votre tribu ou vos clients. Il est pourvu des mêmes prestations de modularité, d’espace intérieur, de capacités de chargement et d’aides à la conduite que la version thermique. Citroën ë-SpaceTourer existe en 3 longueurs et vous permet de circuler sans restriction en zones basses émissions de plus en plus fréquentes.

Nouveau Citroën ë-SpaceTourer 100% ëlectric est disponible à la commande.
eSpaceTourer

A CITROËN 100%-BAN ELEKTROMOS HASZONGÉPJÁRMŰVEI

eBerlingo-Van

Új Citroën
ë-Berlingo furgon 100% ëlectric

Az új Citroën ë-Berlingo Van 100% ëlectric optimális megoldás kisvállalkozások, kereskedők, futárcégek számára, nemcsak a korlátozott forgalmú belvárosi zónákban, de a városon kívül is. A rendkívüli komfort mellett mérsékelt használati költségeket kínál.

Előreláthatólag 2021 második felétől rendelhető.

Új Citroën
ë-Jumpy 100% ëlectric

Az új Citroën ë-Jumpy 100 % ëlectric kiemelkedő hatótávja és 30 perc alatt 80%-ra tölthető akkumulátora minden profi felhasználó számára ideális megoldás városi és országúti használatban egyaránt. A hasznos szolgáltatások és felszereltségek tekintetében nem adja alább, miközben az „ë-confort” vezetési élmény és az elektromos maghajtást használatát megkönnyítő szolgáltatások révén plusz előnyöket is kínál.

Az új Citroën ë-Jumpy 100 % ëlectric már rendelhető.
eJumpy
Top