Megtekintés
Citroën Berlingo Furgon

 CITROËN BERLINGO FURGON ÉS CITROËN Ë-BERLINGO FURGON

Benzines, dízel és elektromos változatokban

Ismerje meg a Citroën Berlingo Furgon és az elektromos Citroën ë-Berlingo Furgon modelleket. Minden változat ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik modularitás, belső tér és csomagtér tekintetében. 


*Minden 2021.07.20. után készletlistáról történő vagy gyártásból megrendelt, minden belföldi székhelyű jogi személy részére új autóként értékesített Citroën Berlingo, Jumpy, vagy Jumper tehergépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett CarGarantie Promóciós Economy garanciát adunk ajándékba. A CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl, az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 2+2 évig vagy 200 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó), további feltételek teljesülése esetén érvényes, CG Car-Garantie Versicherungs-Aktiengesellschaft által nyújtott kiterjesztett szerződéses jótállás és a szerződéses gyári jótálláshoz képest a CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződésben megjelölt korlátozott szolgáltatásokat tartalmazza. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre és flotta 2 (E2) kategóriára nem vonatkozik. A gyári szerződéses jótállás keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben és a Szerviz- és Garanciafüzetben foglalt feltételek és körülmények, míg a CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződés keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha a CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekről érdeklődjön márkakereskedőjénél.

 

CITROËN: KÖZEL SZÁZ ÉVE A KISÁRUSZÁLLÍTÓK FŐ PARTNERE

Elektromos Citroën ë-Berlingo furgon

Az új, tisztán elektromos Citroën ë-Berlingo FURGON praktikus, ergonomikus és funkcionális modell, mely konkrét közlekedési megoldást nyújt a legkülönbözőbb tevékenységet folytató professzionális ügyfeleknek az új mobilitási kíhívásoknak megfelelően: városban (a korlátozott behajtási zónákban) éppúgy, mint vidéken. Mindezt sokkal nagyobb kényelemben, a fenntartási költségek csökkentésével, mégpedig az alábbiaknak köszönhetően:

 • akár 275 km-es hatótávolság (1)(2)
 • gyorstöltés, azaz 80%-os töltöttség 30 perc alatt, 
 • nem ismer kompromisszumot hasznos szolgáltatások és felszerelések terén, 
 • az „ë-confort” üzemmód, 
 • a hétköznapokat megkönnyítő, Ë-Remote szolgáltatások (távolból irányítható töltés, útvonal tervezés(3), stb.).

 

 

 

(1) Hitelesítés alatt álló érték (2) A vezetési stílustól függően az 50 kWh-s Lithium-ion akkumulátorral felszerelt gépkocsi akár 190-275 km-t is meg tud tenni töltés nélkül. A valós hatótávolság függ a vezetési stílustól, a sebességtől, a kényelmi felszerelések/kiegészítők energiafogyasztásától, a külső hőmérséklettől, az utasok számától/szállítmány tömegétől és a domborzattól.
(3) Az applikáción keresztül vezérelhető funkciók (pl: ë-Remote) csak abban az esetben érhetőek el, ha a jármű rendelkezik a feláras opcióként rendelhető SOS+Assistance rendszerrel. További tájékoztatásért kérjük, forduljon márkakereskedőjéhez!

À PARTIR DE XX XXX €

Nos offres ë-Berlingo van électrique et Berlingo van

VÁLLALKOZÁSOK IGÉNYEIRE SZABVA

Vállalkozásának egy modern, robusztus és sokoldalú kishaszongépjárműre van szüksége? A Citroën Berlingo Furgont önnek találtuk ki. Alkalmazkodik igényeihez és a 2 karosszériahossz választási lehetőséget is kínál: az M hosszúság 4,40 méter, az XL pedig 4,75 méter hosszú. Az Ön feladata mindössze annyi, hogy tevékenységének és igényeinek megfelelően válasszon. 

MODULARITÁS

Mindent megold, akárcsak ön


A Citroën Berlingo furgon az ön ideális partnere a mindennapokban, hiszen a többféle raktér- és fülkeméretnek, valamint a választható belső kialakításoknak köszönhetően a legkülönbözőbb szállítási feladatokhoz is kínál megoldást. 

EBBEN HISZÜNK: KIMAGASLÓ MENETKOMFORT

A Berlingo Furgon igazi értéke a rendkívül kényelmes és funkcionális utastér. Használja ki a kivételes vezetési kényelmet a kiváló hangszigetelésnek és a páratlan felfüggesztésnek köszönhetően. Élvezze a magas vezetési pozíciót és az ülés rendkívüli kényelmét is. A vezetőfülke gyorsan átalakulhat akár irodává is! A Citroën Berlingo furgont úgy tervezték, hogy valóban praktikus társ legyen a mindennapokban.

NYUGALOM A VOLÁNNÁL

Vezetéstámogató technológiák

A Citroën Berlingo Furgon számos hasznos és praktikus vezetéstámogató eszközzel teszi biztonságossá utazásait, beleértve a Surround Rear Vision technológiát.

