[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

Klímakompresszor akció

1440x300_CIT_B2B_Klima_21_02

2021 április 1. és 2021. május 27. között 10% kedvezménnyel szerezhet be autójavítóműhelye számára a klímarendszer szervizeléséhez:

  • Gyári technológiával újragyártott klímakompresszorokat*

A Stellantis autógyártó konszern újragyártási technológiájával akár átlagosan 40%-kal olcsóbban vásárolhat megbízható minőségű alkatrészeket az eredeti gyári alkatrészek árszintjéhez képest.

Most áprilisi akciókban további kedvezményt is igénybe vehet, és akciónkkal további 10%-kal csökkentheti beszerzési költségét! Most igazán megéri vásárolnia!

A Citroën a jogszabályi jótálláson felül további fél év, azaz összesen 1 év jótállást biztosít a gyári alkatrészekre!

Nagy előny a kiváló ár mellett, hogy a Citroën-nél az alkatrészekért garanciát vállalunk profi garancia ügyintézéssel!

Gyári technológiával újragyártott cseredarabos alkatrészcsaládok

 

Professzionális Ügyfél - Kedvezmény

Cseredarabos betétdíj összege*

Akció vége:

Klímakompresszor*

00765

10%

100.000 Ft

2021. 05.27.

 

A betétdíjas konstrukcióról itt olvashat!

Miért kockáztatná szervize hitelét olcsónak tűnő, ám megbízhatatlan „utángyártott” alkatrészekkel, ha márkaszervizeinkben többféle típusú, különböző árszintű, ugyanakkor kiváló cserealkatrészekből vásárolhat!

Az akciós ár csak készletfeltöltő rendelés esetén érhető el, ezért kérjük, vegye fel a kapcsolatot márkaszervizeinkkel a Public Servicebox oldalon keresztül vagy közvetlenül a márkaszervizeinkben.

Az ingyenes, kötelezettségmentes regisztrációról itt tájékozódhat.

 

*Az akciós kedvezmény a 2021.04.01-2021.05.27. között megrendelt Citroën gyári technológiával újragyártott cseredarabos alkatrészekre érvényes, az akcióban meghatározott családokon belül, a készlet erejéig, és csak készletfeltöltő rendelés esetén, és csak professzionális ügyfelek részére. A gyári technológiával újragyártott cseredarabos alkatrészek vásárlási feltételeiről itt tájékozódhat: https://www.citroen.hu/szerviz-es-alkatresz/autojavitok-markafuggetlen-muszaki-katalogusa/cserealkatresz-tipusok.html A kedvezmények más akcióval, kedvezménnyel nem vonhatók össze. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a szerződés hivatalos alapjának. Részletekről márkaszervizeinkben tájékozódhat.

Top