[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

A CITROËN ONLINE SZOLGÁLTATÁSAI MINDENRŐL GONDOSKODNAK

Online szolgáltatások és alkalmazások révén a Citroën igyekszik minél kényelmesebbé és egyszerűbbé tenni az elektromos autó vezetését.

A töltés irányítása és a fűtés/hűtés bekapcsolása akár a kanapéról

Mindig ellenőrizheti az autó töltöttségi szintjét. Módjában áll az autó töltésének elindítása, késleltetett töltés programozása, vagy az utastér befűtése - mindez akár a kanapén ülve a legnagyobb kényelemből megtehető, a My Citroën applikáción keresztül.

1300x400CL-19.011V2

MY CITROËN ALKALMAZÁS

C5_Aircross_Hibryd_SUV

A My Citroën segítségével kapcsolatban maradhat autójával és hozzáfér annak dokumentációjához. Ezzel az alkalmazással követheti autója személyre szabott karbantartási tervét, és hozzáfér a Citroën szolgáltatásaihoz. Az alkalmazást mind az APPLE STORE-ban, mind a GOOGLE PLAY-en megtalálja.
Azn applikáció "Helymeghatározás" funkciójával könnyedén megtalálja, pontosanhol parkolt az autójával, a "Vezetés" funkcióval rögzíteni tudja útjai statisztikáit, és optimalizálhatjavezetési stílusát, a fogyasztását. Az « Autó » menüpontban gyorsan eléri az autójához kapcsolódó dokumentációkat és tanácsokat is talál. Különösen hasznos, amikor a műszerfalon kigyullad egy lámpa.
A My Citroën applikációban, amennyiben rögzíti az autóját, egy kattintással megtalálja a hozzá tartozó esedékes karbantartási/kötelező szerviz időpontokat: garancia, kilométeróra-állás, karbantartási időpont felajánlása... A My Citroën személyre szabott karbantartási tervet javasol a vezetési szokásai alapján. Könnyedén tudok árajánlatot kérni vagy időpontot foglalni kedvenc Citroën márkaszervizébe.
Meghibásodás, baleset? A My Citroën applikációban a « Kapcsolat & Segítség » fülön gyorsan kapcsolatba léphet a Citroën Assistance szolgáltatással a nap 24 órájában a hét 7 napján vagy reklamáció esetén, munkaidőben, a helyi márkaképviselettel is.

Digitális kényelmi szolgáltatások

- Interaktív szerviz-időpontfoglalás
- szervizdíj-kalkulátor
- gépjármű-diagnosztika videón
- My Citroën, térképfrissítés

digitális kényelmi szolgáltatások Citroën gépjármű-tulajdonosoknak.
Fejlesztéseinkben kiemelt figyelmet kapnak azok a praktikus, modern technológiai eszközök és platformok, amelyekkel egyszerűen és kényelmesen tárolhatók a gépjárművel kapcsolatos információk, gyors és hatékony támogatást nyújtanak, ugyanakkor 21. századi színvonalon biztosítják az ügyfelek és a márkaszerviz közötti interaktív kapcsolatot és kényelmet.

Citroen_szervizszolgaltatasok
Top