A rendkívüli korlátozások feloldásával márkakereskedéseink és –szervizeink újra a megszokott nyitva tartással dolgoznak.

További információ:

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

Vezérlés alkatrész akció

Citroen_B2B_vezerles

      

Autójavító műhelye számára akár 10% kedvezménnyel vásárolhat vezérlés alkatrészeket 2020. szeptember 9. és 2020. október 25. között a Citroën márkaszervizekben. Akciós áron szerezheti be az:

  • eredeti gyári Citroën vezérlés alkatrészek és
  • a PSA új saját márkáját, a multimárkás Eurorepar vezérlés alkatrészeket.

Alkatrészeink minőségét mi sem bizonyítja jobban, hogy a jogszabályban előírt fél év jótállás helyett a gyári alkatrészeinkre 1 év, az Eurorepar alkatrészeinkre 2 év jótállást biztosítunk!

A gépjármű vezérlésének beállításához, karbantartásához és javításához a szakértelem mellett jó minőségű, pontos méretezésű, megbízható vezérlés alkatrészekre van szükség. Beszerzéskor mindig tartsa szem előtt a jó minőséget!

Az kiváló ár mellett ne feledkezzen meg arról az előnyről sem, hogy a Citroën-nél az alkatrészekért garanciát vállalunk profi vevőszolgálati ügyintézéssel!

Gyári alkatrészcsalád megnevezése Család Kedvezmény a kereskedői beszerzési árból
Vezérlés készlet 00114 10%
Ékszíj 00116
Vezérműszíj, görgők és vízpumpa 00296

 

Eurorepar alkatrészcsalád csak PSA
modellekhez

Család Kedvezmény a kereskedői beszerzési árból
Vezérműszíj 00121 5%
Ékszíj 00117

 

Multimárkás Eurorepar alkatrészcsalád  Család Kedvezmény a kereskedői beszerzési árból
Vezérműszíj 00089 5%
Vezérműszíj és görgők 00104
Ékszíj 00117

Ne kockáztassa szervize hitelét az olcsónak tűnő, ám megbízhatatlan „utángyártott” alkatrészekkel, hiszen jó minőségű és piacképes árú autóalkatrészeket szerezhet be a Citroën márkaszervizektől!

Az akciós ár csak készletfeltöltő rendelés esetén érhető el, ezért kérjük, vegye fel a kapcsolatot márkaszervizeinkkel a Public Servicebox oldalon keresztül vagy közvetlenül a márkaszervizeinkben.  

Az ingyenes, kötelezettségmentes regisztrációról itt tájékozódhat.

Top