[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]
kuplung

2021. február 1. és 2021. március 25. között 15% kedvezménnyel szerezhet be autójavítóműhelye számára a tengelykapcsoló szervizeléséhez szükséges alábbi alkatrészeket:

 

  • gyári technológiával felújított cseredarabos kuplung szerkezet*
  • gyári technológiával felújított cseredarabos kuplung szerkezet lendkerékkel*

 

A PSA konszern felújító technológiájával akár átlagosan 40%-kal olcsóbban vásárolhat megbízható minőségű alkatrészeket az eredeti gyári alkatrészek árszintjéhez képest.

Most még akciós kedvezményt is biztosítunk pluszban! Akciós kedvezményünkkel további 15%-kal csökkentheti beszerzési költségét! Most igazán megéri vásárolnia!

A Citroën márka a jogszabályi jótálláson felül további fél év, azaz összesen 1 év jótállást biztosít a gyári alkatrészekre!

Nagy előny a kiváló ár mellett, hogy a Citroën-nél az alkatrészekért garanciát vállalunk profi vevőszolgálati ügyintézéssel!

Gyári technológiával felújított cseredarabos alkatrészcsaládok

Család Professzionális Ügyfélkedvezmény  Cseredarabos betétdíj összege*
Kuplung szerkezet* 00243 15% 35 000 Ft
Kuplung szerkezet lendkerékkel * 01002 15% 35 000 Ft
 

 

Fontos tudnia, hogy a felújított cseredarabos alkatrészek akció nélkül is kedvezményes árúak, de ennek feltétele, hogy a cserére szoruló felújítandó alkatrészt a vásárlás helyszínén leadja. Részletekről itt tájékozódhat! 

 

Ne kockáztassa szervize hitelét az olcsónak tűnő, ám megbízhatatlan „utángyártott” alkatrészekkel, hiszen jó minőségű és piacképes árú autóalkatrészeket szerezhet be a Citroën márkaszervizektől!

 

Az akciós ár csak készletfeltöltő rendelés esetén érhető el, ezért kérjük, vegye fel a kapcsolatot márkaszervizeinkkel a Public Servicebox oldalon keresztül vagy közvetlenül a márkaszervizeinkben.  

 

Az ingyenes, kötelezettségmentes regisztrációról itt tájékozódhat.

Top