[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

Extravagáns és sportos autóra vágyik? A CITROËN SUV kínálata merész és modern stílusával, magas kényelmi szintjével, csúcstechnológiás berendezéseivel (vezetéssegítő rendszerek, multimédiás szolgáltatások, biztonságtechnikai felszerelések stb.) és kiváló úttartásával garantáltan kielégíti minden igényét. Fedezze fel a kompakt méretű CITROËN C3 Aircross-t és a legújabb generációs C5 Aircross modelleket! A C5 Aircross már Hybrid plug-in változatban is elérhető!

ÚJ C5 AIRCROSS HYBRID SUV

C5_Aircross_Hibryd_SUV

A Citroën C5 Aircross Hybrid SUV plug-in hibrid technológiája a modern használati módok mindegyikére kínál optimális megoldást: a mindennapos rövidebb utakhoz elektromos meghajtási módban is használható, szükség esetén pedig a hagyományos, belsőégésű motor nagy hatótávja is rendelkezésre áll.

- 55 km hatótáv elektromos üzemmódban*
- gyorstöltés kevesebb, mint 2 óra alatt
- előre ütemezhető töltés
- 8 év vagy 160 000 km garancia az akkumulátorra

* A hatótávolság elektromos üzemmódban 54 és 55 km között található, mely függhet a járműre felszerelt opcióktól. A hatótávolság a tényleges használati feltételektől függően egyénileg is változhat.
**8 év jótállás 160 000 km futáskorlátig (amelyiket előbb eléri az autó) a meghajtó akkumulátorra 70%-os töltő kapacitás erejéig.

C5 AIRCROSS SUV

Az Advanced Comfort® programba illeszkedő új C5 Aircross SUV a szegmens legkényelmesebb modelljeként jelenik meg a márka két exkluzív újításának, a Progresszív Hidraulikus Ütközőelemekkel® ellátott felfüggesztésnek és az Advanced Comfort üléseknek köszönhetően. A három különálló, csúsztatható, összecsukható és lehajtható hátsó ülés a kategória legjobban variálható és legkényelmesebb SUV-jává teszi. A csomagtér térfogata 580 és 720 l között változtatható. A 20 vezetéstámogató rendszernek és a 6 online fedélzeti alkalmazásnak köszönhetően az új Citroën C5 Aircross már a következő gerenáció SUV-jaként mutatkozik be.

Citroen_C5_Aircross

Citroën C3 Aircross SUV

C3_Aircross

A Citroën C3 AIRCROSS erőteljes stílusával, eredetiségével és izgalmas megoldásaival tűnik ki a SUV-ok piacán. Robusztus külseje és magas motorházteteje biztonságot sugallnak. Karakterességét a  tovább fokozza, hogy a LED-es nappali menetjelző lámpákat az autó teljes szélességében dupla krómléc köti össze a márkajellel. 

Top