CITROËN Konfigurátor

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

[cle1: CFGV3_ERROR_MESSAGE Lang:hu]

TERVEZZE MEG ÚJ CITROËN Ë-SPACETOURER GÉPKOCSIJÁT!

 

A Citroën ë-SpaceTourer tisztán elektromos változatban rendelhető. Tervezze meg elektromos meghajtású kisbuszát, válassza ki a kívánt méretet, színt és felszereléseket, és bátran vágjon neki a világnak!

Választható kivitelek és méretek

Az új Citroën ë-SpaceTourer XS, M és XL méretben, Feel, Shine és Business kivitelben kapható. Válassza ki az igényeinek megfelelő kiviteli szintet, és élvezze az annak megfelelő felszereltséget!

Motorválaszték

Az új Citroën ë-SpaceTourer egy 50 vagy 75 kWh-s akkumulátorral és fix áttételű automata váltóval van felszerelve. 75 kWh-s akkumulátor esetén az elektromos hatótáv a 330 kilométert is elérheti, és villámtöltéssel 30 perc alatt 80%-os töltésszint biztosítható. 

Külső és belső design

Családi kisbusza színének kiválasztásához karakteres árnyalatok széles skálája áll rendelkezésére: hófehér, Perla Nera fekete, platinaszürke, acélszürke, Rich Oak barna és homokszín.

Az utastérben a kellemes, egyszerű és praktikus grafitszínű szövetkárpitnak Ön sem fog tudni ellenállni.

Az új Citroën ë-SpaceTourer méretei

Az új Citroën ë-SpaceTourer háromféle hosszméretben kapható (XS: 4,60 m, M: 4,95 m, XL: 5,30 m).

A családi kisbusz 4606–5306 mm hosszú, 1920mm széles (behajtott tükrökkel) és 1905 (XS méret) vagy 1890 (M és XL méret) mm magas lehet. A remekül variálható autó maximális hasznos térfogata a lehajtható üléseknek és a 2:1 arányban osztott üléspadnak köszönhetően 4554 liter.

Rendelkezésre álló felszerelések és tartozékok

Az új Citroën ë-SpaceTourerhez kínált MyCitroën alkalmazás jó szolgálatára lesz a mindennapokban. Az alapfelszereltségnek sok biztonsági és kényelmi felszerelés a részét képezi, melyeket az igényeinek megfelelő opciós felszerelésekkel és tartozékokkal egészíthet ki.

Top