A rendkívüli korlátozások feloldásával márkakereskedéseink és –szervizeink újra a megszokott nyitva tartással dolgoznak.

További információ:

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

Klímaalkatrész akció

CIT_KLIMA_B2B_1440x300

  

Autójavító műhelye számára most autóklíma javításhoz kínálunk akciós alkatrészeket 2020. április 1. és 2020. szeptember 30. között meghirdetett professzionális ügyfél akciónkban:

  • Gyári klímakompresszor
  • Gyári technológiával felújított cseredarabos klímakompresszor*
  • Gyári klímakondenzátor

A hatékonyan működő klímaberendezés nemcsak kellemes hőmérsékletet biztosít az ügyfél gépjárművében, hanem párátlanítja is a levegőt, így nem csapódik ki a párával telt levegő a lehűlt szélvédőre, és nem akadályozza a vezetőt a kilátásban.

Alkatrészeink minőségét mi sem bizonyítja jobban, hogy a jogszabályban előírt fél év jótállás helyett a gyári alkatrészeinkre 1 év jótállást biztosítunk!

Nagy előny a kiváló ár mellett, hogy a Citroënnél az alkatrészekért garanciát vállalunk profi vevőszolgálati ügyintézéssel!

 

Gyári alkatrész családok Család:  Professzionális Ügyfél - Kedvezmény
Klímakompresszor 00758 5%
Klímakondenzátor 00759

 

Gyári technológiával felújított cseredarabos alkatrészcsaládok Professzionális Ügyfél - Kedvezmény
Felújított klímakompresszor*  00765 5%

 

Fontos tudnia, hogy a felújított cseredarabos alkatrészek akció nélkül is kedvezményes árúak, de ennek feltétele, hogy a cserére szoruló felújítandó alkatrészt a vásárlás helyszínén leadja. Részletekről itt tájékozódhat!

Ne kockáztassa szervize hitelét az olcsónak tűnő, ám megbízhatatlan „utángyártott” alkatrészekkel, hiszen jó minőségű és piacképes árú autóalkatrészeket szerezhet be a Citroën márkaszervizektől!

Az akciós ár csak készletfeltöltő rendelés esetén érhető el, ezért kérjük, vegye fel a kapcsolatot márkaszervizeinkkel a Public Servicebox oldalon keresztül vagy közvetlenül a márkaszervizeinkben. http://public.servicebox-parts.com/pages/index.jsp

Ingyenes, kötelezettségmentes regisztrációról itt tájékozódhat. https://www.citroen.hu/szolgaltatasok/szakmai-partner-program.html

Top