Megtekintés
A Citroën ë-Berlingo Electric jellemzői

A CITROËN Ë-BERLINGO ELECTRIC JELLEMZŐI

A modellre a Citroën akár 5 év garanciát biztosít, 100.000 km futáskorláttal. 
Csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén(i) Minden 2021. 01. 01. után forgalomba helyezett, magánügyfél számára új autóként értékesített új Citroën C5 X személygépkocsi vásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé + 2 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállás jár. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az ajánlat visszavonásig érvényes. A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.  .
8 évre vagy 160 000 kilométerre szóló jótállás a hajtóakkumulátorra(i)  70% töltőkapacitás erejéig, 8 év jótállás 160 000 km futáskorlátig (amelyiket előbb eléri az autó)  . 
MEGTAKARÍTÁST ÉRHET EL

Az elektromos Citroën ë-Berlingo vezetése könnyű és csendes.

Üzembentartása rendkívül kedvező, a ritkább karbantartás miatt alacsony a fenntartási költség. 

A Citroën Zöldváltóval kiszámolhatja, mennyire érheti meg önnek elektromos vagy plug-in hibrid modellre váltania.

 
Tovább a zöldváltóhoz
UTAZÁS Ë-KOMFORT OSZTÁLYON

A Citroën ë-Berlingo Electric fedélzetén egyszerre élheti át a dinamizmus és a nyugalom érzését:

 • Nulla vibráció, nulla akadozás, nulla sebességváltás: az eredmény teljesen zökkenőmentes vezetés.
 • Az azonnal rendelkezésre álló nyomaték felvillanyozó vezetési élményt biztosít.
 • A távolról programozható szolgáltatások pedig megkönnyítik a mindennapokat.
 
30 PERC ALATT FELTÖLTHETŐ AKKUMULÁTOR

Többféle töltési mód áll rendelkezésre:

 • 100 kW-os töltés nyilvános töltőoszlopról: akár 30 perc alatt 80%-os töltöttségi szint
 • 11 kw-os Wall Box: teljes feltöltés 5 óra alatt
 • 7,4 kw-os Wall Box: teljes feltöltés 7,5 óra alatt
 • Nagy teljesítményű Green’up otthoni csatlakozó: teljes feltöltés 15 óra alatt (vagy 31 óra alatt hagyományos otthoni csatlakozón keresztül)
 

Ë-BERLINGO ELECTRIC HATÓTÁV

280 KM HATÓTÁV

(WLTP)

A Citroën ë-Berlingo Electric nyugodt, CO2-kibocsátásmentes vezetést garantál. 

A 136 lóerős villanymotor 130 km/h maximális sebességet és 280 km WLTP szerinti hatótávot biztosít. 

Az akkumulátorra – 70%-os töltőkapacitás erejéig – 8 évre vagy 160 000 km-re szóló jótállás vonatkozik (amelyiket előbb eléri az autó).

 

A HATÓTÁVOT BEFOLYÁSOLÓ LEGFONTOSABB TÉNYEZŐK

SEBESSÉG
130 km/h sebességnél a Citroën ë-Berlingo hatótávolsága a WLTP szerinti hatótáv fele. 
HŐMÉRSÉKLET
Az időjárási viszonyok és következményeik (az utastér fűtése vagy légkondicionálása) hatással vannak a hatótávra. 
VEZETÉSI STÍLUS
Egyenletes vezetéssel optimalizálni lehet az akkumulátor hatótávolságát. 
SZÁLLÍTOTT RAKOMÁNY
A tetőre szerelt tartozékok vagy a nehéz rakomány hatással van a jármű üzemanyag-fogyasztására. 

AZ Ë-BERLINGO ELECTRIC HATÓTÁVOLSÁGÁNAK SZIMULÁLÁSA

3 VEZETÉSI MÓD

Az optimális vezetési élmény érdekében az ë-Berlingo Electricben 3 vezetési mód közül választhat. 

 • A Normál üzemmód biztosítja a legjobb kompromisszumot a hatótáv és a dinamikus tulajdonságok tekintetében. 
 • Az Eco üzemmód optimális villamosenergia-fogyasztást garantál.
 • A Power üzemmód maximális terhelés mellett is maximális teljesítményt biztosít. A középkonzolon elhelyezett ë-Toggle váltókapcsolóval vezérelhető a sebességváltó (Park, Rear, Neutral, Drive) és itt található a Break-mód aktiválását szolgáló gomb.

