A rendkívüli korlátozások feloldásával márkakereskedéseink és –szervizeink újra a megszokott nyitva tartással dolgoznak.

További információ:

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

Eurorepar fékbetét akció

Citroen B2B akcio fék

           

Őszi multimárkás alkatrész akciónkban szinte minden autómárkához kínálunk akciós Eurorepar fékbetét szetteket pénztárcabarát áron.

Az Eurorepar márkát a PSA mérnökei fejlesztették ki kifejezetten a 3 évnél idősebb Citroën járművekre és más autómárka modelljeihez. Az Eurorepar termékek kiváló minőségűek, ugyanakkor alacsonyabb árúak. A kiváló minőséget a kiemelt gyártói jótállás garantálja!

A független autójavítók szakmai műszaki oldalán regisztrált professzionális partereink számára meghirdetett akciónk 2020. szeptember 9. és október 25. érvényes.

Az Ön nagy előnye a kiváló ár mellett az, hogy a Citroën márkaszervizek az értékesített alkatrészekre garanciát vállalnak profi vevőszolgálati ügyintézéssel!

 A Citroën a jogszabályi jótálláson felül további fél év, azaz összesen 1 év jótállást biztosít a gyári alkatrészekre, és összesen 2 év jótállást biztosít az Eurorepar márkacsaládra!

 

Akciós alkatrészcsalád  Család Professzionális ügyfélkedvezmény
Fékbetét ERP PSA  00172 5%
Fékbetét ERP multi 00032 5%

 

Ne kockáztassa szervize hitelét az olcsónak tűnő, ám megbízhatatlan „utángyártott” alkatrészekkel, hiszen jó minőségű és piacképes árú autóalkatrészeket szerezhet be a Citroën márkaszervizektől!

 

Az akciós ár csak készletfeltöltő rendelés esetén érhető el, ezért kérjük, vegye fel a kapcsolatot márkaszervizeinkkel a Public Servicebox oldalon keresztül vagy közvetlenül a márkaszervizeinkben.  

 

Az ngyenes, kötelezettségmentes regisztrációról itt tájékozódhat.

Top