A rendkívüli korlátozások feloldásával márkakereskedéseink és –szervizeink újra a megszokott nyitva tartással dolgoznak.

További információ:

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

Ë-KOMFORT OSZTÁLYÚ SUV

2020 őszétől kerül a magyar utakra

A Citroën C5 Aircross Hybrid SUV a márka első, hálózatról tölthető hibrid modellje. Egyben az első lépés a márka «Low Emission Vehicles» (alacsony kibocsátású járművek) termékoffenzívájában, melynek célja, hogy 2025-re a paletta valamennyi modelljének legyen tisztán elektromos változata. A C5 Aircross Hybrid SUV ötvözi egyrészt azokat az előnyöket, melyeket a a 100 százalékig elektromos üzemmód a hétköznapi vezetésben kínál, másrészt a belső égésű motor sokoldalúságát és hatótávját, amit a hosszabb utazások során élvezhetünk. 

c5_aircross_hibrid_motor
c5_aircross_hibrid_motor

FELTÖLTÉS

Könnyen tölthető hibrid jármű

C5_aircross_hibrid_usp_uj

A Citroën C5 Aircross Hybrid SUV feltöltése rendkívül egyszerű. Hagyományos konnektorról egy éjszaka alatt tölthető fel teljesen a lemerült akkumulátor: a 14A-os Green’up töltővel 4, míg a normál 8A-os/220V csatlakozóval 7 órányi töltési idővel számoljunk. Egy 32A-os Wall Box (elektromos fali töltőegység) 7,4 kW-os töltőjével pedig mindössze 1 óra 45 perc alatt érhetjük el a teljes töltöttségi szintet. A művelet programozható és ütemezhető, így jól kihasználható az éjszakai áram kedvezményes díja, ha nem csúcsidőben, teljes áron töltjük az autót. A töltés ütemezését beállíthatjuk az autó érintőképernyőjén, vagy az okostelefonra letöltött MyCitroën alkalmazással.

Környezetkímélő motorok és az új ë-EAT8 sebességváltó

CPP_C5AH_1500x500_HU

A továbbfejlesztett nyolcfokozatú EAT8 sebességváltó a gördülékenyebb  fokozatváltásnak köszönhetően kifinomult és kényelmes vezetést garantál. Új funkcióval, a fokozott fékenergia-visszanyerést szolgáló « Brake » móddal látták el

DESIGN

Erős egyéniség, az elektromos autó stílusjegyeivel gazdagítva

Design_CL.19.030.009et007_1500x500_4

A Citroën C5 Aircross Hybrid SUV-nek sajátos megjelenést kölcsönöznek a kék dekorelemek (első lökhárítóbetét és Airbump® betétek). Az új hajtásmódra a vezetőoldalon, hátul elhelyezett « Hybrid » felirat utal. A stilizált « H » logók az első sárvédőkön is megjelennek. 

Intuitív kapcsolódási technológiák

Az új C5 Aircross Hybrid SUV megőrzi nagyvonalú méreteit és kifinomultságát.

-        Új megjelenést kapott a 12,3 colos digitális képernyő. A « Hybrid » felirat alatt a hibrid hajtáshoz kapcsolódó speciális funkciók jelennek meg (teljesítmény kijelző, elektromos és benzin szintjelző, hatótáv, energiaáramlási diagram). Az autó töltése közben a műszeregységen jeleníthetjük meg a töltési sebességet, a hátralévő töltési időt, a hatótávot és az akkumulátor töltöttségi szintjét.

-        A 8 colos kapacitív kijelzővel ellátott érintőképernyős tableten is találunk modellspecifikus menüket, ahol megnézhetjük az energiaáramlási diagramot, a fogyasztási statisztikákat

-        A kívánt üzemmódot (ZEV, Hybrid vagy Sport) a középkonzolon található kapcsolóval választhatjuk ki.

-        A fokozott letisztultságra utal a keret nélküli belső elektrokróm tükör. A csak elektromos járművek részére fenntartott belvárosi útszakaszokon intelligens jelzőfénnyel is felhívja arra a figyelmet, hogy tisztán elektromos (ZEV) üzemmódban halad a gépjármű: a felvillanó ciánkék lámpa jól láthatóan jelzi a közlekedés többi résztvevőjének az elektromos meghajtással érkező autót.

