[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]
Citroen_gyertya_akcio

            

A szakmai partnerkedvezményen* felül, most akár 10 % kedvezménnyel* vásárolhat szűrőket autószervize számára a Citroën márkaszervizekben. Választhat:

eredeti gyári gyújtógyertyákat, vagy• a  Stellantis autógyártó konszern Eurorepar márkájából, melyet elsősorban másodlagos beépítésre, a 3 évnél idősebb autók szervizelésére fejlesztettek ki.

Alkatrészeink minőségét mi sem bizonyítja jobban, hogy a jogszabályban előírt fél év jótállás helyett a gyári alkatrészeinkre minimum 1 év, az Eurorepar alkatrészeinkre minimum 2 év jótállást biztosítunk!

A kiváló ár mellett ne feledkezzen meg arról az előnyről sem, hogy a Citroën-nél az alkatrészekért garanciát vállalunk profi vevőszolgálati ügyintézéssel!

Akciós alkatrészcsalád    Család Professzionális ügyfélkedvezmény
Irídium gyújtógyertya Gyári 00278 10%
Irídium gyújtógyertya Eurorepar PCD* 00160
Irídium gyújtógyertya Eurorepar multimárkás 00029

 

*PCD = Peugeot, Citroën és DS modellek

Akciónk: 2022. június 01. és 2022. július 27. között érvényes*.

Ne kockáztassa szervize hitelét az olcsónak tűnő, ám megbízhatatlan „utángyártott” alkatrészekkel!

Az akciós ár csak készletfeltöltő rendelés esetén érhető el, ezért kérjük, vegye fel a kapcsolatot márkaszervizeinkkel a Public Servicebox oldalon keresztül vagy közvetlenül a márkaszervizeinkben. 

Ingyenes, kötelezettségmentes regisztrációról ITT tájékozódhat.

 

 

*Az akciós kedvezmény a feltüntetett eredeti gyári Citroën és Eurorepar alkatrészcsaládokra érvényes a készlet erejéig, és csak készletfeltöltő rendelés esetén 2022. június 1-től 2022. július 27-ig a hivatalos magyarországi Citroën márkaszervizekben. A szakmai partnerkedvezményt a márkaszerviz csak professzionális autójavítóknak biztosítja. A kedvezmény biztosítása és annak mértéke a márkaszerviz és a partner üzletkötői megállapodásától függ. Az akciós kedvezmény más akcióval, kedvezménnyel nem vonhatók össze. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződés hivatalos alapjának. Részletekről márkaszervizeinkben tájékozódhat.

Top