A rendkívüli korlátozások feloldásával márkakereskedéseink és –szervizeink újra a megszokott nyitva tartással dolgoznak.

További információ:

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

C-SERIES SPECIÁLIS SZÉRIA: ULTRAKÉNYELMES ÉS EGYEDI

A Citroën új speciális szériája, a „C-Series”, melynek elnevezésében a „C” betű egyszerre utal a Citroën névre, a kényelemre (Comfort) mint márkajellemzőre és a modellek karakteres (Character) designjára. A Citroën C4 Cactus jól illeszkedik a sorozatba karakteres designjának, egyedülálló kényelmének köszönhetően. A speciális széria alapfelszereltségéből nem hiányozhat a C4 Cactus két fő újítása: a komfortfutómű progresszív hidraulikával™ (PHC) és az Advanced Comfort ülések.

 

Logo-C-Series

DESIGN

Külsejére nézve a C4 Cactus C-Series különlegességét az Airbump® betétek és a ködfényszórók eloxált mélyvörös dekorelemei adják. Az ajtókon, a visszapillantó tükrök alatt „C-Series” domborlogó látható.

Elérhető karosszériaszínek: hófehér, gyöngyházfehér, acélszürke, platinaszürke, obszidiánfekete. A speciális szériát 16"-os könnyűfém felni hatású 3D Steel&Style dísztárcsa és sötétített üvegű hátsó ablakok és hátsó szélvédő teszi még elegánsabbá.

C4-Cactus-C-Series-Profil.

C4-Cactus-C-Series-Design

Az ajtókon, a visszapillantó tükrök alatt különleges „C-Series” domborlogó látható. A Citroën C4 Cactus C-Series kifinomult és elegáns ötajtós személyautó. Különlegességét az Airbump® betéteken és a ködfényszórókon elhelyezett mélyvörös dekorelemek adják.

C4-Cactus-C-Series-Comfort-Seats

JÓ KÖZÉRZET

A progresszív hidraulikus ütközőelemekkel ellátott felfüggesztésnek (Progressive Hydraulic Cushions™) hála átélhető a „repülő szőnyeg” élmény, ráadásul az innovatív felfüggesztés úgy szűri az útegyenetlenségeket, hogy közben a menettulajdonságok és a vezetési élmény sem szenvednek csorbát.

A beltérben a C-Series speciálisan széria jellegzetes hangulata fogad. A szürke letisztult és otthonos műszerfalat díszítő pántok és vasalások a legnemesebb bőrdíszműves hagyományt és az utazás világát idézik. A műszerfallal jól harmonizálnak a fehér díszöltésekkel ellátott, ultrakényelmes Advanced Comfort ülések. A háttámlák felső részén húzódó vízszintes vörös csíkban a karosszériát díszítő dekorelemek színe köszön vissza.

Az üléscímkéket a kollekció exkluzív voltára emlékeztető „C-Series” felirat ékesíti. Mindezt elöl és hátul vörös díszöltésekkel ellátott, különleges fekete padlószőnyegek egészítik ki.

TECHNOLÓGIA

A kényelmes és elegáns Feel kivitelen alapuló „C-Series” változat többek között a következőket kínálja:
● Fokozott kényelmet és nyugodt közlekedést biztosító, a mindennapi életet megkönnyítő felszerelések: elektromosan behajló külső visszapillantó tükrök, tolatóradar, automata klíma csomag, vezetőülés deréktámasszal, állítható magasságú utasülés
● Sötétített üvegű hátsó ablakok és hátsó szélvédő, melyek még jobban kiemelik a C4 Cactus letisztult, áramvonalas sziluettjét.

A Citroën C4 Cactus C-Series 8 vezetést segítő rendszert kínál. Ilyen a Connecting Box (Bluetooth telefonkihangosító) , vagy az opcióként rendelhető Connect Assist Box (sürgősségi és assistance csomag), vagy a Citroën Connect Nav 3D navigációs rendszer.

Minden készen áll a derűs utazáshoz.
C4-Cactus-C-Series-Nav

A vezetéssegítő rendszerek opcióként vagy opciós csomag részeként rendelhetők (kivéve a visszagurulásgátlót és a statikus kanyarfényt, amelyek az alapfelszereltség részét képezik).

C4-Cactus-C-Series-Ville

MOTOROK

Takarékos és örömteli vezetés

A C4 Cactus C-Series az alábbi motorizációval rendelhető:
Benzines: PureTech 110 S&S BVM6
Dízel: BlueHDi 100 S&S BVM6
Top