[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

A feltölthető plug-in hibrid Citroën

C5_Aircross_Hibryd_SUV

* A hatótávolság elektromos üzemmódban 54 és 55 km között található, mely függhet a járműre felszerelt opcióktól. A hatótávolság a tényleges használati feltételektől függően egyénileg is változhat.
**8 év jótállás 160 000 km futáskorlátig (amelyiket előbb eléri az autó) a meghajtó akkumulátorra 70%-os töltő kapacitás erejéig.
***Egyedileg megvásárolható töltő. Bővebb információért kérjük, forduljon márkakereskedőjéhez                                           

Hybrid-Comfort

PRÓBÁLJA KI AZ Ë-COMFORT-OT

Élvezze a progresszív hidraulikus ütközőelemekkel (Progressive Hydraulic Cushions®) ellátott felfüggesztés, az Advanced Comfort ülések és a különböző vezetést segítő rendszerek nyújtotta előnyöket.

És ez még nem minden: az elektromos autóban nincs rázkódás és zaj, használata rendkívül egyszerű. A vezető és utasa kényelmes burokban érezheti magát, semmihez sem fogható nyugalomban.

Hybrid-Perf

AZ ELEKTROMOS ÉS A BELSŐ ÉGÉSŰ MOTOR ELŐNYEINEK ÖTVÖZÉSE

Tisztán elektromos üzemmódban élvezze a megnövekedett teljesítményt, az azonnal rendelkezésre álló nyomatékot, és a csendes gyorsulás előnyeit.

Nagyobb utak alkalmával a belső égésű motor hosszabb hatótávjára mindig számíthat.

340789

TAKARÉKOSKODJON HÉTKÖZNAPOKON

A feltölthető hibrid rendszer jóvoltából jelentősen csökkenthető az üzemanyag költség a hétköznapi használat során. Emellett az autó karbatartása is kevesebbe kerül.

TEKINTSE MEG A HIBRID TECHNOLÓGIA ELŐNYEIT BEMUTATÓ VIDEÓNKAT

Bemutatkozik az új C5 Aircross Hybrid SUV

Nem kell kompromisszumot kötni! Hosszabb utak során a belső égésű motorok nyújtotta előnyöket, hétköznapi, rövidebb távoknál pedig az elektromos járművek előnyeit élvezhetjük.

Az elektromos járművek technológiai újításai révén ez az új plug-in hibrid SUV nemcsak nagy teljesítményű és kényelmes, de takarékos is.

1300x600-CL-19.0082

NAGY TELJESÍTMÉNY A KÉNYELEM SZOLGÁLATÁBAN

A benzinmotorhoz társuló elektromos motor jóvoltából a vezetés zökkenőmentes, 225 lóerős teljesítmény áll rendelkezésre és azonnali nyomaték.

c5_aircross_hibrid_motor
c5_aircross_hibrid_motor
C5AirX-H-Avantages

LASSÍTSON, HOGY ÚJRATÖLTSÖN!


Lassítás vagy fékezés során a motorfék funkció a mozgási enegriát alakítja át elektromos energiává, amivel az akkumulátort tölti.


CSÖKKENTSE CO2-KIBOCSÁTÁSÁT


A Citroën Aircross Hybrid modell CO2-kibocsátása mindössze 32-33 g/km (WLTP). Elektromos üzemmódban a CO2-kibocsátás értéke zéró.


CSÖKKENTSE FOGYASZTÁSÁT


Kombinált ciklusban 1,4-1,5 L/100km (WLTP) a Citroën C5 Aircross Hybrid fogyasztása.


Feltöltés és hatótáv

Ellenőrizheti az autó hatótávolságát, töltését, illetve előre beállíthatja a beltér hőhőmérsékletét, és mindezt a kanapén ülve a legnagyobb kényelemben, a My Citroën applikációból.

747x400CL-19.010

OTTHONI FELTÖLTÉS

Gépkocsiját bármikor feltöltheti hagyományos konnektorra csatlakoztatva is, azonban a Citroen hálózatban elérhető, otthonába is könnyen telepíthető gyorstöltők jelentik a legoptimálisabb töltési lehetőséget a C5 Aircross Hybrid számára.

747x400-ChargeMyCar-C5-AirX-H.372364

UTCAI FELTÖLTÉS

Hétköznapi útjai alkalmával, munkába menet vagy a napi tevékenységeket végezve is megoldható a jármű töltése, hála a Magyarországon is egyre több nyilvános helyen elérhető töltőállomásnak.

747x400CL-19.002

HOSSZÚ UTAK

A főbb útvonalak mentén egyre több töltőállomást talál mind Magyarországon, mind Európában.

Ë-REMOTE

Programozható töltés

Programozza C5 Aircross Hybrid SUV gépkocsija töltését távolról, mobiltelefonja keresztül, a My Citroën alkalmazás segítségével. Megtekintheti autója akkumulátorának töltöttségét, a töltöttségi állapotot, a töltés sebességét és a töltésből hátralévő időt. Programozhatja is a töltést, a töltés kezdetének beállításával.

Programozható hőmérséklet

Az utastéri hőmérséklet előprogramozása segítségével előre beállíthatja gépkocsija fűtését, vagy klimatizálását. Ez a funkció is a My Citroën alkalmazásból vezérelhető.


                                             

Top