Megtekintés
ÚJ CITROËN AMI ELECTRIC​
Mobilitás mindenkinek

AMI - HAMAROSAN MAGYARORSZÁGON IS

A Citroën örömmel jelenti be, hogy az AMI hamarosan megérkezik a Magyarországra. A Citroën AMI 2020-as debütálása óta világszerte kedvenc lett. A nulla károsanyag-kibocsátású AMI előreláthatólag 2023 tavaszán lesz elérhető. A részleteket, specifikációkat, beleértve az árlistát is, a bevezetés időpontjához közeledve tesszük majd közzé.
100%-BAN ELEKTROMOS

Az Ami könnyedén eljut a város minden szegletébe, és teljes mértékben elektromos motorja jóvoltából a csendes és zökkenőmentes vezetés élményét nyújtja.  

Gyakorlatilag egy könnyű, négykerekű járműnek felel meg, mely zökkenőmentesen halad kuplung használata nélkül is, indításkor rögtön gyorsul (a villanymotor révén azonnal rendelkezésre álló nyomaték jóvoltából) és 45 km/h-s végsebességre képes.  Ez a tökéletesen csendes kis jármű 100%-ban elektromos technológiája révén ideális társa lehet a benne utazóknak.

A tisztán elektromos, akár 70 km-es hatótávra is képes modell ideális útitárs a városi közlekedésben, akár egy találkozóra, akár munkába, buliba vagy bevásárolni megy az ember. Ez a hatótáv jóval nagyobb a városi és külvárosi lakosok által átlagosan megtett napi távolságnál.

A padlóba süllyesztett, 5,5 kWh-s lítium-ion akkumulátor feltöltése rendkívül egyszerűen, az utasoldali ajtó szintjén elhelyezett elektromos kábellel történik. A kábel csatlakoztatását követően mindössze 3 óra elegendő a teljes, hagyományos 220 voltos konnektorról való feltöltéshez. A modell használata semmivel sem bonyolultabb, mint bármely más elektromos eszközé. Az Ami bármilyen nyilvános töltőoszlopnál, illetve fali töltőnél is feltölthető az erre alkalmas kábel használatával. 

A kívül kicsi, belül nagy jármű két, egymás mellett helyet foglaló személy számára nyújt teljes kényelmet zárt, fűthető, fényben úszó és biztonságot nyújtó utasterében.

Az eredeti stílus, a játékos szimmetria és az egyedi megjelenés különleges modellt eredményez. A személyre szabási lehetőségekkel tovább fokozható az összhatás: számos kiegészítő csomag áll rendelkezésre. 

Vezetéséhez Magyarországon segédmotoros jogosítványra lesz szükség.

Ami
A tömegközlekedés költséghatékony, biztonságos alternatívája a  városokban.
My Ami cargo
Praktikus, kompakt haszongépjármű egy üléssel, valamint rakodóterülettel kis áruk szállítására, beszerzésére.
100% ELEKTROMOS
Ideális kisebb utakra a városban 
BUSINESS & PLEASURE
Többet szállíthat, mint gondolná, könnyedén eljuthat a nehezen elérhető helyekre és a parkolás is gyerekjáték lesz. 
SZEMÉLYRE SZABHATÓ
Kívül és belül az ön igényeinek megfelelően alakítható. 
AMI isn’t available to order in the UK at the moment, but we’d love to know what level of interest there is out there.  So if you like what you see please REGISTER YOUR INTEREST below.