Megtekintés

ELEKTROMOS CITROËN Ë-JUMPER

8 évre vagy 160 000 kilométerre szóló jótállás a hajtóakkumulátorra*
Az elektromos Citroën ë-Jumper kényelem, térfogat és hasznos terhelés tekintetében ugyanazt tudja, mint a hagyományos változat, ráadásul az elektromos meghajtás előnyeivel is rendelkezik.

* 70% töltőkapacitás erejéig, 8 év jótállás 160 000 km futáskorlátig (amelyiket előbb eléri az autó)
**Minden 2021.07.20. után készletlistáról történő vagy gyártásból megrendelt, minden belföldi székhelyű jogi személy részére új autóként értékesített Citroën Berlingo, Jumpy, vagy Jumper tehergépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett CarGarantie Promóciós Economy garanciát adunk ajándékba. A CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl, az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 2+2 évig vagy 200 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó), további feltételek teljesülése esetén érvényes, CG Car-Garantie Versicherungs-Aktiengesellschaft által nyújtott kiterjesztett szerződéses jótállás és a szerződéses gyári jótálláshoz képest a CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződésben megjelölt korlátozott szolgáltatásokat tartalmazza. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre és flotta 2 (E2) kategóriára nem vonatkozik. A gyári szerződéses jótállás keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben és a Szerviz- és Garanciafüzetben foglalt feltételek és körülmények, míg a CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződés keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha a CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekről érdeklődjön márkakereskedőjénél.

 

ELEKTROMOS XXL KÍNÁLAT

Elektromos változatban is elérhető 4 nagy család

Az elektromos Citroën ë-Jumper húszféle karosszériaváltozatban létezik, így a céges igények túlnyomó többségét ki tudja elégíteni. A karosszériaátalakítási lehetőségek ugyanazok, mint a Jumper esetében:

 • Furgonok L1H1–L4H3 méretben
 • Alváz-kabin változatok L2S–L4 méretben
 • Alváz-duplakabin
 • Padlólemezes alváz-kabin

Akár 17 m3

Az elektromos Citroën ë-Jumper hasznos térfogata 8 és 17 m3 között mozog.

Az akkumulátorok elhelyezése nem befolyásolja a raktér méretét. A hasznos terhelés egyes változatokon az 1890 kilogramot is elérheti.

EXKLUZÍV LOGÓ

Az elektromos Citroën ë-Jumper megőrizte a hagyományos változatok erőteljes, robusztus és igényes stílusát.

A hátul elhelyezett „ë-Jumper” felirat jelzi, hogy a gépjármű az elektromos Citroën haszongépjárművek közé tartozik.

A CITROËN JUMPER Ë-KOMFORT MÓDBAN

Az elektromos Citroën ë-Jumper új dimenziókkal bővíti a kényelem fogalmát, és még nyugodtabb használatot biztosít:

 • Szabad behajtás a korlátozott forgalmú (alacsony CO2-kibocsátású) zónákba
 • Nulla kibocsátás, nulla zaj, nulla stressz: vibrációmentes működés motorzaj nélkül
 • Azonnal rendelkezésre álló nyomaték, észrevétlen, gördülékeny haladás
 • Az utastér különböző pontjain ötletesen elhelyezett tárolók

Csupa olyan tulajdonság, amelyet nagyra értékel majd mindennapi útjai során, és amelyek nélkül már el sem tudja majd képzelni az életet.

AZ ELEKTROMOS CITROËN Ë-JUMPER HATÓTÁVOLSÁGA

Akár 340 km (wltp) hatótáv

Az elektromos Citroën ë-Jumper akkumulátorának hatótávolsága:

- 200 km WLTP* hatótáv 37 kWh-s akkumulátor esetén

- 340 km WLTP* hatótáv 70 kWh-s akkumulátor esetén

 

*A WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedures) protokol alapján mért hatótávolság pontosabb és a tényleges használatot jobban tükröző értéket képvisel.

