Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy márkakereskedéseinkben és szervizeinkben újra teljeskörű nyitvatartással várjuk Önöket.

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]
Citroen_gyertya_akcio

            

Garantált minőség, megfizethető árak!

Akciónkban most 10%-kal olcsóbban vásárolhat gyújtógyertyákat a Citroën márkaszervizekben.
Választhat:
eredeti gyári gyújtógyertyákat, vagy
• a Stellantis konszern új saját márkájából, a multimárkás Eurorepar alkatrészcsaládból, mellyel többféle autómárkát kiszolgálhat!

Alkatrészeink minőségét mi sem bizonyítja jobban, hogy az Eurorepar alkatrészeinkre 2 év jótállást biztosítunk!

A kiváló ár mellett ne feledkezzen meg arról az előnyről sem, hogy a Citroën-nél az alkatrészekért gyári garanciát vállalunk profi garancia ügyintézéssel!

Akciós alkatrészcsalád    Család Professzionális ügyfélkedvezmény
Gyújtógyertya Gyári 00278 10%
Gyújtógyertya Eurorepar PCD* 00160 10%
Gyújtógyertya Eurorepar multi* 00029 10%

 

*PCD = Peugeot, Citroën és DS márkák – multi = multimárkás, más gyártó modelljeivel kompatibilis

Akciónk érvényessége: 2021. június 1. és 2021. július 27.

Miért kockáztatná szervize hitelét olcsónak tűnő, ám megbízhatatlan „utángyártott” alkatrészekkel, ha márkaszervizeinkben többféle típusú, különböző árszintű, ugyanakkor kiváló cserealkatrészekből vásárolhat!

Az akciós ár csak készletfeltöltő rendelés esetén érhető el, ezért kérjük, vegye fel a kapcsolatot márkaszervizeinkkel a Public Servicebox oldalon keresztül vagy közvetlenül a márkaszervizeinkben. 

Ingyenes, kötelezettségmentes regisztrációról ITT tájékozódhat.

 

*Az akciós kedvezmény a 2021.056. 01. -2021.07.27. között megrendelt, kizárólag az akcióban meghirdetett eredeti gyári Citroën -  és Eurorepar alkatrészcsaládokra érvényes a készlet erejéig, csak készletfeltöltő rendelés esetén, és csak professzionális ügyfelek részére. A kedvezmények más akcióval, kedvezménnyel nem vonhatók össze. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a szerződés hivatalos alapjának. Részletekről márkaszervizeinkben tájékozódhat.

Top