KAPCSOLÓDÁSI TECHNOLÓGIÁK

255_Security

My Citroën Assist

A helymeghatározással működő, előfizetést nem igénylő, éjjel-nappal ingyenesen igénybe vehető szolgáltatás lehetővé teszi a 112  segélyhívó gombbal történő riasztását(i) A modellnél bizonyos funkciók csak abban az esetben érhetőek el, ha a jármű rendelkezik a feláras opcióként rendelhető SOS+Assistance rendszerrel és Citroën Connect multimédia egységgel. Kérje márkakereskedője segítségét!  . 

A My Citroën alkalmazáson keresztül egyben a gépjármű távolból történő vezérlése is biztosított.

 

257_Connect_Nav

My Citroën Drive

A gépjármű és a digitális világ között folyamatos kapcsolatot biztosít a Citroën modellek érintőképernyője. Az irányítóközpontként működő képernyő lehetővé teszi a gépjármű konfigurálását, és hozzáférést biztosít a legújabb generációs Citroën Connect Nav 3D online navigációs rendszerhez. Az utóbbihoz olyan internetalapú szolgáltatások kapcsolódnak, mint például a TomTom Traffic, amely valós idejű forgalmi információkkal szolgál, figyelmeztet a veszélyzónákra, tájékoztat a töltőállomások és parkolók elhelyezkedéséről és árairól, a várható időjárásról vagy a közelben található szolgáltatóegységekről(i) A feláras opcióként rendelhető SOS+Assistance rendszer beépített internet kapcsolatot biztosít az Online navigációs csomag kényelmesebb használatához. Az opció megrendelése nélkül az Online navigációs csomag használata során a valós idejű adatok megjelenítéséhez az ügyfél mobilinternet szolgáltatásának megosztása szükséges (a díjakról mobilszolgáltatójánál érdeklődjön).  .

A rendszer a villamos meghajtással kapcsolatos információkkal is kiegészül, így például a benzinkutakon kívül az elektromos töltőállomásokat is jelzi, és a hatótáv megfelelő kezelése érdekében a gépjármű akkumulátorszinttől függő hatósugarát is feltünteti.

 

256_Connect_Play

My Citroën Play

Az Android Auto és Apple CarPlayTM rendszerekkel kompatibilis Mirror Screen funkciót(i) A funkció abban esetben használható, ha a csatlakoztatott telefonon van letöltött Android Auto vagy Apple CarPlayTM alkalmazás..   is magában foglaló technológia segítségével telefonjának kijelzőjét (rajta a kedvenc alkalmazásaival) a gépjármű központi érintőképernyőjére tükrözheti. 
 • Blanc Banquise
 • Rouge Ardent
 • Noir Onyx
 • Gris Platinum
 • Gris Acier
Elölnézet
Hátulnézet

LEGÚJABB GENERÁCIÓS MOTOROK

Benzines, dízel és elektromos

A Citroën ë-Berlingo Electric modell egyszerre dinamikus és nyugodt, 100%ban hatékony közlekedést biztosít: 

 • 100 kW (136 LE) motor és 260 Nm nyomaték ;
 • csendes motor ;
 • nincs sebességváltás, zökkenőmentes autózás ;
 • maximális sebesség: 130km/h.

A Citroën Berlingo Furgon egy benzines változatban rendelhető:

 •  110 lóerős PureTech benzinmotor Stop-Start rendszerrel és 6-fokozatú mechanikus váltóval.

A Berlingo Furgon háromféle dízelmotorral rendelhető:

 • a 100 lóerős BlueHDi Euro 6.4 stop-start funkcióval és 6 sebességes manuális váltóval, 
 • valamint a 130 lóerős BlueHdi Euro 6.4 stop-start funkcióval, hatfokozatú manuális, illetve 
 • a 130 lóerős BlueHdi Euro 6.4 EAT8, 8 sebességes automata váltóval is.

TARTOZÉKOK

Tegye még hatékonyabbá furgonját

A kiegészítő tároló és belső védelmi elemekkel, a csomagrögzítőkkel és egyéb tartozékokkal a Citroën Berlingo Furgont még inkább vállalkozása igényeihez és stílusához igazíthatja.
Az új gépjárművek megrendelése kapcsán szükséges figyelembe venni, hogy egyes opciók, tulajdonságok vagy felszereltségek az adott megrendelés leadásának, illetve a gépjármű gyártásának időpontjában a gépkocsi felszereltségi szintjének, a megrendelt opcióknak vagy egyéb tulajdonságoknak, továbbá a gyártási, illetve alapanyag kapacitás mértékének vagy más tényezőknek a függvényében rendelhetőek, gyárthatóak, valamint, érhetők el széria-, illetve extrafelszereltségként. A gyártó bármikor indokolási és kártérítési kötelezettség, illetve előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja a műszaki adatokat, felszereltséget, az opciókat, és a színeket, valamint a bemutatott felszereléseket és tartozékokat. Kérjük, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a márkakereskedésben .