A HATÓTÁVOT BEFOLYÁSOLÓ LEGFONTOSABB TÉNYEZŐK

SEBESSÉG
130 km/h sebességnél az elektromos Citroën ë-Jumper hatótávolsága a WLTP szerinti hatótáv fele. 
HŐMÉRSÉKLET
Az időjárási viszonyok és következményeik (az utastér fűtése vagy légkondicionálása) hatással vannak haszongépjárműve hatótávjára. 
VEZETÉSI STÍLUS
Egyenletes vezetéssel optimalizálni lehet az elektromos Citroën ë-Jumper akkumulátorának hatótávolságát. 
SZÁLLÍTOTT RAKOMÁNY
A tetőre szerelt tartozékok vagy a nehéz rakomány hatással van a jármű üzemanyag-fogyasztására. 

AZ ELEKTROMOS Ë-JUMPER HATÓTÁVOLSÁGÁNAK SZIMULÁLÁSA

TÖLTÉSI LEHETŐSÉGEK

Praktikus és egyszerű

A naponta megtett távolság és az otthonán kívül rendelkezésre álló töltési infrastruktúra függvényében különböző töltési módszerek állnak rendelkezésre.

Otthoni vagy munkahelyi töltés esetén a 100%-os akkumulátorszint eléréséhez szükséges idő (az akkumulátor méretétől függően):

 • 22 kW-os Wallbox használatával: 5 – 9 óra
 • 7 kW-os Wallbox használatával: 6 – 12 óra

 

Nyilvános töltőoszlopról egy 50 kW-os szupertöltővel a töltési idő még rövidebb, mint Wallbox használata esetén: a 80%-os akkumulátorszint 50 kWh-s vagy 75 kWh-s akkumulátor esetén is 45 perc alatt érhető el.

TÖLTŐNYÍLÁS

A töltőnyílás a bal első ajtó mögött helyezkedik el. A töltési folyamatról a belsejében lévő lámpa nyújt tájékoztatást. A gépjárműhöz egy 8 m hosszú Mode 3 töltőkábel tartozik, mely a Wallbox falitöltőkkel és a nyilvános töltőoszlopokkal is kompatibilis.

Tartozékként olyan kábel is beszerezhető, mellyel alkalmanként hagyományos vagy nagy teljesítményű otthoni csatlakozón is végezhető töltés.

 A gépjárműhöz egy 22 kW-os fedélzeti töltő tartozik.

AZ ELEKTROMOS Ë-JUMPER FELTÖLTÉSÉHEZ SZÜKSÉGES IDŐ SZIMULÁLÁSA

 

Ë-SZOLGÁLTATÁS

My Citroën

A My Citroën alkalmazáson keresztül folyamatosan kapcsolatban lehet a gépkocsijával, és hozzáférhet a jármű működésével és karbantartásával, illetve az elektromos funkciókkal kapcsolatos információkhoz:

 • ellenőrizheti az akkumulátor töltésszintjét, az aktuális hatótávot és a töltésből hátralévő időt,
 • beprogramozhatja az akkumulátor töltését,
 • beprogramozhatja és elindíthatja az előfűtés/-hűtés funkciót.

 

* Bizonyos modelleknél illetve felszereltségeknél az applikáción keresztül vezérelhető funkciók (pl: ë-Remote) csak abban az esetben érhetőek el, ha a jármű rendelkezik a feláras opcióként rendelhető SOS+Assistance rendszerrel. További tájékoztatásért kérjük, forduljon márkakereskedőjéhez!

Az új gépjárművek megrendelése kapcsán szükséges figyelembe venni, hogy egyes opciók, tulajdonságok vagy felszereltségek az adott megrendelés leadásának, illetve a gépjármű gyártásának időpontjában a gépkocsi felszereltségi szintjének, a megrendelt opcióknak vagy egyéb tulajdonságoknak, továbbá a gyártási, illetve alapanyag kapacitás mértékének vagy más tényezőknek a függvényében rendelhetőek, gyárthatóak, valamint, érhetők el széria-, illetve extrafelszereltségként. A gyártó bármikor indokolási és kártérítési kötelezettség, illetve előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja a műszaki adatokat, felszereltséget, az opciókat, és a színeket, valamint a bemutatott felszereléseket és tartozékokat. Kérjük, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a márkakereskedésben .