Megtekintés
Citroën 7 személyes modellek

CITROËN 7 SZEMÉLYES MODELLEK

Családi hétvégére vagy baráti kiruccanásra vágyik? Válassza a CITROËN 7 személyes gépjárműveit!

A  CITROËN Ë-Berlingo és ë-Spacetourer modellek a tágas autók szerelmeseinek készültek: fedélzetükön igény szerint variálható, barátságos utastér, az összes családtag igényeit kielégítő méretes tárolóhelyek és példás menettulajdonságok várják...

Fedezze fel a CITROËN 7 személyes modelljeit, és bátran kerekedjen fel az egész famíliával!, környezetbarát módra!

CITROËN Ë-BERLINGO ELECTRIC

A Citroën 1996-ban nemcsak új szegmenst teremtett, hanem új közösséget is: a kompakt egyterűek kedvelői ragaszkodnak a Berlingo karakteres, praktikus és sokoldalú személyiségéhez.

A Berlingo elektromos változata most választ ad az egyterű szegmenssel kapcsolatos környezetvédelmi kihívásokra is, amelyek különösen erősen foglalkoztatják az ilyen modelleket kereső ügyfeleket. Ők ugyanis döntő részben olyan emberek, akik kötődnek a természethez, érzékenyek saját ökológiai lábnyomukra, és fegyelmezetten kezelik saját költségvetésüket is.

Az elektromos meghajtás összeköti a kellemest a hasznossal: az elektromos technológia legmodernebb vívmányait használja, magasabb szintre emeli a biztonságos, kellemes és sima utazási élményt, de közben a legkevésbé sem enged a Berlingo oly nagyra értékelt funkcionalitásából.

CITROËN Ë-SPACETOURER ELECTRIC

A két méretben elérhető, tisztán elektromos Citroën ë-SpaceTourer akár 330 kilométeres, referenciaértékű hatótávolsága révén valóban ideális társ lehet hosszabb utakon. Gyors töltéssel akár 30 perc alatt 80%-os töltésszint érhető el, így egy hosszabb kávészünet után már folytatódhat is az út.