[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

ÚJ CITROËN C3 AIRCROSS C-SERIES SUV

A CITROËN-ÉRZÉS MEGTESTESÍTŐJE

A Citroën márka több modelljénél megtalálható, különleges "C-Series" speciális szériát ikonikus színekkel, különleges anyagokkal és technológiai berendezésekkel látták el, az egyedi stílus és kényelem szolgálatában.

 

DESIGN

EGYEDI SZEMÉLYISÉGAz új C3 Aircross C-Series SUV 5 színben választható: Hófehér, Platinaszürke, Acélszürke, Khaki szürke vagy Perla Nera fekete fényezéssel. Kéttónusú változatban is kínáljuk, Perla Nera (fekete) vagy Natural white (fehér) tetővel, amely finom vagy kifejezett kontrasztot teremt a karosszéria színével.”
Citroën C3 Aircross C-Series SUV elölről
Citroën C3 Aircross C-Series SUV logó és visszapillantó tükör

"C-SERIES" LOGÓ

MEGKÜLÖNBÖZTETŐ DESIGN

Az új Citroën C3 Aircross SUV első ajtajain a „C-Series" logó hangsúlyozza a különleges sorozat jellegzetes kialakítását.
Az új C3 Aircross SUV egyediségét erősítik:
 • Tetősín Mélyvörös betéttel - vörös betétek az első lökhárítón, a tükörházon és az Airbump®-on;
 • 16 "-os gyémántvágott könnyűfém keréktárcsák.
 • BELSŐ HANGULAT

  "C-SERIES"

  Az új Citroën C3 Aircross C-Series SUV belső tere mértéktartó és elegáns: a műszerfalon Mistral anyagbetéteket, a szellőzők körül króm kereteket találunk.

  A széles és barátságos üléseket fehér varrások díszítik, a háttámlák tetején vízszintes vörös vonal található, amely a külső vörös részletekre emlékeztet. Az üléseken található "C-Series" logó a speciális széria exkluzivitását idézi.

  Az új C3 Aircross C-Series SUV belső terét továbbá elöl és hátul vörös betétekkel ellátott szőnyegek díszítik.

  Citroën C3 Aircross C-Series SUV belső hangulat
  Top