[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

SILENT URBAN VEHICLE

AKÁR 55 KM HATÓTÁV ELEKTROMOS ÜZEMMÓDBAN*

GYORSTÖLTÉS KEVESEBB, MINT 2 ÓRA ALATT

ELŐRE ÜTEMEZHETŐ TÖLTÉS

8 ÉV VAGY 160 000 KM GARANCIA AKKUMULÁTORRA**

 

* A hatótávolság elektromos üzemmódban 54 és 55 km között található, mely függhet a járműre felszerelt opcióktól. A hatótávolság a tényleges használati feltételektől függően egyénileg is változhat.
**8 év jótállás 160 000 km futáskorlátig (amelyiket előbb eléri az autó) a meghajtó akkumulátorra 70%-os töltő kapacitás erejéig.

Hybrid

TEKINTSE MEG, HOGYAN HOZHATJA KI A LEGTÖBBET A PLUG-IN HIBRID AUTÓJÁBÓL!

plug-in_hibrid_auto

KÓSTOLJON BELE AZ Ë-COMFORTBA

Fedezze fel a progresszív hidraulikus ütközőelemekkel ellátott felfüggesztés®, a Citroën Advanced Comfort® ülések és a Citroën vezetést segítő rendszereinek előnyeit.

Koronázza meg mindezt a teljesen rázkódásmentes, csendes motor és a kiemelkedően könnyű használat élményével. Soha nem tapasztalt kényelemben és derűs utazásban lesz része.

plug-in_hibrid_auto

AZ ELEKTROMOS ÉS A BELSŐÉGÉSŰ MOTOROK EGYÜTTMŰKÖDÉSÉNEK ELŐNYEI

Napi töltéssel tisztán elektromos üzemmódban autózhat, megnövelt teljesítménnyel, azonnal elérhető motornyomatékkal, dinamikus, de teljesen csendes kigyorsításokkal.

Ha pedig messzebbre utazna, a belsőégésű motor minden további nélkül szolgálatba lép.

plug-in_hibrid_auto

SPECIÁLISAN KÉPZETT SZAKEMBEREK FIGYELNEK A PLUG-IN HIBRID TECHNOLÓGIÁRA

Noha a Citroën plug-in hibrid technológiája bonyolultabb, mint a hagyományos belsőégésű motoroké, a szervizperiódusok nem változnak.
Nyugodtan bízza plug-in hibrid Citroënje karbantartását a Citroën márkaszerviz-hálózatának speciálisan képzett szakembereire.

FOKOZOTT TELJESÍTMÉNY AZ ÖN KÉNYELME ÉRDEKÉBEN

A belsőégésű és az elektromos motor együttműködésének köszönhetően a vezetési élmény sima, a gyorsítások dinamikusak, az összevont teljesítmény pedig eléri a 225 lóerőt.

c5_aircross_hibrid_motor
c5_aircross_hibrid_motor
hibrid_auto

A CO2-KIBOCSÁTÁS CSÖKKENTÉSE


A plug-in hibrid motor CO2-kibocsátása (WLTP szabvány szerint) 32 g/km. Tisztán elektromos üzemmódban a plug-in hibrid egyáltalán nem bocsát ki szén-dioxidot.


MEGTAKARÍTÁS A MINDENNAPOKBAN


A mindennap töltött plug-in hibrid motorral jelentős mértékben csökkenthető az üzemanyagköltség.


MÉRSÉKELT FOGYASZTÁS


Az Ön plug-in hibrid autójának átlagos benzinfogyasztása (WLTP szabvány szerint) 1,4 l/100 km, azaz jelentősen alacsonyabb, mint egy belsőégésű motoré.TÖLTÉS FÉKEZÉS KÖZBEN


A plug-in hibrid motort fékezés és lassítás közben is tudjuk tölteni. Így szinte észrevétlenül nyerünk plusz hatótávot.

VEZETÉSI STÍLUSOK AZ ÖN KÉNYELMÉÉRT

hibrid_technologia
ELEKTROMOS ÜZEMMÓD

Élvezze a tisztán elektromos autózás minden előnyét: csendes haladás, zéró CO2-kibocsátás. Ez a lehetőség elsősorban városban ideális. Alapértelmezett beállításként az autó beindításakor ez a vezetési mód aktiválódik.

i.

hibrid_technologia
HIBRID ÜZEMMÓD

Hagyja másra a döntést: az autó váltva használja az elektromos és a belsőégésű motort, az Ön vezetési stílusától és az aktuális útviszonyoktól függően. A plug-in hibrid rendszer vezérlése optimálisan használja fel az elektromos energiát.

hibrid_technologia
SPORT ÜZEMMÓD

Használja ki a belsőégésű motor egész teljesítményét, melyet az elektromos motor is támogat. Gyorsításnál és fékezésnél csak hagyja, hogy a plug-in hibrid rendszer tegye a dolgát.

