Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy márkakereskedéseinkben és szervizeinkben újra teljeskörű nyitvatartással várjuk Önöket.

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]
elektromos_auto_tamogatas

A magyar állam 2021-ben ismét kiírta az elektromos járművekre vonatkozó pályázatát, melyre 2021.06.14.-től lehet benyújtani pályázatot.  7 vagy többszemélyes elektromos autókra vonatkozóan 1 milliótól 14 millió forint vételárig maximum 2,5 millió forint (legfeljebb a vételár 50%-a) 14 millió forint felett, 17 millió forint vételárig maximum 1,5 millió forint  (legfeljebb a vételár 11%-a) állami támogatás pályázható. 

Erre az állami támogatásra
a) magyarországi lakóhellyel rendelkező természetes személy;
b) magyarországi székhellyel, telephellyel vagy fiókteleppel rendelkező civil szervezet, egyesület vagy felsőoktatási intézmény pályázhat.

Fontos, hogy legalább 3 gyermekkel rendelkező természetes személyek részére, a fenti elektromos pályázattal egyidőben a nagycsaládos állami támogatásra is lehet pályázni1, melynek összege akár 2,5 millió forint  (de legfeljebb a megszerzés időpontjában érvényes bruttó vételár 50%-a). Így a két támogatás teljes összege, amennyiben mindkét pályázat sikeres, - a gépjármű vételárától függően - akár 4 vagy 5 millió forint is lehet. 

Az elektromos gépjármű beszerzési pályázati kiírást ide kattintva tekintheti meg. A nagycsaládos állami támogatással kapcsolatos részleteket ITT olvashatja.

 

 

A Citroën ë-Spacetourer előnyei

330 km hatótáv, hatékony töltés szériában

Citroen_e_C4_villanyauto

- Akár 330 km hatótáv (WLTP szerint) 

- 11 kW-os fedélzeti töltőrendszer, mellyel akár 5 óra alatt feltölthető az akkumulátor2

- 100 kW-os töltés nyilvános töltőoszlopról akár 30 perc alatt 80%-os töltöttségi szint 

- Hőszivattyú a gazdaságos fűtés és klíma érdekében

- Hajtóakkumulátor-temperálás az optimális energiaáramlás érdekében

- 8 évre vagy 160 000 km-re szóló szerződéses jótállás az akkumulátorra3

Teljes kényelem akár 9 személynek

Citroen_e_C4_elektromos auto

- Nagyméretű, variálható csomagtartó

- Lábbal nyitható oldalsó tolóajtók2

- 3-féle hosszúság

- Csupán 1,90 m magasság

- Fejlett biztonsági és vezetéstámogató rendszerek

Mobiltelefonról, távolról programozható szolgáltatások: időzített töltés és előhűtés, -fűtés

Jelentős megtakarításokat nyújt

Citroen_e_C4_villanyauto

- Alacsony a fenntartási költség

Elektromosautó-vásárlási állami támogatásra jogosult

- Nagycsaládos állami támogatásra jogosult

- Regisztrációsadó-mentesség

- Behajtás a korlátozott forgalmú övezetekbe4

- Ingyenes parkolás4

 

 

 

Akár 2x2,5 millió forintos állami támogatással!**

Citroën ë-Spacetourer Business XS- 50 kWh akkumulátorral

A szériafelszereltség főbb elemei:

- 7 kWh fedélzeti töltő töltőrendszer, egyfázisú
- Karosszéria színű lökhárítók, oldalsó védő csíkok és külső visszapillantó tükrök
- Jobb- és baloldali tolóajtó
- Hátsó parkoló radar
- Érintőképernyős rádió Mirror Screen funkcióval (Apple CarPlayTM* és AndroidAutoTM* protokollokkal kompatibilis), Bluetooth kihangosító, és USB csatlakozó + DAB (digitális audio tuner)
- Alapszintű fáradtság figyelmeztető rendszer
- Ködfényszóró és LED-es nappali menetfény
- Elektromos kézifék
- 9 személyes kivitel

Bruttó listár: 16 390 000 Ft
Bruttó kedvezmény:  2 458 500 Ft
Nagycsaládosok állami támogatása: 2 500 000 Ft1
Elektromos autó vásárlási  állami támogatás:  2 500 000 Ft*
Nagycsaládos és elektromos állami támogatások összegével csökkentett akciós ár:
8 931 500 Ft**
Az elektromos autó vásárlási  állami támogatással csökkentett ár 2021.06.14.-től elérhető.

elektromos_auto_palyazat

Akár 1,5 millió forint támogatással

villanyauto_palyazat

Válasszon szabadon tisztán elektromos ë-Spacetourer modelljeink közül, hiszen – amíg az autó bruttó vételára extrákkal meghaladja a 14 millió forintot, de legfeljebb 17 millió Ft –, kényelmesen belefér a 1,5 millió forintos állami támogatási keretbe.

 

 

TOVÁBB A KONFIGURÁTORHOZ

1 Az állami támogatás igénybevételének módját és feltételeit a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III.12.) Korm. rendelet határozza meg. Az igénybevétel feltételeivel kapcsolatos tájékoztatás nem teljeskörű, a részletes szabályokat a hivatkozott rendelet tartalmazza, és arról ITT tájékozódhat.
2 felár ellenében elérhető opció
3 Szerződéses jótállás 8 évre vagy 160 000 km futáskorlátig (amelyiket előbb eléri az autó) a meghajtó akkumulátorra, 70%-os töltő kapacitás erejéig.
4a hirdetés közzétételekor hatályos jogszabályok szerint

*A kormányzati „E-AUTO-2021/ lakossági” kódszámú elektromos autó pályázat útján elérhető állami támogatás mértéke 7- vagy többszemélyes tisztán elektromos gépjárműnél 1 000 000 Ft és 14 000 000 Ft közötti bruttó vételár esetén a vásárlás időpontjában érvényes bruttó vételár maximum 50%-a, de legfeljebb 2 500 000 Ft, míg 14 000 001 Ft és 17 000 000 Ft közötti bruttó vételár esetén annak maximum 11%-a, de legfeljebb 1 500 000 Ft. 17 000 000 Ft feletti bruttó vételár esetén állami támogatás nem vehető igénybe. A támogatás pályázat útján vehető igénybe és azt az Innovációs és Technológiai Minisztérium háttérintézménye, az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. bírálja el. A pályázat eredményéért nem vállalunk felelősséget. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletekért keresse fel a https://elektromobilitas.ifka.hu/hu/page/msz2021 weboldalt, illetve keresse a Citroën-márkakereskedéseket.
Jelen ajánlat 2021.06.14-től visszavonásig, új Citroën ë-Spacetourer Business XS – 50kWh akkumulátorral szerelt változata esetén gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes. A modell hatótávolsága WLTP szabvány szerint: 230 km, vegyes fogyasztása: 255Wh/km, vegyes CO2-kibocsátása: 0 g/km. A kép illusztráció, a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez.
**Mivel az elektromos autó beszerzési állami támogatás kombinálható egyéb támogatással, így az a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési állami támogatással is kombinálható, feltéve, hogy mindkét pályázat sikeres. A pályázatok eredményéért nem vállalunk felelősséget. Utóbbi részleteit a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III.12.) Korm. rendelet határozza meg. Az igénybevétel feltételeivel kapcsolatos tájékoztatás nem teljeskörű, a részletes szabályokat a hivatkozott rendelet tartalmazza.A nagycsaládos állami támogatással kapcsolatos részleteket ITT olvashatja.

Top