AZ Ë-BERLINGO ELECTRIC TÖLTÉSE

EGYSZERŰ TÖLTÉS  

A Citroën ë-Berlingo Electric töltőnyílásában alkalmazott színkód segít eligazodni a töltési folyamat során. Az egyes lépések a My Citroën alkalmazásban is nyomon követhetők(i) Citroën ë-Berlingo Electric modellnél bizonyos funkciók csak abban az esetben érhetőek el, ha a jármű rendelkezik a feláras opcióként rendelhető SOS+Assistance rendszerrel és Citroën Connect multimédia egységgel. Kérje márkakereskedője segítségét!   . 

A kedvezményes tarifájú időszakok kihasználása érdekében időzített töltésre is lehetőség van. A programozás a gépkocsi érintőképernyőjén vagy a My Citroën alkalmazáson keresztül történik(i) Citroën ë-Berlingo Electric modellnél bizonyos funkciók csak abban az esetben érhetőek el, ha a jármű rendelkezik a feláras opcióként rendelhető SOS+Assistance rendszerrel és Citroën Connect multimédia egységgel. Kérje márkakereskedője segítségét!   .

KÜLÖNBÖZŐ TÖLTÉSTÍPUSOK

 • A háromféle töltési eljárás közül a leggyorsabb a Wall Box falitöltővel, illetve a nyilvános töltőoszlopról történő töltés. Az otthonában is felszerelhető Wall Box falitöltővel egyfázisú készülék esetén 7h30 percig, háromfázisú berendezés használata esetén mindössze 5 óráig tart, míg teljesen feltöltődik az akkumulátor. 
 • A jármű szükség esetén hagyományos otthoni csatlakozóról vagy Green’Up típusú nagy teljesítményű aljzatról is feltölthető. 
 • 100 kW-os gyorstöltő oszlop használata esetén a töltés még kevesebb időt vesz igénybe: 0-ról 80%-ra 30 perc alatt tölthető fel az akkumulátor. 

AZ Ë-BERLINGO ELECTRIC FELTÖLTÉSÉHEZ SZÜKSÉGES IDŐ SZIMULÁLÁSA

 

AZ ELEKTROMOS MEGHAJTÁSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK 

A Citroën ë-Berlingo speciális műszercsoportján folyamatosan látható az akkumulátorszint-jelző és az elektromos berendezések (pl. fűtés és légkondicionáló) fogyasztásmérője.

A 8” érintőképernyő „Energia” menüjében pedig az új Citroën ë-Berlingo elektromos működésével kapcsolatos információk érhetők el: az akkumulátorszintet is megjelenítő energiaáramlási diagram, a fogyasztási statisztikák és az időzített töltés programozási paraméterei.*


*Az applikáción keresztül vezérelhető funkciók (pl: ë-Remote) csak abban az esetben érhetőek el, ha a jármű rendelkezik a feláras opcióként rendelhető SOS+Assistance rendszerrel. További tájékoztatásért kérjük, forduljon márkakereskedőjéhez!

Ë-SZOLGÁLTATÁSOK

MY CITROËN ALKALMAZÁS

A My Citroën alkalmazásból tájékozódhat Citroën ë-Berlingo Electric gépkocsija töltésszintjéről és az aktuális hatótávolságról*. Időzített töltés beprogramozására és az előfűtés/-hűtés funkció bekapcsolására is lehetősége van.

*Amennyiben a MyCitroën applikáción keresztül szeretné vezérelni ezeket a funkciókat, azok csak abban az esetben érhetőek el, ha a jármű rendelkezik a feláras opcióként rendelhető SOS+Assistance rendszerrel. Amennyiben az érintőképernyő Energia menüjéből szeretné azokat vezérelni, akkor annak aktiválásához a feláras opcióként rendelhető Navigációs rendszer szükséges. További tájékoztatásért kérjük, forduljon márkakereskedőjéhez!

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE AZ Ë-BERLINGO ELECTRIC MODELLRŐL

0 ÉRTÉKELÉS
A MODELL ÉRTÉKELÉSE
-/5
0 Ügyfeleink {5] csillagot adtak
0 Ügyfeleink {4] csillagot adtak
0 Ügyfeleink {3] csillagot adtak
0 Ügyfeleink {2] csillagot adtak
0 (1) csillag

Citroën
Advisor

ÁLTALÁNOS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

LEGYEN ÖN AZ ELSŐ, AKI LEÍRJA VÉLEMÉNYÉT!

ÖSSZES VÉLEMÉNY
ÜGYFÉLVÉLEMÉNYEK

0, 0 vélemény alapján