[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

Felejtse el a kézi váltót és a kuplungot! Az automata sebességváltóval ellátott modelljeink egyre nagyobb népszerűségnek örvendnek. Legyen akár városi autó, egyterű, SUV vagy kisbusz, a CITROËN automata sebességváltóval rendelkező modelljeinek számos előnye van.
Az automata sebességváltójú modellekkel kevesebb a stressz, nagyobb a biztonságérzet az utazások alatt. Városi vezetés során, akár a forgalmi dugók is nyugalmasabbá válnak. Mindkét kezét folyamatosan a kormánykeréken tudja tartani, így nem kell fölösleges mozdulatokkal bajlódni gyorsításkor vagy fékezéskor.
A CITROËN által kifejlesztett új technológiáknak köszönhetően nagyobb a kényelem és fokozatmentesek az egyes sebességek közti átkapcsolások. Az érzékeny és gyorsan reagáló automata sebességváltóval rendelkező modelljeink alkalmazkodnak a vezetési stílusához.

UJ_CITROEN_C3

CITROËN C3

A CITROËN C3 új színt hoz a városi autók palettájára. A minden tekintetben korszerű autó optimista, trendi designjával, üde színfoltjaival és sajátos grafikai elemeivel - pl. a bizonyos változatokon elérhető Airbump® betétekkel - hívja fel magára a figyelmet. Karakteres, jellegzetesen városi sziluettjével azonnal kitűnik a mezőnyből. Stílus, gazdag személyre szabási lehetőségek, Citroën Advanced Comfort®, a legújabb technológiák és ConnectedCAM Citroën™ kamera... Ilyen munícióval bátran nekivághat a városi forgatagnak.

ÚJ CITROËN C4 ÉS ë-C4

Az új ë-C4 - 100% ËLECTRIC és az új C4 a Citroën formavilágának legújabb fejezetét nyitja meg, kiemelkedő fedélzeti kényelemmel és az erőforrás megválasztásának teljes szabadságával: a modell 100%-ban elektromos, benzin- és dízelmotorral egyaránt kapható. Az új C4 100%-ban elektromos, dízel vagy benzines erőforrásokkal választható.
UJ CITROEN_C4
Citroen_C4_Spacetourer

CITROËN C4 SPACETOURER

Fedezze fel a CITROËN C4 SpaceTourert! Élvezze a vezetéssegítő funkciókat, a Citroën Advanced Comfort® programhoz hűen kimagasló kényelmet és a fokozott biztonságot! Ez a moduláris kialakításánál fogva remekül variálható egyterű gyereknek és felnőttnek egyaránt rengeteg hasznos felszerelést kínál, és ezzel mindenki szívébe belopja magát.

CITROËN GRAND C4 SPACETOURER

Fedezze fel a CITROËN Grand C4 SpaceTourer, a CITROËN loft szellemben fogant egyterűjét! 7 férőhelyet kínáló napfényes utastér, számtalan kényelmi berendezés, a családtagok különböző tevékenységeihez igazodó variációs lehetőségek... A Grand C4 SpaceTourerben mindenki otthon érzi magát. Még több helyre volna szüksége? Ne aggódjon! 5 személyes konfigurációban a csomagtartó űrtartalma egy mozdulattal 645 literről 704 literre növelhető. Ne feledkezzen meg a CITROËN C4 SpaceTourerről sem, mely 5 ülőhellyel és 537 literes csomagtartóval várja!
Citroen_Grand_C4_Spacetourer
Citroen_C5_Aircross

C5 AIRCROSS SUV

Az Advanced Comfort® programba illeszkedő C5 Aircross SUV a szegmens egyik legkényelmesebb modellje, a márka két exkluzív újításának, a Progresszív Hidraulikus Ütközőelemekkel® ellátott felfüggesztésnek és az Advanced Comfort üléseknek köszönhetően. A három különálló, csúsztatható, összecsukható és lehajtható hátsó ülés a kategória legjobban variálható és legkényelmesebb SUV-jává teszi. A 20 vezetéstámogató rendszernek és a 6 online fedélzeti alkalmazásnak köszönhetően a Citroën C5 Aircross már a következő gerenáció SUV-jaként mutatkozik be.

CITROËN BERLINGO

A Citroën Berlingo első generációja 1996-ban indult útjára, de a most bevezetésre kerülő 3. generációs modell megőrzi elődjei erényeit, és a folyamatos megújulás jegyében még modernebb formát ölt. A Citroën Berlingo merész és újító szellemű választ ad a design, a variálhatóság és a funkcionalitás kérdéseire. Élhető, kényelmes és személyre szabható. Számtalan érv szól az új Citroën Berlingo mellett : óriási csomagtér, kivételes modularitás a három különálló hátsó ülésnek köszönhetően* számos rakodóhely áll rendelkezésre köztük az új generációs, többfunkciós Modutop® tetőtároló. A csomagtartó térfogata M méretben 775 liter, XL méretben pedig 1050 liter. * Verziótól függően
Citroen_Berlingo
Citroen_Spacetourer

CITROËN SPACETOURER

A Citroën SpaceTourer háromféle hosszúsággal rendelhető (XS: 4,60 m, M: 4,95 m, XL: 5,30 m*) melynek egy, a szegmensben egyedülálló változatában akár 9 személy is utazhat. Ki gondolná, hogy a legjobb kisbuszok a legrövidebbek?
Top