CITROËN Konfigurátor

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

[cle1: CFGV3_ERROR_MESSAGE Lang:hu]

TERVEZZE MEG CITROËN Ë-BERLINGO GÉPKOCSIJÁT!

A sokoldalú családi autó, a Citroën Berlingo a kedvence? Alkossa meg álmai Citroën Berlingóját: válasszon az M vagy XL méretű, különböző árú, kivitelű, stílusú és felszereltségű változatok széles skálájából!

Választható kiviteli szintek

A Citroën Berlingóból 4 változat áll rendelkezésre: Live Pack, Feel, Feel Pack és Shine. A választott kiviteli szintnek megfelelően testre szabhatja gépjárműve külső megjelenését, belterét, felszereltségét és tartozékait, és ezzel az igényeinek leginkább megfelelő járművet hozhatja létre.

Motorkínálat

A Citroën Berlingo kínálatában nagy teljesítményű benzin- (PureTech 110 vagy 130 S&S), dízel- (BlueHDi 100 vagy 130 S&S) és elektromos motorok találhatók, melyekhez manuális vagy automata, illetve fix áttételű sebességváltó társul.

Külső és belső design

A Citroën Berlingo és ë-Berlingo a következő színekben rendelhető: hófehér, Perla Nera fekete, Platinium szürke, Artense szürke és egyes változatok esetén homokszín vagy éjkék.

Ami a belteret illeti, változattól függően a szériában elérhető kárpitozás és stílusvilág mellett az alábbi extrák közül választhat: Wild Green vagy Metropolitan Grey.

A Citroën Berlingo és ë-Berlingo méretei

Sokoldalú családi autóként a Citroën Berlingo vezető helyen áll a tárolóhelyek és a szállítókapacitás terén: a XL változat raktérfogata a 4000 litert is elérheti, rakodóhossza pedig több mint 3 m. A modell variálhatóság és méretek tekintetében is kiemelkedik: 4403 mm hosszú, 1848 mm széles és 1844 mm magas. A minimum 597 literes csomagtartó űrtartalma a lehajtható üléseknek köszönhetően jelentősen növelhető.

Rendelkezésre álló felszerelések és tartozékok

A Citroën Berlingo többek között olyan szériafelszereléseket kínál, mint a pihenő beiktatására figyelmeztető Coffee Break Alert, a sebességtartó és sebességhatároló automatika, az Active Safety Brake vészfékező rendszer vagy a légkondicionáló. A még nagyobb kényelem érdekében az opciós felszerelések és tartozékok széles választéka áll rendelkezésre, például a színes kijelzős head-up display, a Modutop tető vagy a „Gyermek” csomag.

Top