CITROËN Konfigurátor

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

[cle1: CFGV3_ERROR_MESSAGE Lang:hu]

ÚJ CITROËN C5 X KONFIGURÁTOR

Válassza ki az önnek megfelelő Citroën C5 X felszereltségi szintet és tervezze meg autóját.

Tervezze meg új Citroën C5 X gépkocsiját!

 

Az új Citroën C5 X érdekli? Konfigurátorunk segítségével máris leendő crossovere volánja mögé képzelheti magát. A kiviteli szinttől a felszerelésekig, a motortól a karosszéria színéig kedvére alakíthatja ki új Citroën C5 X gépkocsiját.

Választható kiviteli szintek

Az új Citroën C5 X a következő kivitelekben kapható: Feel, Feel Plus, Shine és Shine Plus. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő alapfelszereltséget és tartozékokat.

Motorválaszték

Az új Citroën C5 X benzines (PureTech 130 S&S, Puretech 180 S&S) és hibrid változatban is rendelhető. Autóját EAT8 automata sebességváltóval szereljük, mely finom sebességváltásokat és optimális vezetési kényelmet biztosít.

Külső és belső design

Az új Citroën C5 X formabontó stílusában egy elegáns limuzin, egy dinamikus kombi és egy magas építésű SUV keveredik. A crossover modell számos személyre szabási lehetőséget kínál, legyen szó a karosszéria vagy a tető színéről, illetve a keréktárcsákról. Választhat kék, kétféle szürke, fekete és fehér színű fényezést autójára. A rendelkezésre álló stílusvilágoknak köszönhetően új Citroën C5 X gépkocsija belterét is ízlésének megfelelően alakíthatja ki.

Az új Citroën C5 X méretei

A 4805 mm hosszú, 1859 mm széles és 1485 mm magas új Citroën C5 X tágas beltérrel rendelkezik. A csomagtartó változattól függően 485 vagy 545 literes.

Rendelkezésre álló felszerelések

A választott kiviteltől függően rendelkezésre álló számos szériafelszerelés – Highway Driver Assist, nagy látókörű holttérfigyelő stb. – kimagasló kényelmet, biztonságot és vezetési élményt garantál.

Top