A rendkívüli korlátozások feloldásával márkakereskedéseink és –szervizeink újra a megszokott nyitva tartással dolgoznak.

További információ:

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

Citroën Taxi Casco + *

MIRE TERJED KI A CITROËN TAXI CASCO+?

 • töréskárra (rongálásra, részleges töréskárra, törési totálkárra, üvegtörésre),
 • lopáskárra (teljes és részleges lopáskárra, lopáskísérletből eredő rongálásra, egyes lopáskár megelőzési költségeire es rabláskárra),
 • elemi károkra (pl. jégverés, viharkarok).

MILYEN EXTRÁKAT KÍNÁL A CITROËN TAXI CASCO+?

 • Citroen Taxi Casco+ csomagunk segítségével az önrészéből akár 50% kedvezményt adunk töréskár esetén.
 • Tudjuk, hogy a mobilitás fontos az Ön számára; ezért casco kár esetén csereautót biztosítunk a javítás idejére, legfeljebb 4 napos időtartamra (maximum bruttó 9 000 Ft/nap értékben), hogy Ön kényelmesen folytatni tudja megszokott napi életvitelét. A részleteket keresse a feltételekben.
 • Üvegkárát önrészmentesen megtérítjük az első évben.
 • Ha a forgalomba helyezéstől számított 1 éven belül ellopnák az Ön autóját, vagy egy töréskár miatt a javítás már nem lenne lehetséges (totalcar), akkor az első 6 hónapban az új gépjármű megvásárlásakor kiállított kiskereskedelmi számla értékének 100%-a, a második 6 hónapban pedig a 90%-a a szolgáltatás alapja.
 • 6 év avulásmentesseget biztositunk  gépjárműve számára (a kivételeket és egyéb feltételeket az Általános Szerződési Feltételekben találja).
 • Aktív kárrendezést nyújtunk! Ha Ön Allianz GFB szerződéssel is rendelkezik es az autójával Magyarországon véletlenül balesetet szenved, tisztázott a jogalap es nem volt személyi sérülés, akkor nem kell a károkozó felelősségbiztosítójához fordulnia, az Allianz felmeri a kart. A kötelező felelősségbiztosítás kárszámítási szabályai szerint es önrész levonása nélkül javíttathatja meg autóját, így Önnek nem kell tartania egy hosszan elhúzódó ügyintézési procedúrától.
 • Nem hagyjuk veszni autóját! Megemeltük a javíthatóság határát, így akar az autó kárkori értékének 100%-aig javítható az autó.
 • A Citroen Taxi Casco+ 300 000 Ft összeghatárig téríti a mentesi, szállítási es tárolási költségeket.
 • Esetleges kérdéseivel kijelölt Citroen Taxi Casco+ Call Center áll szolgálatára.
 • Vállaljuk, hogy a megkötött casco díja 5 évig nem emelkedik, ha a tarifálási paraméterek nem változnak.

TOVÁBBÁ:

A taxiként biztosított járművek eseten megtérítjük a Fővárosi Önkormányzat által kiadott új budapesti taxirendeleteben (31/2013.(IV.18.) Főv. Kgy.) kötelezően előirt sárga színű járműborító fólia biztosítási eseménnyel összefüggésben felmerülő indokolt cseréjének költséget, amennyiben a járműre a rendelet kötelezően vonatkozik, a fóliázás a karesemény időpontjában megfelelt a rendelet előírásainak, es a fóliázott elem oly mertekben sérül/karosodik, hogy javítása technológiailag nem lehetséges a fólia eltávolítása es újrafelvitele nélkül, illetve abban az esetben, ha az adott fóliázott elem javítása nem lehetséges, es így új elem beszerelése szükséges. Csak egy átlagos fóliatípus, valamint átlagosan alkalmazott felviteli technológia költségeinek megtérítésére van lehetőség. A biztosítás nem terjed ki a gépjármű taxiként történő működtetéséhez szükséges olyan alkatrészekre, melyek szerkezetileg nem kapcsolódnak integráltan a gépjárműhöz, így pl. a taxiórára, a POS-terminálra, taxis URH-rádióra stb. A gépjármű töréskára során megsérült, a rendeletben meghatározott, megvilágított, nem javítható szabadjelző készülékre, illetve javítási költségének megtérítésére terjed ki a szolgáltatás. Az esetleges védjegyoltalommal kapcsolatos többletköltségekre a biztosítás nem terjed ki. A biztosítás akkor terjed ki a rendeletben előirt egyéb matricákra es fóliákra, amennyiben azok a hordozó elem sérülésének, illetve javítás során cseréjének következtében sérültek vagy eltávolításra kerültek a hordozó elemmel együtt. A biztosítás ily módon kiterjedhet a  taxipepita sávra az oldalablakok alatt;

 • tarifatájékoztató-matricára a jobb oldali hátsó ajtóra ragasztva;
 • taxiengedélyszám-matricára a jobb első ajtóra ragasztva;
 • sikeres járműminősítő vizsgálatot követően a közlekedésszervező által biztosított minősített budapesti taxi-matricára a bal első ajtóra ragasztva;
 • „használható bankkártyák” matricára a jobb oldali hátsó ajtó kisméretű ablakára ragasztva. A biztosítás akkor terjed ki a fent megnevezett fóliákra, matricákra es a szabadjelző készülésre, amennyiben azok a biztosítási esemény időpontjában igazolhatóan a gépjárművön voltak.

Kösse meg még ma Citroën Casco + szerződését a Citroën márkakereskedésekben!

 

Telefonos ügyfélszolgálat: +36 1 2372 332
Fax: +36 88 620 314
Központi ügyfélszolgálat: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.
E-mail: citroencasco@allianz.hu

750x423_Taxi

*A jelen tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek, a részletes feltételeket az Általános Szerződési Feltételeket, az Általános Szerződési Feltételek kiegészítése, valamint a Különleges Feltételek tartalmazzák. További információért, illetve szerződéskötéssel kapcsolatban kérjük keresse fel márkakereskedőinket vagy érdeklődjön a Citroën Casco + telefonos ügyfélszolgálatánál vagy az alábbi elérhetőségeken:

A Citroën Taxi Casco+ partnere az Allianz Hungária Zrt.
Telefonos ügyfélszolgálat: 06 1 2 372 312
Fax: 06 88 620 314
Központi ügyfélszolgálat:1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.
E-mail: peugeotcascoplusz@allianz.hu

Az ajánlat 2019. január 2-től visszavonásig érvényes.

 

Top