[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

FEDEZZE FEL!

A 2017-es Genfi Autószalonon bemutatott C-Aircross tanulmányt alapul vevő, jellegzetes Citroën-stílusjegyeket felvonultató C3 Aircross SUV valósággal felpezsdíti a kompakt SUV-modellek piacát. Külsőre karakteres megjelenést biztosító egyedi formavilágával és kivételesen gazdag személyre szabási lehetőségeivel tűnik ki a többi autó közül. 
Tekintse meg videónkat!

 

Akár 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal

*Minden 2021. 01. 01. után forgalomba helyezett, magánügyfél számára új autóként értékesített új Citroën C3 Aircross SUV személygépkocsi vásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most + 2 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes. **A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

5_ev_garancia_Citroen
NelleGeneration_17ZZ17_597X500

ÚJ GENERÁCIÓS KÉNYELMES KOMPAKT SUV

ÚJ GENERÁCIÓS KÉNYELMES KOMPAKT SUV

A Citroën C3 AIRCROSS SUV új generációs kényelmes és kompakt szabadidő-autó, mely markáns küllemével
és tágas belsejével erőt és frissességet sugároz.

Stílusa biztonságérzetet sugall, hiszen a masszív SUV-modellek valamennyi jellegzetességével rendelkezik: megemelt hasmagasság és vezetési pozíció, hangsúlyos első és hátsó lökhárítóbetétek, nagyméretű kerekek és sárvédő-szélesítések.

A C3 Aircross SUV jellegzetes és kiváló menettulajdonságai a volánnál is megmutatkoznak:
üljön be és élvezze a kivételes SUV-vezetési pozíciót!

TÁGAS & JÓL VARIÁLHATÓ

A Citroën C3 AIRCROSS SUV kategóriája egyik legjobban variálható és legtágasabb belső terét nyújtja : az utasokat 5 nagyméretű ülőhely és a kategória legnagyobb tető alatt mért magassága és tágas lábtér várja.

A rekordméretű csomagtartó 410 literesről 520 literessé alakítható, a 2/3-1/3 arányban dönthető és csúsztatható* hátsó üléseknek köszönhetően.

A teljes kényelem érdekében, az első utasülés háttámláját lehajtva, egy 2,40 m hosszú rakodófelületet kaphatunk.

*változattól függően széria vagy opció
1500x646_Habitabilité_C3_Aircross_flou

MASSZÍV, BIZTONSÁGÉRZETET NYÚJTÓ MEGJELENÉS

DesignRobuste_CL.17.056.021_520X264

A Citroën C3 Aircross SUV egyedi felépítésével és biztonságérzetet nyújtó megjelenésével egy pillanat alatt leveszi az embert a lábáról.

Az egyszerre kompakt és magas külső (4,15 m hosszú, 1,76 m széles, 1,64 m magas) szép arányokat mutat, és ráirányítja a figyelmet a lendületes, letisztult vonalvezetésre.

A Citroën C3 Aircross SUV megjelenésére nézve kifejezetten masszív, első és hátsó világítótestei tiszteletet parancsolnak.

A C3 Aircross SUV elején a két szinten elrendezett jellegzetes Citroën-fényforrások köszönnek vissza, melyek kifejezőbbé teszik a jármű orr-részét, és a márka legújabb modelljeire jellemző világítótestekkel szolgálnak.

A felső sorban a LED-es nappali menetjelző lámpákat az autó teljes szélességében dupla krómléc köti össze a márkajellel.

85-FÉLE KOMBINÁCIÓ* : LEGYEN MERÉSZ !

A Citroën C3 Aircross SUV stílusát és személyiségét az is alapvetően meghatározza, hogy minél hívebben szeretné tükrözni tulajdonosa egyéniségét.

A karosszéria és tető színe mellett egy hozzájuk illő színcsomagot is választhatunk. Ezek a karosszéria különböző pontjain – tetőcsomagtartó rudak, hátsó háromszögablak, tükörházak, első fényszórókeretek, kerékközép-szegélyek – megjelenő dinamikus színfoltok sajátos ritmust adnak a Citroën C3 Aircross SUV stílusának.

8-féle karosszéria szín, 2-féle tetőszín és 4-féle színcsomag áll az ügyfelek rendelkezésére.

