Megtekintés

A Citroën C3 Aircross SUV kiforrott egyéniség: töretlen dinamizmusával és modern megjelenésével hívja fel magára a figyelmet.

Az új Citroën C5 Aircross SUV beltere példátlanul kényelmes, tágas, még a leghosszabb utazások is tökéletes nyugalomban telnek. 


A modellekhez a Citroën akár 5 év garanciát biztosít, 100.000 km futáskorláttal. Csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**.

Készletakciós oldalunkon böngészhet akciós kínálatunkból, megtekintheti a modellek felszereltségét, külső színét és belső kárpitját és rögtön ajánlatot is kérhet rá márkakereskedőinktől.

A készletakcióba tartozó gépjárművek zárt listáját az itt elérhető pdf dokumentumban találja, míg a gépjárművek részletes adatai a készletoldalon láthatóak, melyet innen érhet el. Felhívjuk a figyelmet, hogy az utóbbi készletoldal nem kizárólag a készletakcióba tartozó gépkocsikat tartalmazza, a jelen promócióba tartozás tényét az adott gépjármű aloldalán a megjegyzés mezőben külön is jelöljük.

*Jelen készletakciós ajánlat 2022.09.05-től visszavonásig, de legkésőbb 2022.11.30-ig, illetve a készlet erejéig él, a jelen honlapon feltüntetett magyarországi zárt akciós készletlistán szereplő Citroën C3 Aircross SUV és C5 Aircross SUV modellekhez vehető igénybe, visszaigazolt megrendelés esetén, az akcióban részt vevő márkakereskedésekben. A feltüntetett kedvezmény a magánügyfél árból levonandó készletkedvezményt jelöli. Jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel (pl. flottakedvezménnyel) nem vonható össze (kivéve kedvezményes finanszírozást és a +2 év EssentialDrive kiterjesztett garanciát). A készletlistában feltüntetett kedvezményes ár a meghatározott modell konkrét felszereltségű verziójának megvásárlása esetén elérhető és kizárólag az akciós készletlistán lévő gépjárműre érvényes. Mivel az ajánlat csak az akciós készlet erejéig él, ezért a készleten még szabadon elérhető gépjárművek száma napról napra csökkenhet. A jelen honlapon feltüntetett készletlista tájékoztató jellegű, így előfordulhat, hogy a feltüntetett gépjármű lista nem minden esetben frissül naprakészen. A hirdetésben szereplő Citroën C3 Aircross SUV vegyes fogyasztása: 4,6–6,2 l/100 km, CO2-kibocsátása: 121–140 g/km. A Citroën C5 Aircross SUV vegyes fogyasztása: 1,4–6,5 vagy 4,9-6,5 l/100 km, CO2-kibocsátása: 31–148 vagy 130-148 g/km.