Megtekintés
KÉSZLETAJÁNLAT
Válasszon modellt készletünkről, rövid határidővel. 
Megnézem
AJÁNLATKÉRÉS
Munkatársaink hamarosan felveszik önnel a kapcsolatot. 
Ajánlatkérés
TESZTVEZETÉS
Próbálja ki a legendás Citroën kényelmet! 
Tesztvezetés
HITELKALKULÁTOR
Számolja ki, mennyibe kerül kedvenc Citroënje. 
Kiszámolom
SZERVIZ AJÁNLATOK
Tekintse meg aktuális szerviz ajánlatainkat. 
Érdekel

Alkossa meg saját új Citroën C4 X vagy Ë-C4 X Electric gépkocsiját!

A Citroën C4 X-et, sziluettjében egy elegáns fastback, egy időtlen stílusú négyajtós és egy határozott fellépésű SUV egyesül!  Konfigurátorunk segítségével új Citroën C4 X gépkocsiját hagyományos belső égésű vagy tisztán elektromos változatban is megtervezheti, és a vágyainak mindenben megfelelő autót alakíthatja ki. A kiviteltől a felszereléseken és a motoron át a designig mindent kedvére megválaszthat.

Választható felszereltségi szintek

Az új Citroën C4 és ë-C4 négyféle kivitelben kapható: Feel, Feel Plus, Shine és Shine Plus. Mindegyik kiviteli szint gazdag felszerelés- és opciós kínálattal rendelkezik, de az alapmodell is rendkívül gazdag, így elérhető áron magas szintű kényelemben és biztonságban lehet része.

Motorválaszték

Az új Citroën C4 X az új generációs Euro 6 benzin- (PureTech 100, 130) és dízelmotorok (BlueHDi 130) gazdag választékát kínálja, melyekhez manuális vagy 8 fokozatú EAT8 automata sebességváltó társul. Az új Citroën Ë-C4 X Electric 136 lóerős (100 kW) villanymotorjának hatótávolsága a 360 kilométert is elérheti.

Külső és belső design

Az új Citroën C4 X és ë-C4 X Electric hófehér, fekete, platinaszürke, izlandi kék, acélszürke, elixírvörös és gyöngyházfehér színben rendelhető. De ne feledkezzünk meg színcsomagokról és – kiviteli szinttől függően – a 18” gyémántvágott könnyűfém felnikről sem.

A beltérben visszafogott és elegáns hangulatot teremthet a fekete, szürke, fekete és piros kárpitoknak köszönhetően.

Az új Citroën C4 X méretei

Az új Citroën C4 X  hagyományos és elektromos változata a vezetőnek és az utasoknak egyaránt bőséges helyet biztosít, és példás hátsó térdtérrel  rendelkezik. Igazi élettérhez méltón sok az átgondolt tárolóhely és kiválóak a csatlakoztatási lehetőségek. Az ezzel együtt kompakt autó városban és országúton egyaránt elemében érzi magát. A két helyzetbe állítható padlóval ellátott csomagtartó 510 liter űrtartalmú.

Rendelkezésre álló felszerelések és tartozékok

Az új Citroën C4 X és ëË-C4 X Electric kínálatában számos biztonsági és kényelmi felszerelés az alapfelszereltség része, ilyenek például a „Biztonság” csomag, a visszagurulás-gátló, az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer vagy a kihangosítókészlet. Ezek mellett számos egyéb berendezés közül választhat: fűthető ülések, napténytető, 360°-os parkolóasszisztens stb.