[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:HU] [cle1: SECONDES Lang:HU]
1480xBerlingo_furgon_akcio

ÚJ CITROËN BERLINGO FURGON

MINDENT MEGOLD, AKÁRCSAK ÖN

 

Az Új Citroën Berlingo furgon, amelyet a 2019. év haszonjárműve címmel díjaztak, most 2+2 év garanciával*** az öné lehet.

Néhány a választható extrák közül:

  • 20 vezetéstámogató rendszer
  • Oldal- és hátulnézeti kamera
  • Grip Control lejtmenetvezérlővel
  • 8”-os érintőképernyő navigációval
  • Elektromos kézifék
  • Extenso® kabin 3 első üléssel


Használja ki az NHP Fix finanszírozásban rejlő lehetőséget 2,5% fix kamatozással!

Azonnali megoldást keres? Válasszon készleten lévő modelljeink közül akár bruttó 1.600.000 Ft kedvezménnyel!

Tovább a bemutatóteremhez >> 

 

Jelen ajánlat 2019. 01.17-től visszavonásig, új Citroën Berlingo Furgon modellek gyártásba vagy készletre leadott és visszaigazolt megrendelésére érvényes, amelyhez a hirdetésben felsorolt felszereltségek opcióként vagy szériatartozékként érhetőek el. Az új Citroën Berlingo Furgon modellek vegyes fogyasztása motorváltozattól függően: 4,2–4,6 l/100 km, CO2-kibocsátása: 109–119 g/km.

*A jelenlegi finanszírozási ajánlat az MNB NHP Fix keretében belföldi székhelyű kis- és középvállalatok számára érhető el, forintalapú, évi 2,5%-os mértékű, fix ügyleti kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező, zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban, amelyhez kötelező teljes körű casco biztosítást kötni, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt. A konstrukció során a minimális finanszírozott összeg 3 millió forint, míg a választható futamidő minimum 36, maximum 96 hónap lehet. A finanszírozást a Citroën hivatalos, magyarországi márkafinanszírozó partnere, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja. Az NHP Fix részleteiről a MNB és a Merkantil Bank Zrt. hivatalos honlapján is tájékozódhat. Az ajánlat más finanszírozási konstrukciókra nem vonatkozik. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Önt terheli a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő, visszterhes vagyonszerzési illeték.

**2018. 10. 01. után minden belföldi székhelyű jogi személy részére új autóként értékesített Citroën Berlingo  tehergépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett CarGarantie Promóciós Economy garanciát adunk ajándékba. Az akció készletlistáról vagy gyártásból történő megrendelésre egyaránt vonatkozik. A CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl, az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 2+2 évig vagy 200 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó), további feltételek teljesülése esetén érvényes, a CG Car-Garantie Versicherungs-Aktiengesellschaft által nyújtott, kiterjesztett szerződéses jótállás és a szerződéses gyári jótálláshoz képest a CarGarantie Promóciós Economy garancia a szerződésben megjelölt, korlátozott szolgáltatásokat tartalmazza. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre nem vonatkozik. A gyári szerződéses jótállás keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben és a Szerviz- és Garanciafüzetben foglalt feltételek és körülmények, míg a CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződés keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha a CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért érdeklődjön az akcióban részt vevő márkakereskedésekben.

***Az új Citroën Berlingo Furgon megnyerte a Nemzetközi Év Haszonjárműve 2019 díjat (International Van of the Year 2019).

Top