Megtekintés
Citroën ë-Spacetourer Electric

CITROËN Ë-SPACETOURER ELECTRIC

A modellre a Citroën akár 5 év garanciát biztosít, 100.000 km futáskorláttal. 
Csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén(i) Minden 2021. 01. 01. után forgalomba helyezett, magánügyfél számára új autóként értékesített új Citroën Ë-Spacetourer Electric személygépkocsi vásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé + 2 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállás jár. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az ajánlat visszavonásig érvényes. A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.  .
8 évre vagy 160 000 kilométerre szóló jótállás a hajtóakkumulátorra(i)  70% töltőkapacitás erejéig, 8 év jótállás 160 000 km futáskorlátig (amelyiket előbb eléri az autó)  . 

Ismerje merg a Citroën ë-SpaceTourer Electric modellt, hagyja magát lenyűgözni kényelme, modularitása, praktikuma és tágassága által.

 

-/5 0 VÉLEMÉNY
Értékelés: 0/5 , 0 vélemény alapján

AZ ÖNNEK KÉSZÜLT KISBUSZ

Ë-Spacetourer electric

A modell referenciaértékű hatótávolsága akár 330 km. Gyors töltéssel 30 perc alatt 80%-os töltésszint érhető el. Családi utazások CO2-kibocsátás nélkül.

 

2 hosszméret

Moduláris platformjának köszönhetően a Citroën ë-SpaceTourer Electric 2 hosszban kapható: M (4,95 m) és XL (5,30 m). Valamennyi változat 9 személy befogadására alkalmas.

A STÍLUSOS KISBUSZ

Citroën ë-SpaceTourer praktikuma megkönnyíti a mindennapokat. Kétféle hosszméretben rendelhető, kiegyensúlyozott stílusa nyugalmat és biztonságot sugároz.

ULTRAKÉNYELMES KISBUSZ

Hosszú utakhoz tervezett utastér

Az utastér kialakításakor elsődleges szerepet kaptak a kényelmi szempontok. A maximálisan jó közérzet érdekében a különálló ülések mindegyike dönthető háttámlával, fejtámlával és könyöklővel rendelkezik. A csúsztatható hátsó üléspadoknak köszönhetően tetszés szerint változtatható a lábtér. 

BIZTONSÁG ÉS KÉNYELEM

13 VEZETÉSTÁMOGATÓ ESZKÖZ

Citroën ë-SpaceTourer Electric számos, a vezetést könnyítő és a biztonságot fokozó technológiát kínál az utazások könnyítésére.

KAPCSOLÓDÁSI SZOLGÁLTATÁSOK

255_Security

My Citroën assist

A Citroën Connect Box a helyzetbeméréssel egybekötött sürgősségi és assistance segélyhívás funkció révén lehetővé teszi a megfelelő segélyszolgálatok riasztását(i) Bizonyos funkciók csak abban az esetben érhetőek el, ha a jármű rendelkezik a feláras opcióként rendelhető SOS+Assistance rendszerrel és Citroën Connect multimédia egységgel. Kérje márkakereskedője segítségét!  .

257_Connect_Nav

My Citroën drive

A Citroën Connect Nav olyan kapcsolódási szolgáltatásokat nyújt, mint a TomTom Traffic. Segítségével valós idejű forgalmi információkhoz jut(i) A feláras opcióként rendelhető SOS+Assistance rendszer beépített internet kapcsolatot biztosít az Online navigációs csomag kényelmesebb használatához. Az opció megrendelése nélkül az Online navigációs csomag használata során a valós idejű adatok megjelenítéséhez az ügyfél mobilinternet szolgáltatásának megosztása szükséges (a díjakról mobilszolgáltatójánál érdeklődjön).  .

256_Connect_Play

My Citroën play

A Mirror Screen funkciónak köszönhetően okostelefonja megfelelő alkalmazásait SpaceTourer gépkocsija 7” érintőképernyőjén is megjelenítheti(i) A funkció abban esetben használható, ha a csatlakoztatott telefonon van letöltött Android Auto vagy Apple CarPlayTM alkalmazás..  .

CITROËN Ë-SPACETOURER ÜGYFÉLVÉLEMÉNYEK

ÜGYFÉLVÉLEMÉNYEK

NOS CLIENTS EN VIDÉO
 

SUR LES RÉSEAUX SOCIAUX

ÖSSZEHASONLÍTÁS
VÁLASSZON KÜLSŐ SZÍNT
  • Blanc Banquise
  • Brun Rich Oak
  • Gris Acier
  • Noir Perla Nera
  • Sable
  • Gris Platinum
  • Orange Turmaline
Elölnézet
Hátulnézet
 MÉRETEK

ELEKTROMOS MEGHAJTÁS

Az elektromos Citroën ë-SpaceTourerhez két különböző teljesítményű és ezáltal különböző hatótávot biztosító akkumulátor választható:

  •  Akár 230 km (WLTP) hatótáv 50 kWh-s akkumulátorral felszerelt XS, M és XL változat esetén. 80%-os töltöttségi szint 30 perc alatt.
  •  Akár 330 km (WLTP) hatótáv 75 kWh-s akkumulátorral felszerelt M és XL változat esetén. 80%-os töltöttségi szint 45 perc alatt.

Az akkumulátorra – 70%-os töltőkapacitás erejéig – 8 évre vagy 160 000 km-re szóló jótállás vonatkozik.

Az új gépjárművek megrendelése kapcsán szükséges figyelembe venni, hogy egyes opciók, tulajdonságok vagy felszereltségek az adott megrendelés leadásának, illetve a gépjármű gyártásának időpontjában a gépkocsi felszereltségi szintjének, a megrendelt opcióknak vagy egyéb tulajdonságoknak, továbbá a gyártási, illetve alapanyag kapacitás mértékének vagy más tényezőknek a függvényében rendelhetőek, gyárthatóak, valamint, érhetők el széria-, illetve extrafelszereltségként. A gyártó bármikor indokolási és kártérítési kötelezettség, illetve előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja a műszaki adatokat, felszereltséget, az opciókat, és a színeket, valamint a bemutatott felszereléseket és tartozékokat. Kérjük, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a márkakereskedésben .