A rendkívüli korlátozások feloldásával márkakereskedéseink és –szervizeink újra a megszokott nyitva tartással dolgoznak.

További információ:

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

Felejtse el a kézi váltót és a kuplungot! Az automata sebességváltóval ellátott modelljeink egyre nagyobb népszerűségnek örvendnek. Legyen akár városi autó, egyterű, SUV vagy kisbusz, a CITROËN automata sebességváltóval rendelkező modelljeinek számos előnye van.

   

Az automata sebességváltójú modellekkel kevesebb a stressz, nagyobb a biztonságérzet az utazások alatt. Városi vezetés során, akár a forgalmi dugók is nyugalmasabbá válnak. Mindkét kezét folyamatosan a kormánykeréken tudja tartani, így nem kell fölösleges mozdulatokkal bajlódni gyorsításkor vagy fékezéskor.

  

A CITROËN által kifejlesztett új technológiáknak köszönhetően nagyobb a kényelem és fokozatmentesek az egyes sebességek közti átkapcsolások. Az érzékeny és gyorsan reagáló automata sebességváltóval rendelkező modelljeink alkalmazkodnak a vezetési stílusához.

520x293-C3

CITROËN C3

Az új CITROËN C3 új színt hoz a városi autók palettájára. A minden tekintetben korszerű autó optimista, trendi designjával, üde színfoltjaival és sajátos grafikai elemeivel - pl. a bizonyos változatokon elérhető Airbump® betétekkel - hívja fel magára a figyelmet. Karakteres, jellegzetesen városi sziluettjével azonnal kitűnik a mezőnyből. Stílus, gazdag személyre szabási lehetőségek, Citroën Advanced Comfort®, a legújabb technológiák és ConnectedCAM Citroën™ kamera... Ilyen munícióval bátran nekivághat a városi forgatagnak.

CITROËN C3 AIRCROSS

A Citroën C3 AIRCROSS erőteljes stílusával, eredetiségével és izgalmas megoldásaival tűnik ki a SUV-ok piacán. Robusztus külseje és magas motorházteteje biztonságot sugallnak. Karakterességét a tovább fokozza, hogy a LED-es nappali menetjelző lámpákat az autó teljes szélességében dupla krómléc köti össze a márkajellel.
747x322_Agilité_C3_Aircross-flou.254858.5
597x400_new_c4_cactus_bleu_3_4_av_face_quai.263694.5.310335

CITROËN C4 CACTUS

Az új Citroën C4 Cactus a Citroën Advanced Comfort® program szempontjából is mérföldkőnek számít. Európában ugyanis az új C4 Cactuson találkozhatunk először a progresszív hidraulikával ellátott komfortfutóművel (Progressive Hydraulic Cushions® - PHC) és a világpremiernek számító Advanced Comfort párnázott ülésekkel. Az eredmény a Citroëntől megszokott egyedülálló menetkényelem. Könnyű és stresszmentes vezetést és utazást biztosít a 12 vezetéssegítő rendszer* és a fejlett csatlakoztatási technológia is.
* Verziótól függően.

CITROËN C4 SPACETOURER

Fedezze fel az új CITROËN C4 SpaceTourer! Élvezze a vezetéssegítő funkciókat, a Citroën Advanced Comfort® programhoz hűen kimagasló kényelmet és a fokozott biztonságot! Ez a moduláris kialakításánál fogva remekül variálható egyterű gyereknek és felnőttnek egyaránt rengeteg hasznos felszerelést kínál, és ezzel mindenki szívébe belopja magát.
C4ST-Type-Vé
Design-7-pl_36195_2018_597X500

CITROËN GRAND C4 SPACETOURER

Fedezze fel a CITROËN Grand C4 SpaceTourer, a CITROËN loft szellemben fogant egyterűjét! 7 férőhelyet kínáló napfényes utastér, számtalan kényelmi berendezés, a családtagok különböző tevékenységeihez igazodó variációs lehetőségek... A Grand C4 SpaceTourerben mindenki otthon érzi magát. Még több helyre volna szüksége? Ne aggódjon! 5 személyes konfigurációban a csomagtartó űrtartalma egy mozdulattal 645 literről 704 literre növelhető. Ne feledkezzen meg a CITROËN C4 SpaceTourerről sem, mely 5 ülőhellyel és 537 literes csomagtartóval várja!

ÚJ C5 AIRCROSS SUV

Az Advanced Comfort® programba illeszkedő új C5 Aircross SUV a szegmens legkényelmesebb modelljeként jelenik meg a márka két exkluzív újításának, a Progresszív Hidraulikus Ütközőelemekkel® ellátott felfüggesztésnek és az Advanced Comfort üléseknek köszönhetően. A három különálló, csúsztatható, összecsukható és lehajtható hátsó ülés a kategória legjobban variálható és legkényelmesebb SUV-jává teszi. A csomagtér térfogata 580 és 720 l között változtatható. A 20 vezetéstámogató rendszernek és a 6 online fedélzeti alkalmazásnak köszönhetően az új Citroën C5 Aircross már a következő gerenáció SUV-jaként mutatkozik be.
SUV Citroën C5 Aircross
VISUEL-2-200-X-141

ÚJ CITROËN BERLINGO

A kompakt egyterű kategória megteremtőjeként számon tartott Citroën bemutatja az új Berlingót. A Berlingo első generációja 1996-ban indult útjára, de a most bevezetésre kerülő 3. generációs modell megőrzi elődjei erényeit, és a folyamatos megújulás jegyében még modernebb formát ölt. Az új Citroën Berlingo merész és újító szellemű választ ad a design, a variálhatóság és a funkcionalitás kérdéseire. Élhető, kényelmes és személyre szabható. Számtalan érv szól az új Citroën Berlingo mellett : óriási csomagtér, kivételes modularitás a három különálló hátsó ülésnek köszönhetően* számos rakodóhely áll rendelkezésre köztük az új generációs, többfunkciós Modutop® tetőtároló. A csomagtartó térfogata M méretben 775 liter, XL méretben pedig 1050 liter. * Verziótól függően

CITROËN SPACETOURER

A Citroën SpaceTourer háromféle hosszúsággal rendelhető (XS: 4,60 m, M: 4,95 m, XL: 5,30 m*) melynek egy, a szegmensben egyedülálló változatában akár 9 személy is utazhat. Ki gondolná, hogy a legjobb kisbuszok a legrövidebbek?
597x500_ST_Sable
Top