[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

Őszi-téli szervizakció

Oszi_teli_szervizakcio

Új évszak, új kihívások! Az új kalandok mellett beköszönt a hűvösebb idő, ezért kiemelten fontos, hogy biztonságos futóművel, hatékony fékrendszerrel és hibátlan gépjárművel közlekedjen!
Az évszak igényei szerint kialakított szerviz- és diagnosztikai csomagjainkat, alkatrész- és tartozék ajánlatainkat nemcsak akciós áron veheti igénybe, de számos ajánlatunk mellé ajándék szolgáltatással is kedveskedünk Önnek. Kiváló áron kínáljuk a hagyományos és Stop&Start rendszerű akkumulátorokat, az ablaktörlőlapátokat, többféle ablakmosófolyadékot, valamint egyedi ajánlatunk van a gyári minőségi Adblue® folyadékra is. A szervizajánlatok mellett kedvenc gépjárműtartozékai között is jókedvűen válogathat.
Nézze meg ajánlatainkat és foglaljon szerviz-időpontot online még ma!

akciós szervizcsomagok

Oszi_teli_szervizakcio

COMPUTER HIBATÁROLÓ ELLENŐRZÉS

Oszi_teli_szervizakcio

FUTÓMŰ KONTROLLCSOMAG MŰSZERES MÉRÉSSEL 5900 Ft*

Oszi_teli_szervizakcio

LENGÉSCSILLAPÍTÓ-CSERE 15% KEDVEZMÉNNYEL*

Oszi_teli_szervizakcio

FÉKRENDSZER KONTROLLCSOMAG MŰSZERES MÉRÉSSEL

Oszi_teli_szervizakcio

FÉKBETÉT-ÉS FÉKTÁRCSA-CSERE 15% KEDVEZMÉNNYEL*

Oszi_teli_szervizakcio

MIDTRONICS MŰSZERES TERHELÉSES AKKUMULÁTOR TESZT*

                     

AKCIÓS ALKATRÉSZEK

Oszi_teli_szervizakcio

AKCIÓS AKKUMULÁTOR AJÁNLATOK*

  

Oszi_teli_szervizakcio

NAGY ABLAKTÖRLŐLAPÁT AKCIÓ

  

Oszi_teli_szervizakcio

TÉLI GYÁRI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK AKCIÓ*

  

Oszi_teli_szervizakcio

TÉLI EUROREPAR ABLAKMOSÓ FOLYADÉK AKCIÓ*

  

               

tartozék akció

Oszi_teli_szervizakcio

Itt az új évszak, a felfedező utazások, kirándulások, téli sportok időszaka. Akciónkban kiváló minőségű, formatervezett és rendkívül praktikus gépjárműtartozékokat kínálunk a csomagok, sportfelszerelések szállításához, és a biztonságos téli közlekedéshez.
Ezúttal nemcsak az autóban utazó személyekre gondoltunk! Olyan biztonsági felszereléseket is kínálunk, melyekkel a leghűségesebb „családtagok”, a kisállatok is  biztonságban velünk utazhatnak. Fontos tudnia, hogy több európai országan kötelező biztonsági előírások vannak a kisállatok utastéri, illetve csomagtérben történő utaztatására.

*Az ajánlatok 2021. október 4-től 2021. december 17-ig érvényesek az akcióban résztvevő hivatalos Citroën márkaszervizben.

A kedvezményes árú alkatrész-, tartozék-, és csomagajánlatok más ajánlattal, más akcióval, kedvezménnyel, hűségprogrammal nem vonhatók össze, visszavonásig és/vagy a készlet erejéig érvényesek. Az akciós alkatrész- és tartozék kedvezmények csak a C Automobil Import Kft által forgalmazott termékekre vehetők igénybe .

Akciós szervizszolgáltatásaink, melyhez ajándék Midtronics terheléses akkumulátor teszt szolgáltatás adunk ajándékba: Futómű kontrollcsomag, aFékrendszer kontrollcsomag, Fékbetét és/vagy féktárcsa-csere csomag, Lengéscsillapító-csere csomag, Computer hibatároló ellenőrzés szervizcsomag.

Kérjük, hogy bármely termék megvásárlása előtt kérjen felvilágosítást márkaszervizünkben a termék műszaki paramétereiről, áráról! Bizonyosodjon meg arról, hogy a kiválasztott termék megfelel az Ön elképzeléseinek, hogy kompatibilis az Ön gépjárművével vagy azzal az eszközzel, melyre/melyhez csatlakoztatni kívánja. Bizonyos tartozékok felszereléséhez plusz alkatrész és/vagy tartozék vásárlása szükséges (pl. illesztőszett), mely kiegészítő termékekre az akció nem vonatkozik. Az akciós termékek-ajánlatok egy része márkafüggetlen, viszont vannak alkatrészek/tartozékok, melyek csak bizonyos Citroën-modellekhez vásárolhatók. Ugyanazon termékcsaládon belül a különböző márkákkal-modellekkel kompatibilis alkatrészek/tartozékok cikkszáma és műszaki paraméterei eltérők lehetnek, ennek megfelelően áruk is változik. A rendelkezésre állástól függően előfordulhat, hogy bizonyos alkatrészcsaládokból nem tudunk az Ön gépjárművével kompatibilis alkatrészt/tartozékot/szolgáltatást ajánlani.

A konkrét listaárral vagy akciós árral meghirdetett termékek árai a közzététel napján érvényes 100 Ft-ra kerekített bruttó ügyfélárak, és egy esetleges árlista változás esetén módosulhatnak. Az árlista változásból adódó ár-differenciákat kompenzálni nem áll módunkban, ezért kifejezetten kérjük, hogy megrendelés előtt márkakereskedésünk munkatársaival ellenőriztesse a termék árát, és az így kapott pontos ár ismeretében döntsön a termék megrendeléséről, megvásárlásáról.. A tájékoztatás nem teljeskörű, a C Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A kommunikációban közzétett képek illusztrációk, a feltüntetett árak és információk tájékoztató jellegűek.

A futómű kontrollcsomag és a fékrendszer kontrollcsomagra vonatkozó további információkat a **es jogi pontban találja.

**Fék kontrollcsomag műszeres fékhatásméréssel, a Futómű kontrollcsomag műszeres lengéscsillapító-méréssel szervizcsomagok tartalmát és igénybevételi feltételeit ezen az oldalon találja: https://www.citroen.hu/szolgaltatasok/allapotfelmeres-akcio.html 

A kontrollcsomagok nem helyettesítik a kötelező hatósági Műszaki Vizsgát és a „Gyárilag előírt időszakos vizsgálatokat” sem. Az átvizsgálás azt ellenőrzi, hogy a kontrollpontokon a vizsgálat időpontjában van-e meghibásodás vagy sem, és nem vetíti előre az adott pontok és/vagy a jármű bármely más alkatrészének, berendezésének későbbi meghibásodási eshetőségét. Az átvizsgálás során az átvizsgálást végző szakember a műszerfalon kijelzett adatokat (pl. kilométeróra állást) és a gépjármű hivatalos papírjaiban rögzített adatait tekinti irányadónak, azok hitelességét nem ellenőrzi.

 

 

Top