A rendkívüli korlátozások feloldásával márkakereskedéseink és –szervizeink újra a megszokott nyitva tartással dolgoznak.

További információ:

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

Extravagáns és sportos autóra vágyik? A CITROËN SUV kínálata merész és modern stílusával, magas kényelmi szintjével, csúcstechnológiás berendezéseivel (vezetéssegítő rendszerek, multimédiás szolgáltatások, biztonságtechnikai felszerelések stb.) és kiváló úttartásával garantáltan kielégíti minden igényét. Fedezze fel a kompakt méretű CITROËN C3 Aircross-t, és a legújabb következő generációs SUV-t a C5 Aircross modelleket!

Citroën C3 Aircross SUV

A Citroën C3 AIRCROSS erőteljes stílusával, eredetiségével és izgalmas megoldásaival tűnik ki a SUV-ok piacán. Robusztus külseje és magas motorházteteje biztonságot sugallnak. Karakterességét a tovább fokozza, hogy a LED-es nappali menetjelző lámpákat az autó teljes szélességében dupla krómléc köti össze a márkajellel.
747x322_Agilité_C3_Aircross-flou.254858.5
SUV Citroën C5 Aircross

ÚJ C5 AIRCROSS SUV

Az Advanced Comfort® programba illeszkedő új C5 Aircross SUV a szegmens legkényelmesebb modelljeként jelenik meg a márka két exkluzív újításának, a Progresszív Hidraulikus Ütközőelemekkel® ellátott felfüggesztésnek és az Advanced Comfort üléseknek köszönhetően. A három különálló, csúsztatható, összecsukható és lehajtható hátsó ülés a kategória legjobban variálható és legkényelmesebb SUV-jává teszi. A csomagtér térfogata 580 és 720 l között változtatható. A 20 vezetéstámogató rendszernek és a 6 online fedélzeti alkalmazásnak köszönhetően az új Citroën C5 Aircross már a következő gerenáció SUV-jaként mutatkozik be.

FEDEZZE FEL A CITROËN SUV MODELLJEIT AZ ALÁBBI VIDEÓN:

Top