A rendkívüli korlátozások feloldásával márkakereskedéseink és –szervizeink újra a megszokott nyitva tartással dolgoznak.

További információ:

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]
Citroen_Jumpy

A CITROËN ÉS A LE COQ SPORTIF

A Citroën egy másik kreatív és merész francia márkával, a le coq sportiffal szövetkezett. A közös munka eredményével az április 25-én megnyíló Birminghami Autószalonon találkozhatunk. A Type H furgon hetvenedik születésnapja alkalmából a két márka egy autentikus Type H-t és egy új Jumpyt öltöztetett fel a le coq sportif színeibe. Az emblematikus Type H méltó utódja az új Jumpy, amely stílusának, kényelmének és praktikumának köszönheti népszerűségét. A két egyedi autó mobil kerékpárszervizként funkcionál és végig fogja kísérni a le coq sportif különféle eseményeit az év során. 

 

A 2 autó fényes fehér fényezést kapott, beleértve az összes karosszériaelemet, a keréktárcsákat és a JUMPY tetőgalériáját is, amelyen 2 kerékpár szállítható. Ezt az elegáns fehér színt kék és piros fényezésű, szögletes színes blokkok dobják fel a teljes karosszérián. Ez a színkombináció frissességet és dinamizmust kölcsönöz a két autónak, ugyanakkor szimbolizálja a két márka kötődését a tipikusan franciás eleganciához is.

A két modellt bemutató videó a bourges-i CREPS kerékpárpályán, a Bonnac-la-Cote-ban található Raymond Poulidor kerékpárpályán, valamint a romilly-Sur-Seine-i le coq sportif gyárban készült. Olyan helyszínek ezek, amelyek előtérbe helyezik a francia építészet merészségét és egyedi atmoszférát teremtenek a két autó számára : 

https://youtu.be/7pfP6UnStYk

A Birminghami Autószalon Citroën standján bemutatkozó tanulmányautók a le coq sportif eseményeit kísérik majd, legyen szó kerékpáros eseményekről, boltmegnyitókról, vagy a márkához kötődő személyek szállításáról.
Az események a közösségi oldalakon is követhetők lesznek : #CitroënJumpy #LeCoqSportif .

 

Amit a Type H-ról tudni érdemes
Megjelenés : 1947
Gyártás : 1948 -1981
Gyártási darabszám : 473.289
Hossz : 4,28m
Típus : furgon
Ajtók száma : 4
Ülések száma : 2
Innováció : az első nagyszériában gyártott elsőkerék-hajtású furgon
Motor : 1911 cm3, 52 LE – 4000 ford/perc, 101km/h végsebesség


Amit az új Jumpyról tudni érdemes
- az igényekhez illeszkedő felépítés akár 6,6 m3 hasznos térfogattal, 1400 kg hasznos terhelhetőséggel és 2500 kg vontatható tömeggel.
- 3 elérhető hossz, köztük egy kompakt XS változat mindössze 4,60 m hosszal
- mindössze 1,90 m magasság a parkolóházakba való behajtáshoz
- Kategóriájának legkisebb fogyasztása az új platformnak (EMP2) és a BlueHDi motoroknak köszönhetően
- a Moduwork kínálta egyedi modularitás
- érintés nélkül nyitható oldalsó ajtók
- referenciaértékű menetkényelem
- a használatot megkönnyítő technológiák (Visio Park, színes head up display, CITROËN Nav)
- a biztonságot szolgáló technológiák (adaptív tempomat, sebességtábla-felismerés és sebességajánlás, Active Safety Brake)
- számos átalakítási lehetőség, amelyek között megtalálható az Automobiles Dangel által beépített 4x4 rendszer is.

Top