[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:HU] [cle1: SECONDES Lang:HU]

Citroën C5 Aircross SUV

Készletakció

Bruttó 500 000 Ft kedvezménnyel 1

CITROËN C5 AIRCROSS FEEL FELSZERELTSÉGŰ KÉSZLETMODELLEK 130LE BENZINMOTORRAL, MANUÁLIS VÁLTÓVAL!

Válasszon a készletlistáról és kérjen ajánlatot még ma!

tovább a készletlistára Kérjen ajánlatot

Készletakció

C5 AIRCROSS SUV FEEL FŐBB FELSZERELTSÉGEI

Aktív holttérfigyelő

Első - hátsó parkolóradar

Elektromosan behajtható visszapillantótükrök LED üdvözlőfénnyel

Sötétített hátsó oldalablakok és hátsó ablaküveg

Bluetooth telefonkihangosító 2 USB csatlakozóval

Mirror Screen funkció

Digitális, személyre szabható műszerfal 12,3" átmérőjű képernyővel
Automata, két zónás klímaberendezés aktívszenes szűrővel, AQS (air quality system) légtisztító rendszerrel
Automata, esőérzékelős ablaktörlők Magic Wash® technológiával
Programozható sebességszabályozó és -korlátozó berendezés
Sebességtábla felismerő rendszer sebességajánlással
Ütközésveszélyre figyelmeztető rendszer

tovább a készletlistára Kérjen ajánlatot

1 Jelen készletakciós ajánlat 2019.11.21-től visszavonásig, de legkésőbb 2019.12.21-ig él, a zárt akciós készletlistán szereplő Citroën C5 Aircross SUV modellekhez vehető igénybe visszaigazolt megrendelés esetén, az akcióban részt vevő márkakereskedésekben. A feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett árat jelöli. Jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel (pl. flottakedvezménnyel) nem vonható össze (kivéve kedvezményes finanszírozást és +3 év EssentialDrive kiterjesztett garanciát), a feltüntetett kedvezményes ár a meghatározott modell konkrét felszereltségű verziójának megvásárlása esetén elérhető és kizárólag az akciós készletlistán lévő gépjárművekre érvényes, az akciós készlet erejéig. A hirdetésben szereplő C5 Aircross modellek vegyes fogyasztása: 3,8-5,6 l/km. CO2-kibocsátása: 100-128 g/km A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. A feltüntetett opciók eltérhetnek, részletekért forduljon az akcióban részt vevő Citroën márkakereskedésekhez!

Mivel az akció csak a készlet erejéig él, ezért a készleten még szabadon elérhető gépjárművek száma napról napra csökkenhet. Amennyiben valamely gépjármű felkeltette érdeklődését, javasoljuk, mihamarabb vegye fel a kapcsolatot márkakereskedőjével, aki látja a készlet alakulását. Amennyiben online ajánlatot kér a márkakereskedőjétől, kérjük, jelezze felé azokat az alvázszámokat, amelyek érdekesek lehetnek Önnek. A kép illusztráció.


*Minden magánügyfél számára új autóként értékesített személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződése jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.

**A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

Top