[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]
SZURO AKCIO

A szakmai partnerkedvezményen* felül, most akár  10% kedvezménnyel szerezhet be autószervize számára a Citroën márkaszervizekben. Választhat:

  • eredeti gyári alkatrészeket, vagy
  • a Stellantis autógyártó konszern Eurorepar márkájából, melyet elsősorban másodlagos beépítésre, a 3 évnél idősebb autók szervizelésére fejlesztettek ki.

Alkatrészeink minőségét mi sem bizonyítja jobban, hogy a jogszabályban előírt fél év jótállás helyett a gyári alkatrészeinkre minimum 1 év, az Eurorepar alkatrészeinkre minimum 2 év jótállást biztosítunk!

Az kiváló ár mellett ne feledkezzen meg arról az előnyről sem, hogy a Citroën-nál az alkatrészekért garanciát vállalunk profi vevőszolgálati ügyintézéssel!

Akciós alkatrészcsalád megnevezése

Típusa Akciós család kódja Professzionális ügyfél  kedvezmény
Levegőszűrő Gyári 00154 10%
Komplett levegőszűrő Gyári 00152
Olajszűrő Gyári 00150
Benzinszűrő Gyári 00155
Gázolajszűrő Gyári 00153
Komplett gázolajszűrő Gyári 00151
Pollenszűrő Gyári 00156
Levegőszűrő Eurorepar PCD* 00147
Levegőszűrő Eurorepar multimárkás 00718
Olajszűrő Eurorepar PCD* 00149
Olajszűrő Eurorepar multimárkás 00716
Benzinszűrő Eurorepar PCD* 00145
Gázolajszűrő Eurorepar PCD* 00148
Gázolajszűrő Eurorepar multimárkás 00717
Pollenszűrő Eurorepar PCD* 00146
Pollenszűrő Eurorepar multimárkás 00034
 

 

Fontos tudnia, hogy a felújított cseredarabos alkatrészek akció nélkül is kedvezményes árúak, de ennek feltétele, hogy a cserére szoruló felújítandó alkatrészt a vásárlás helyszínén leadja. Részletekről itt tájékozódhat! 

Ne kockáztassa szervize hitelét az olcsónak tűnő, ám megbízhatatlan „utángyártott” alkatrészekkel, hiszen jó minőségű és piacképes árú autóalkatrészeket szerezhet be a Citroën márkaszervizektől!

Az akciós ár csak készletfeltöltő rendelés esetén érhető el, ezért kérjük, vegye fel a kapcsolatot márkaszervizeinkkel a Public Servicebox oldalon keresztül vagy közvetlenül a márkaszervizeinkben.  

Az ingyenes, kötelezettségmentes regisztrációról itt tájékozódhat.

*Az akciós kedvezmény a feltüntetett eredeti gyári Citroën és Eurorepar alkatrészcsaládokra érvényes a készlet erejéig, és csak készletfeltöltő rendelés esetén 2022. április 1-től május 26-ig a hivatalos magyarországi Citroën márkaszervizekben. A szakmai partnerkedvezményt a márkaszerviz csak professzionális autójavítóknak biztosítja. A kedvezmény biztosítása és annak mértéke a márkaszerviz és a partner üzletkötői megállapodásától függ. Az akciós kedvezmény más akcióval, kedvezménnyel nem vonhatók össze. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződés hivatalos alapjának. Részletekről márkaszervizeinkben tájékozódhat.

Top