A rendkívüli korlátozások feloldásával márkakereskedéseink és –szervizeink újra a megszokott nyitva tartással dolgoznak.

További információ:

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

Felújított FAP szűrők és féltengelyek akció

feltengely

  

2020. október 11. és 2020. október 31.  között 10% kedvezménnyel szerezheti be autójavítóműhelye számára az alábbi alkatrészeket:

  • Gyári technológiával felújított cseredarabos FAP-részecskeszűrőket* és
  • Gyári technológiával felújított cseredarabos féltengelyeket*

 

A PSA konszern felújító technológiájával akár átlagosan 40%-kal olcsóbban vásárolhat megbízható minőségű alkatrészeket, Ez az igen kedvező ár októberi akciónkban további 10%-kal. Most igazán megéri vásárolnia!

 

A Citroën márka a jogszabályi jótálláson felül további fél év, azaz összesen 1 év jótállást biztosít a gyári alkatrészekre!

 

Nagy előny a kiváló ár mellett, hogy a Citroën-nél az alkatrészekért garanciát vállalunk profi vevőszolgálati ügyintézéssel!

 

Gyári technológiával felújított cseredarabos alkatrészcsaládok Család:  Professzionális Ügyfél - Kedvezmény Cseredarabos betétdíj összege*
Felújított FAP-részecskeszűrő* 00560 10% 50 000 Ft
Felújított féltengely* 00141 40 000 Ft

 

Fontos tudnia, hogy a felújított cseredarabos alkatrészek akció nélkül is kedvezményes árúak, de ennek feltétele, hogy a cserére szoruló felújítandó alkatrészt a vásárlás helyszínén leadja. Részletekről itt tájékozódhat!

Ne kockáztassa szervize hitelét az olcsónak tűnő, ám megbízhatatlan „utángyártott” alkatrészekkel, hiszen jó minőségű és piacképes árú autóalkatrészeket szerezhet be a Citroën márkaszervizektől!

Az akciós ár csak készletfeltöltő rendelés esetén érhető el, ezért kérjük, vegye fel a kapcsolatot márkaszervizeinkkel a Public Servicebox oldalon keresztül vagy közvetlenül a márkaszervizeinkben. 

Ingyenes, kötelezettségmentes regisztrációról itt tájékozódhat: https://www.citroen.hu/szolgaltatasok/szakmai-partner-program.html

Top