Ë-KOMFORT

Az etalon, mely saját komfortszintjét múlja felül

C5_aircross_hibrid_PSH

Tisztán elektromos (ZEV) üzemmódban, akár a legstresszessebb városi közlekedési helyzetekben, vagy a rövid ingázások során a fokozott akusztikai komfortnak köszönhetően semmilyen vibráció nem zavarja meg az új C5 Aircross Hybrid SUV utasainak nyugalmát. A többrétegű első üvegek kiváló hangszigetelők, a külső zajok nem szűrődnek be; olyan érzése van az autóban utazóknak, mintha védőburok venné őket körül.
Az új C5 Aircross Hybrid SUV-ben visszaköszönnek a progresszív hidraulikus ütközőkkel ellátott® felfüggesztések, melyek kiszűrik és elnyelik az úthibákat- és egyenetlenségeket, miközben kimagasló stabilitást és dinamizmust nyújtanak. A hibrid változat sajátos kialakításához tartozik, hogy az új C5 Aircross Hybrid SUV többlengőkaros hátsó futóművet kapott, amely kifogástalan stabilitást és kényelmet garantál.

Advanced Comfort ülések

Sieges_CL.19.030.19_747X400

A Citroën C5 Aircross Hybrid SUV üléseit széles üléslappal és háttámlával látták el. Az ülések belsejébe nagysűrűségű hab került, míg felületüket 15 mm vastag, texturált poliuterán hab borítja. A kettő együtt nagyfokú kényelmet, puhaságot és tartást biztosít a midennapi vezetésben. A maximális utazási kényelem érdekében az első ülések magasságban, az első fejtámaszok pedig magasságban és mélységben állíthatók. Az első ülésekbe többpontos masszázsfunkció is igényelhető az ülésfűtésen kívül.

Szegmensbajnok a modularitásban

Modularite_CL.19.030.021_20-10-2019

Az új C5 Aircross  Hybrid SUV utastere is megőrzi az alapváltozat erősségeit. Hátul a három különálló ülés egymástól függetlenül 15 cm hosszon csúsztatható, ennek köszönhetően változatosan alakíthatjuk az utasteret és a csomagtartót. Az ülések dőlésszöge öt fokozatban állítható, a támlák lehajtásával pedig teljesen sík padlót kapunk. Mivel az akkumulátorokat az utastér alatt helyezték el, a csomagtartó mérete továbbra is impozáns: 460-ról 600 literre növelhető térfogatával mércét állít a kategóriában. Számos praktikus rakodóhelyet találunk, a középkonzol előtti mélyedést felszerelhetjük az okostelefon vezeték nélküli töltésére szolgáló egységgel.

TECHNOLÓGIA

20 vezetéstámogató rendszer

Kapcsolódási technológiák

RestezConnecte_CL.19.029.022_1500X400

Az új C5 Aircross  Hybrid SUV intuitív módon használható, csúcstechnikás rendszerekkel teszi kényelmesebbé és biztonságosabbá az utazást

Az Apple CarPlay és az Android Auto segítségével vezetés közben is használhatjuk az okostelefonunkra telepített alkalmazásokat, maximálisan kihasználva ezzel az utazás perceit önmagunkra és a kikapcsolódásra.

Az online Connect Nav navigációs rendszer* a csatlakoztatott navigáció összes előnyét tartalmazza (a közlekedési helyzet valós idejű kijelzése, veszélyes területek), ezen felül az elektromos hajtáshoz kapcsolódó, speciális funkciókat is kínál: elektromos töltőhelyek megjelenítése, illetve a tisztán elektromos üzemmódban használható útvonalak jelölése az akkumulátor töltöttségi szintjének figyelembevételével, hogy az autó hatótávját illetően ne érjen bennünket meglepetés.

 *A Connect NAV valós idejű közlekedési helyzet kijelzése Magyarországon nem elérhető szolgáltatás

* A WLTP  típusbizonyítvány megszerzése folyamatban van

FEDEZZE FEL AZ ALÁBBI VIDEÓN KERESZTÜL!

Top