[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

Felejtse el a kézi váltót és a kuplungot! Az automata sebességváltóval ellátott modelljeink egyre nagyobb népszerűségnek örvendnek. Legyen akár városi autó, egyterű, SUV vagy kisbusz, a CITROËN automata sebességváltóval rendelkező modelljeinek számos előnye van.
Az automata sebességváltójú modellekkel kevesebb a stressz, nagyobb a biztonságérzet az utazások alatt. Városi vezetés során, akár a forgalmi dugók is nyugalmasabbá válnak. Mindkét kezét folyamatosan a kormánykeréken tudja tartani, így nem kell fölösleges mozdulatokkal bajlódni gyorsításkor vagy fékezéskor.
A CITROËN által kifejlesztett új technológiáknak köszönhetően nagyobb a kényelem és fokozatmentesek az egyes sebességek közti átkapcsolások. Az érzékeny és gyorsan reagáló automata sebességváltóval rendelkező modelljeink alkalmazkodnak a vezetési stílusához.

CITROËN C3

A CITROËN C3 új színt hoz a városi autók palettájára. A minden tekintetben korszerű autó optimista, trendi designjával, üde színfoltjaival és sajátos grafikai elemeivel - pl. a bizonyos változatokon elérhető Airbump® betétekkel - hívja fel magára a figyelmet. Karakteres, jellegzetesen városi sziluettjével azonnal kitűnik a mezőnyből. Stílus, gazdag személyre szabási lehetőségek, Citroën Advanced Comfort® és a legújabb technológiák... Ilyen munícióval bátran nekivághat a városi forgatagnak.
UJ_CITROEN_C3

ÚJ CITROËN C4 ÉS ë-C4

Az új ë-C4 - 100% ËLECTRIC és az új C4 a Citroën formavilágának legújabb fejezetét nyitja meg, kiemelkedő fedélzeti kényelemmel és az erőforrás megválasztásának teljes szabadságával: a modell 100%-ban elektromos, benzin- és dízelmotorral egyaránt kapható. Az új C4 100%-ban elektromos, dízel vagy benzines erőforrásokkal választható.
UJ CITROEN_C4
Citroen_C5_Aircross

C5 AIRCROSS SUV

Az Advanced Comfort® programba illeszkedő C5 Aircross SUV a szegmens egyik legkényelmesebb modellje, a márka két exkluzív újításának, a Progresszív Hidraulikus Ütközőelemekkel® ellátott felfüggesztésnek és az Advanced Comfort üléseknek köszönhetően. A három különálló, csúsztatható, összecsukható és lehajtható hátsó ülés a kategória legjobban variálható és legkényelmesebb SUV-jává teszi. A 20 vezetéstámogató rendszernek és a 6 online fedélzeti alkalmazásnak köszönhetően a Citroën C5 Aircross már a következő gerenáció SUV-jaként mutatkozik be. Plug-in hibrid változatban is rendelhető.

ÚJ CITROËN C5 X

Az új Citroën C5 X eredeti, a szedánok és a kombik szintéziseként leírható vonalvezetésével megújítja a felső-közép kategóriás autók világát; az úttörő megoldás ráadásul hű marad a nagy Citroën modellek hagyományaihoz. A C5 X-ben mutatkozik be a világújdonságnak számító Citroën Advanced Comfort aktív futómű, amely valóban azt az érzetet kelti, hogy repülőszőnyegen utazunk. A midennapok egyszerűsítése érdekében az új Citroën C5 X számos élvonalbeli technológiát kínál a félautonóm vezetéshez, valamint egy új kommunikációs felületet egy 12" HD érintőképernyőt, mely hangfelismeréssel is működik. Az új Citroën C5 X plug-in hibrid és benzines változatban is elérhető. Ön választ!
C5X
Citroen_Berlingo

CITROËN Ë-BERLINGO

A Citroën 1996-ban nemcsak új szegmenst teremtett, hanem új közösséget is: a kompakt egyterűek kedvelői ragaszkodnak a Berlingo karakteres, praktikus és sokoldalú személyiségéhez. A Berlingo elektromos változata most választ ad az egyterű szegmenssel kapcsolatos környezetvédelmi kihívásokra is, amelyek különösen erősen foglalkoztatják az ilyen modelleket kereső ügyfeleket. Ők ugyanis döntő részben olyan emberek, akik kötődnek a természethez, érzékenyek saját ökológiai lábnyomukra, és fegyelmezetten kezelik saját költségvetésüket is. Az elektromos meghajtás összeköti a kellemest a hasznossal: az elektromos technológia legmodernebb vívmányait használja, magasabb szintre emeli a biztonságos, kellemes és sima utazási élményt, de közben a legkevésbé sem enged a Berlingo oly nagyra értékelt funkcionalitásából.

CITROËN Ë-SPACETOURER

Az új, tisztán elektromos Citroën ë-SpaceTourer 330 kilométeres, referenciaértékű hatótávolsága révén valóban ideális társ lehet hosszabb utakon. Gyors töltéssel 30 perc alatt 80%-os töltésszint érhető el, így egy hosszabb kávészünet után már folytatódhat is az út.
E_SPACETOURER
Top