Kísérletezzen szabadon! Unja a hagyományos árnyalatokat? Dobja fel narancs színű színcsomaggal!  Inkább mégis a visszafogottabb stílust kedveli? Enyhítse a kontrasztokat a szürke színcsomaggal!
A C3 Aircross SUV végső stílusát természetesen az alumínium keréktárcsák adják meg, és itt sem lehet okunk panaszra, hiszen tílusos 16” dísztárcsák és 16” vagy 17” alumínium keréktárcsák közül válogathatunk.

 *változattól függően elérhető, a variációk száma országonként eltérő lehet

CITROËN ADVANCED COMFORT®

1500x500_Citroen_Advanced_Comfort_flou

A Citroën Advanced Comfort® programnak megfelelően a C3 Aircross SUV a kényelem, a helykínálat, a variálhatóság és a csomagtér-kapacitás terén is újat tud nyújtani:

  • magas felépítésének köszönhetően a C3 Aircross SUV a szegmens legnagyobb helykínálatával és kivételes komfortszinttel rendelkezik: az öt ülőhelyhez egytől-egyig méretes láb- és fejtér tartozik. Az első és hátsó fejtér tekintetében a C3 Aircross SUV kategóriagyőztes (Best in class).
  • a C3 Aircross SUV variálhatóság tekintetében is megelőzi a társait: a dönthető háttámlákkal felszerelt, 2:1 arányban osztott hátsó üléspad két része minden nehézség nélkül – 150 mm-es távon – külön-külön is csúsztatható. Az első utasülés összecsukásával hosszú tárgyak szállítására is lehetőség van. A maximális rakodóhossz így egy mozdulattal 2,4 méteresre növelhető.
  • a csomagoknak is bőven jut hely, hiszen a C3 Aircross SUV a kategória legnagyobb csomagtartójával rendelkezik. A széles csomagtérfedél, a nagy nyílási szög és az alacsony csomagtérküszöb pedig külön megkönnyítik a bepakolást. A 410 literes alapméret a csúsztatható üléspadnak köszönhetően (maximálisan előretolt helyzetben) 520 literesre növelhető.

597x400_coffre_C3_Aircross

AKÁR 520 LITERES
CSOMAGTARTÓ

A C3 Aircross SUV kategóriájának legnagyobb csomagtartójával büszkélkedhet,
melybe a bepakolást a széles csomagtérfedél, a nagy nyílási szög és az alacsony csomagtérküszöb nagymértékben megkönnyítik.
410 literes alapmérete a csúsztatható üléspadnak köszönhetően (maximálisan előretolt helyzetben) 520 literesre növelhető. A hátsó ülések lehajtásával pedig akár 1289 literes csomagtartó-kapacitás is elérhető.
Praktikus tartozék az elrejthető kalaptartó, amely magas tárgyak szállításakor a hátsó üléspad mögé állítható.
Egy másik ötletes megoldás a Shine felszereltség esetén a két szintre állítható mobil csomagtérpadló, mellyel a hátsó üléstámlák lehajtása esetén sík padlófelület alakítható ki.

MÉRETEK

Hosszúság

4154 mm

Szélesség

1756/1976 mm

Magasság

1597/1637 mm

Csomagtartó mérete

410 / 1289 l

5-FÉLE BELSŐ HANGULAT

SZÉRIA KIVITEL

747x322_ambiance_serie_C3_Aircross

A szériaváltozatot letisztult, visszafogott dizájn jellemzi: a különleges textúrájú szürke műszerfaldíszítéshez Mica Grey szövet üléskárpitok társulnak, a szellőzőket pedig fehér szegély veszi körül.

METROPOLITAN GREY

747x322_ambiance_urban_red_C3_Aircross

Az opcióként rendelhető Metropolitan Grey hangulatvilág  világos és kényelmes utasteret varázsol. A világos, ragyogó színek és a műszerfalon is visszaköszönő meleg hatású textíliák növelik a teret és az utasok jó közérzetét. A szellőzőszegélyek narancsszínűek.

URBAN RED

Citroen_C3_Aircross_SUV

Az opcióként rendelhető Urban Red hangulatvilág az SUV dinamikus és high-tech jellegét hangsúlyozza. A sötét és élénk színek kontrasztjára épít: a sötétszürke Quartz szövetből készült üléskárpiton narancsszínű díszöltések láthatók, és a szellőzőszegélyek is narancsszínűek.
A műszerfalbetét műbőr borítású. 