A hibrid motor mindennapi töltése: mi sem egyszerűbb ennél

hibrid_technologia

OTTHONI TÖLTÉS

Akár családi házban, akár társasházban él, a töltéshez szükséges berendezés egyszerűen telepíthető.

hibrid_technologia

NYILVÁNOS TÖLTÉS

Ha úton van, munkahelyének vagy napi tevékenységeinek közelében könnyen talál nyilvános töltőpontot.

hibrid_technologia

HOSSZÚ UTAKON

A nagy európai útvonalakon is áll rendelkezésre nyilvános töltő.

KOMFORT ÜZEMMÓD

Az elektromos, hibrid és sport üzemmód mellett a Citroën C5 X modellnél egy úgynevezett komfort üzemmód is választható. A hibrid üzemmódot a Citroën Advanced Comfort® aktív futóművel kombináló komfort üzemmód még kényelmesebb felfüggesztést biztosít®.

Citroen_C5_X_Mode_Confort_1500x600

A HIBRIDHEZ KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK, AMELYEK MEGKÖNNYÍTIK AZ ÉLETÉT

                                                      

A töltés irányítása és a fűtés/hűtés bekapcsolása akár a kanapéról

Mindig ellenőrizheti az autó töltöttségi szintjét. Módjában áll az autó töltésének elindítása, késleltetett töltés programozása, vagy az utastér befűtése - mindez akár a kanapén ülve a legnagyobb kényelemből megtehető, a My Citroën applikáción keresztül.

2022-től a Citroën plug-in hibrid autói új, hasznos funkcióval bővülnek: ha az autó azt észleli, hogy a vezetője nem tölti fel az akkumulátort külső áramforrásról – s így nem tudja elektromos üzemmódban használni az autóját – a jármű figyelmeztetést küld a műszerfalon keresztül. A megfelelő gyakorisággal feltöltött, elektromos üzemmódban használt autóknak lényegesen alacsonyabb az üzemanyag-fogyasztása és a károsanyag-kibocsátása, mint a kizárólag belső égésűként használt autóknak, így olcsóbb az üzemeltetésük, és kisebb a környezeti terhelésük. A funkció a C5 Aircross és a C5 X plug-in hibrid változatain érhető el.

C5 Aircross áll a tengerparton

MY Citroën

hibridauto

A My Citroën segítségével kapcsolatban maradhat autójával és hozzáfér annak dokumentációjához. Ezzel az alkalmazással követheti autója személyre szabott karbantartási tervét, és hozzáfér a Citroën szolgáltatásaihoz. Az alkalmazást mind az APPLE STORE-ban, mind a GOOGLE PLAY-en megtalálja.
Azn applikáció "Helymeghatározás" funkciójával könnyedén megtalálja, pontosanhol parkolt az autójával, a "Vezetés" funkcióval rögzíteni tudja útjai statisztikáit, és optimalizálhatjavezetési stílusát, a fogyasztását. Az « Autó » menüpontban gyorsan eléri az autójához kapcsolódó dokumentációkat és tanácsokat is talál. Különösen hasznos, amikor a műszerfalon kigyullad egy lámpa.
A My Citroën applikációban, amennyiben rögzíti az autóját, egy kattintással megtalálja a hozzá tartozó esedékes karbantartási/kötelező szerviz időpontokat: garancia, kilométeróra-állás, karbantartási időpont felajánlása... A My Citroën személyre szabott karbantartási tervet javasol a vezetési szokásai alapján. Könnyedén tudok árajánlatot kérni vagy időpontot foglalni kedvenc Citroën márkaszervizébe.
Meghibásodás, baleset? A My Citroën applikációban a « Kapcsolat & Segítség » fülön gyorsan kapcsolatba léphet a Citroën Assistance szolgáltatással a nap 24 órájában a hét 7 napján vagy reklamáció esetén, munkaidőben, a helyi márkaképviselettel is.

                                             

Top