Megtekintés
Citroën 7 személyes modellek

CITROËN 7 SZEMÉLYES MODELLEK

Családi hétvégére vagy baráti kiruccanásra vágyik? Válassza a CITROËN 7 személyes gépjárműveit!

A  CITROËN Berlingo és Ë-Berlingo, illetve Spacetourer és ë-Spacetourer modellek a tágas autók szerelmeseinek készültek: fedélzetükön igény szerint variálható, barátságos utastér, az összes családtag igényeit kielégítő méretes tárolóhelyek és példás menettulajdonságok várják...

Fedezze fel a CITROËN 7 személyes modelljeit, és bátran kerekedjen fel az egész famíliával, környezetbarát módra!

ÚJ CITROËN BERLINGO & Ë-BERLINGO ELECTRIC

Stílust vált a családi szabadidő-autó prototípusának megteremtője, a Berlingo: a modern és magabiztos megjelenésű új változat már a Citroën új stílusjegyeit hordozza. Az ügyfelek használati szokásaihoz igazodva az ë-Berlingo hatótávolsága 320 km-re nőtt(i) vegyes WLTP ciklusban mért, hitelesítésre váró adat .
Az új modell elérhető dízel és benzines motorizációval is.

ÚJ CITROËN SPACETOURER & Ë-SPACETOURER ELECTRIC

Az elfoglalt életet élő magánszemélyek és hivatásos személyszállítók mindennapjait megkönnyíteni hivatott jármű egy hálózatba kapcsolt, sokoldalú autó, mely egyfajta mozgó szalonként számos konfigurációs lehetőséget kínál, és amelyben akár 9 személy is kényelmesen elfér.
Az ë-SpaceTourer az ügyfelek igényeihez igazodva kétféle akkumulátort kínál. A nagyobbik hatótávolsága immár a 350 km-t is elérheti (vegyes WLTP ciklusban mért, hitelesítésre váró adat), aminek hála teljes nyugalommal vághatunk neki napi útjainknak. A Spacetourert 2.,0 l BlueHDi motorizációval is forgalmazzuk.