HYPE COLORADO

747x322_ambiance_Hype_Colorado_C3_Aircross

Az opcióként rendelhető Hype Colorado hangulat szintén a felső kategóriás modellek világát hozza az utastérbe: a lágy tapintású anyagok, a Colorado szín eleganciája, a bőr/szövet ülések, a kéttónusú kormány és a műszerfal borítása egyedülálló hangulatot teremtenek.

HYPE MISTRAL

747x322_ambiance_hype_mistral_C3_Aircross

Az opcióként rendelhető Hype Mistral hangulat a felső kategóriás modellek világát idézi. A kárpitozásnál fekete bőr és egy elegáns tyúklábmintás szövet váltja egymást, a műszerfalbetét pedig műbőr borítású. A szellőzőket selyemfényű krómszegély veszi körül.

NYITHATÓ PANORÁMA NAPFÉNYTETŐ*

A nagy felületű nyitható üvegtető nyitott és csukott állapotában is feldobja a belső hangulatot és fényben fürdeti az utasteret.

Legyen minden utazás igazi élmény!

A kategóriájában egyedülálló, elektromos vezérlésű, szakaszosan nyíló berendezés belülről közel 1 m hosszú üvegfelületet jelent, mely sötétítővel és egy LED-es fénysorral van felszerelve.
Az utastér fényviszonyai a hátsó üléssorban elhelyezett napellenzőkkel is változtathatók.

*változattól függően rendelhető opció

HASZNOS TECHNOLÓGIÁK

HEAD-UP DISPLAY*

747x322_Affichage_Tete_Haute_C3_Aircross-flou

A vezetéshez hasznos információk a vezető látóterében jelennek meg. Az elrejthető lemezre vetített színes kijelzés jóvoltából a különböző adatok (sebesség, sebességkorlátozó és -szabályozó információi) folyamatosan elérhetők úgy, hogy közben a vezető mindvégig az úton tarthatja a szemét.

*változattól függően rendelhető opció

VEZETÉK NÉLKÜLI OKOSTELEFON-TÖLTÉS*

747x322_Recharge_Sans_Fil_C3_Aircross-flou

Ez az innovatív berendezés számos okostelefon vagy más Qi szabványú eszköz indukciós töltését teszi lehetővé a középkonzolban e célból kialakított tárolórekeszbe integrált töltőállomásnak köszönhetően. Nincs többé szükség a fizikailag és esztétikailag is zavaró kábelekre. A vezeték nélküli áramátvitel a mágneses indukció elvén alapul. 

*változattól függően rendelhető opció 

VEZETÉST SEGÍTŐ BERENDEZÉSEK

NYUGALOM ÉS BIZTONSÁG

PARK ASSIST

ADAPTÍV FÉNYSZÓRÓ

SEBESSÉGTÁBLA-FELISMERŐ RENDSZER

ACTIVE SAFETY BRAKE

1500x500_ADAS-flou

A C3 Aircross SUV-ban  kiemelt szerep jut a biztonságos és nyugodt vezetést garantáló intuitív technológiáknak, melyek számtalan vezetéssegítő és biztonsági felszerelés formájában szolgálják az egyszerűbb és biztonságosabb közlekedést.

A változattól függően opcióként rendelhető Park Assist a könnyebb, nyugodtabb és biztonságosabb parkolást szolgálja.
Ez az aktív parkolássegítő berendezés a járdaszegéllyel párhuzamos, illetve arra merőleges parkoláskor is igénybe vehető. A vezető kérésére automatikusan megkeresi a parkolásra alkalmas helyet és biztonságosan bekormányozza az autót. A vezetőre csak a hátramenetbe kapcsolás, a gázadás, illetve a fékezés feladata hárul.

 

Az adaptív fényszóró a biztonságos éjszakai vezetést szolgálja azáltal, hogy a forgalmi és fényviszonyoktól függően automatikusan átvált országúti fényről tompított fényszórókra.

 

A berendezés kijelzi a műszercsoporton a sebességkorlátozásra vonatkozó információkat a vezetőnek. Az érték elmentésével felülírható a sebességszabályozó, illetve -korlátozó eredetileg beprogramozott értéke.

