[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:HU] [cle1: SECONDES Lang:HU]

C5 Aircross SUV

Fix 3.5% THM finanszírozás

Kedvezményes indulóár: 7.150.000 Ft*

KALANDOZZ KÉNYELEMBEN!

Bemutatóterem Kérjen ajánlatot

Őszi akció fix 3,5% THM finanszírozással

A modellhez rendelhető felszereltségek

Akár 720 literes csomagtér

20 vezetéstámogató rendszer

3 azonos méretű, különálló hátsó ülés

Komfortfutómű progresszív hidraulikával®

Grip Control lejtmenet-szabályozó funkcióval

Példa a fix 3,5% THM-re

C5 Aircross Feel PureTech 130 S&S

Bruttó kedvezményes ár: 7.700.000 Ft

Futamidő

36 hónap

48 hónap

60 hónap

Havi lízingdíj

157 807

103 172

69 035

Önerő

30%

40%

51%

Önerő összege (Ft)

2 310 000

3 080 000

3 900 000

Finanszírozott összeg

5 390 000

4 620 000

3 800 000

Bemutatóterem Kérjen ajánlatot

CITROËN C5 AIRCROSS

800 000 FT KEDVEZMÉNNYEL KÉSZLETRŐL AZONNAL

c5aircross

A Citroën szuperkényelmes városi terepjárója, a C5 Aircross most 800 000 forint 1 kedvezménnyel elvihető:


A készletlistás modellek felszereltsége többek között:
• Automata klíma
• Mirror screen
• Ülésfűtés
• Pótkerék
• Dekor színcsomag

* Jelen finanszírozási ajánlat 2019.09.16-tól visszavonásig, új Citroën C5 Aircross személyautó modellek készletről történő, vagy gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésére érvényes. A C5 Aircross felsorolt felszereltségei változattól függően széria vagy felár ellenében rendelhető opciós felszereltségek. A feltüntetett ajánlat más kedvezménnyel és akcióval nem összevonható. A kép illusztráció. A modellek fogyasztása  motorváltozattól függően: 5,1-8,1 l/100 km; CO2-kibocsátás: 132-181 g/km. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. és a Merkantil Bank Zrt. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő Citroën márkakereskedésekhez, illetve keresse fel a www.citroen.hu honlapot. A finanszírozás forintalapú, fix kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező zárt végű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik, melyhez a Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötnie, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Finanszírozó lesz. A konstrukcióban a futamidő 36, 48 vagy 60 hónap lehet, a finanszírozási összeg legalább 1 millió forint, de legfeljebb 3,5 millió forint. Az ajánlat más finanszírozási konstrukciókra nem vonatkozik. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Önt terheli a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték. A megadott 3,5%-os THM érték tájékoztató jellegű. A teljes hiteldíj mutató (THM) kiszámítása a 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet alapján történt. A THM meghatározása az aktuális szerződéskötési feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a THM mértéke módosulhat.

1  Jelen készletakciós ajánlat 2019.10.15-től visszavonásig, a zárt akciós készletlistán szereplő Citroën C5 Aircross modellekhez vehető igénybe visszaigazolt megrendelés esetén., az akcióban részt vevő márkakereskedésekben. A feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett árat jelöli. A jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze, a feltüntetett kedvezményes ár a meghatározott modell konkrét felszereltségű verziójának megvásárlása esetén elérhető és kizárólag az akciós készletlistán lévő gépjárművekre érvényes, az akciós készlet erejéig. A hirdetésben szereplő C5 Aircross modellek vegyes fogyasztása: 4.1-5,7 l/km. CO2-kibocsátása: 106-129 g/km A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő Citroën márkakereskedésekhez!

Mivel az akció csak a készlet erejéig él, ezért a készleten még szabadon elérhető gépjárművek száma napról napra csökkenhet. Amennyiben valamely gépjármű felkeltette érdeklődését, javasoljuk, mihamarabb vegye fel a kapcsolatot márkakereskedőjével, aki látja a készlet alakulását. Amennyiben online ajánlatot kér a márkakereskedőjétől, kérjük, jelezze felé azokat az alvázszámokat, amelyek érdekesek lehetnek Önnek. A kép illusztáció.

**Minden magánügyfél számára új autóként értékesített személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződése jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.

***A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

Top