A rendkívüli korlátozások feloldásával márkakereskedéseink és –szervizeink újra a megszokott nyitva tartással dolgoznak.

További információ:

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

Eurorepar szűrő akció

Ciroen_B2B_akcio_szuro

      

Most vásároljon pénztárcabarát Eurorepar szűrőket, mert a jó minőség mellett további 5% kedvezményt is kap!

Az Eurorepar márkát a PSA mérnökei fejlesztették ki kifejezetten a 3 évnél idősebb Citroën  járművekre és az európai autópiac gépjármű modelljeihez. Az Eurorepar termékek kiváló minőségűek, ugyanakkor alacsonyabb árúak. A kiváló minőséget a kiemelt gyártói jótállás garantálja!

 

Akciós alkatrészcsalád  Család Professzionális ügyfélkedvezmény
Levegőszűrő ERP PSA  00147 5%
Levegőszűrő ERP multi 00718 5%
Olajszűrő ERP PSA  00149 5%
Olajszűrő ERP multi 00716 5%
Benzinszűrő ERP PSA  00145 5%
Benzinszűrő ERP multi 00158 5%
Gázolajszűrő ERP PSA 00148 5%
Gázolajszűrő ERP multi 00717 5%
Pollenszűrő ERP PSA 00146 5%
Pollenszűrő ERP multi 00034 5%

 

Az Ön nagy előnye a kiváló ár mellett az, hogy a Citroën  márkaszervizek az értékesített alkatrészekre garanciát vállalnak profi vevőszolgálati ügyintézéssel!

A Citroën  a jogszabályi jótálláson felül további fél év, azaz összesen 1 év jótállást biztosít a gyári alkatrészekre, és összesen 2 év jótállást biztosít az Eurorepar márkacsaládra!

Ne kockáztassa szervize hitelét az olcsónak tűnő, ám megbízhatatlan „utángyártott” alkatrészekkel, hiszen jó minőségű és piacképes árú autóalkatrészeket szerezhet be a Citroën  márkaszervizektől!

A független autójavítók szakmai műszaki oldalán regisztrált professzionális partereink számára meghirdetett akciónk 2020. szeptember 9. és október 25. érvényes.

Az akciós ár csak készletfeltöltő rendelés esetén érhető el, ezért kérjük, vegye fel a kapcsolatot márkaszervizeinkkel a Public Servicebox oldalon keresztül vagy közvetlenül a márkaszervizeinkben. 

 

Ingyenes, kötelezettségmentes regisztrációról ide kattintva tájékozódhat.

Top