 

1500x500_C3_Aircross_Active_Safety_Brake-flou

A vizuális és hangjelzést is alkalmazó, változattól függően opcióként rendelhető automata vészfékező rendszer az elölről bekövetkező ütközések elkerülése érdekében lefékezi a gépjárművet a vezető helyett.
A szélvédő felső részén elhelyezett kamera érzékeli az akadályokat (például egy álló vagy azonos irányba haladó járművet), az érzékelő pedig 5–85 km/h sebességtartományban ütközés veszélye esetén automatikusan működésbe hozza a vészféket.
A rendszer mozdulatlan akadályok esetén 80 km/h sebességig, gyalogos észlelése esetén 60 km/h sebességig működőképes.

597x500_Grip_Control_C3_Aircross

GRIP CONTROL LEJTMENET-SZABÁLYOZÓ FUNKCIÓVAL*

A minden körülmények között optimális meghajtást biztosító Grip Control® rendszer az ötféle üzemmódon keresztül minden helyzetben nagyobb biztonságot garantál.

Az automatikus működésű Standard üzemmód mellett a Homok, Terep, Havas út és ESP OFF üzemmódok választhatók.

A Grip Control® rendszerhez kapcsolódó lejtmenet-szabályozó funkció meredek lejtőn is képes alacsony sebességen tartani a gépkocsit.


Segít megőrizni a menetpályát és megakadályozni a gépjármű megcsúszását, amikor lejtőn lefelé halad. Ezzel az új funkcióval tökéletesen a vezető uralma alatt tartható a C3 Aircross SUV.

*változattól függően rendelhető opció

KONNEKTIVITÁS

MIRROR SCREEN

Citroen_C3_Aircross_SUV_mirror_screen

Jó lenne meghallgatni egy számot az okostelefonról? Meg kellene nézni az útvonalat? A változattól függően szériában, vagy opcióként elérhető Mirror Screen* jóvoltából mindezt könnyen és biztonságosan megteheti, akár vezetés közben is. Az okostelefon kompatibilis alkalmazásai megjeleníthetők az autó 7 colos érintőképernyőjén. A Mirror Screen az Apple CarPlayTM és az Android Auto protokolokkal működik**. Hát nem praktikus?

* MirrorScreen funkció a navigációs fejegységeken nem működik.

** KIZÁRÓLAG az Apple CarPlayTM, illetve az Android Auto által hitelesített alkalmazások működnek majd a jármű leállított állapotában és menet közben, esettől függően. Menet közben az érintett alkalmazások egyes funkcióit letiltja a rendszer. Az ön okostelefonján elérhető egyes tartalmakhoz elő kell fizetni az Apple CarPlayTM vagy az Android Auto által hitelesített, azonos alkalmazást . A Mirror Screen funkció az Apple CarPlayTM-jel (iOS-es telefonok) illetve az Android Auto-val (androidos telefonok) működik, amennyiben ön rendelkezik a szolgáltatóhoz való internethozzáférést is tartalmazó telefonelőfizetéssel.

CONNECT NAV

Citroen_C3_Aircross_SUV

Ezen az érintőtechnológiás, új 3D navigációs rendszeren* (az iPadekhez hasonlóan) két ujjal is lehet zoomolni, a tökéletesített térképadatbázisnak köszönhetően pedig a navigáció is hatékonyabb.

*változattól függően széria vagy opció

4 HATÉKONY ERŐFORRÁS

A C3 Aircross SUV kínálatában számos takarékos és
hatékony, legújabb generációs motort találunk. A C3 Aircross SUV
kínálatában szereplő háromhengeres PureTech motorok (110 és 130 LE) a legújabb technológiákkal büszkélkedhetnek.
Gyors reakcióidő és visszafogott fogyasztás, illetve CO2-kibocsátás jellemző rájuk.

A PureTech 110 motort négyszer az Év Motorjának választották.
A PureTech 130 LE Stop&Start erőforrás EAT6 automata sebességváltóval rendelhető.
Az 1.5 literes BlueHDi motorok (100 és 120 LE) szintén környezetkímélők és takarékosak, és élvezetes vezetést biztosítanak.

5Motorisations_CL.17.056.020_1500X646
Top