Megtekintés
CITROËN C4, Ë-C4, C4 X ÉS Ë-C4 X MODELLEK AKÁR 0-9% THM FINANSZÍROZÁSSAL!*

Válassza a C4, Ë-C4 és C4 X, Ë-C4 X modellekre a Citroën FInanszírozást! Akár ha egy kicsi hiányzik, akár nagyobb összegre van szüksége a vágyott Citroën modell megszerzéséhez. Ajánlatunk keretében akár már 0% THM finanszírozás érhető el rövid futamidőre, de amennyiben nagyobb finanszírozási igénye merül fel vagy hosszabb futamidőt választana, kedvező havidíjjal kínálunk 9%-os THM mellett.

 

Az ajánlat feltételei:

·      Finanszírozható gépjárművek köre: Citroën C4 és Ë-C4, C4 X és Ë-C4 X modellek.

.       Forintalapú finanszírozás        

·      THM: 0,0% - 9,0 % (fix kamatozással)

·      Ügyfélkör: kizárólag magánszemély ügyfelek

·      Finanszírozási forma: zártvégű pénzügyi lízing

·      Kamatozás módja: fix kamatozás

    

 

Tudjon meg többet a modellekről

*A Citroën C4 vegyes fogyasztása: 4,9–5,8 l/100 km, CO2- kibocsátása: 119–131 g/km, a Citroën C4 X vegyes fogyasztása 4,8–5,7 liter/100km, CO2-kibocsátása 120–129 g/km, a (WLTP mérési ciklus szerinti adatok). A fogyasztási és kibocsátási adatok a jármű felszereltségétől függően módosulhatnak.

Jelen finanszírozási ajánlat 2023.05.08. és 2023.11.30. között új Citroën C4 vagy C4 X személyautó modellek készletről történő vagy gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésére érvényes, illetve a készlet erejéig. A meghirdetett kedvezményes THM finanszírozás forint alapú, fix kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban érhető el. A 0,0% THM finanszírozásnál a finanszírozott összeg 12 hónapos futamidő esetén legalább 500.000,-Ft és legfeljebb 3.000.000,-Ft, 24 hónapos futamidő esetén legalább 500.000,-Ft és legfeljebb 1.500.000,.-Ft lehet. 36, 48 és 60 hónapos futamidő esetén a finanszírozott összeg legalább 500.000,-Ft és legfeljebb 5.000.000,- Ft lehet, mely esetben a THM mértéke 9,0%. A THM meghatározására a hatályos jogszabályok figyelembevételével került sor. A THM meghirdetett mértéke a finanszírozási feltételek változásától függően módosulhat. Fix kamatozás következtében a futamidő alatt a havi lízingdíjak összege nem változik. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötnie a lízingtárgyra akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó legyen. A finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatából és Hirdetményeiből tájékozódhat, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. Reprezentatív példa 9% THM esetén: Fix kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén új Citroën személygépjárműre, futamidő: 60 hónap, finanszírozott összeg: 3 000 000 Ft, havi törlesztő részlet 61 767 Ft, THM: 9,0%, ügyleti kamat: 8,65%, Lízingbevevő által fizetendő teljes visszafizetendő összeg: 3 706 002 Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett. Az ajánlat 2023.08.30-ig vagy a készlet erejéig érvényes. Az ajánlat más finanszírozási konstrukciókra nem vonatkozik. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Önt terheli a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték. Részletes tájékoztatásért forduljon Citroën márkakereskedőjéhez, aki mint közvetítő, a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében jár el!

 

 

 

CITROËN HITELKALKULÁTOR
Hitelkalkulátorunk segítségével könnyedén megtalálhatja a magánszemélyként önnek legideálisabb, vagy vállalkozásának legelőnyösebb finanszírozási ajánlatot.  
CITROËN MODELLEK AZONNAL, KÉSZLETRŐL
Böngésszen online készletlistánkon, tekintse meg az autókat kívülről és belülről. Vegye fel a kapcsolatot az ön által választott márkakereskedéssel is. Értékesítő kollégáink hamarosan felveszik önnel a kapcsolatot! 
CITROËN CASCO+
Szeretné biztonságban tudni magát és utasait a veszélyekkel szemben? Szeretne mindig mobil maradni, ugyanakkor a váratlan nagyobb kiadásokat elkerülni? A Citroën Casco+ értékes biztosítási megoldásokat kínál a Citroën ügyfelek számára. 
CITROËN MODELLEK AKÁR AZONNAL
Böngésszen online készletlistánkon, tekintse meg az autókat kívülről és belülről. Vegye fel a kapcsolatot az ön által választott márkakereskedéssel is. Értékesítő kollégáink hamarosan felveszik önnel a kapcsolatot!

 
Válasszon autót készletünkről
CITROËN HITELKALKULÁTOR
Hitelkalkulátorunk segítségével könnyedén megtalálhatja a magánszemélyként önnek legideálisabb, vagy vállalkozásának legelőnyösebb finanszírozási ajánlatot.  
CITROËN CASCO+
Szeretné biztonságban tudni magát és utasait a veszélyekkel szemben?
Szeretne mindig mobil maradni, ugyanakkor a váratlan nagyobb kiadásokat elkerülni?
A Citroën Casco+ értékes biztosítási megoldásokat kínál a Citroën ügyfelek számára. 
Tudjon meg többet